Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, bifez si io pt intalnire.

Am o pb.: din sanul stang a inceput sa imi curga ceva galben. I s-a mai intamplat cuiva? Stiti cumva ce culoare are colostrul? Ca am inteles ca asta mai poate curge acuma ... Apreciez detalii si astept provincia. :)

Va pup
Cata 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Anis foarte dragut arata adaptorul de carucior.Prin oras cred ca e foarte bun dar cu zapada noastra de 50 de cm rotitele alea mici se impotmolesc.De asta e scumpa Finlanda, trebuie hainute, carucioare si alte minuni speciale pentru iarna

Poti sa crezi ca in Finlanda in spital iti infasa copilul imediat dupa ce l-ai nascut si l-au spalat?Dupa finlandezi bebe se simte mai bine infasat, are mai multe sanse sa isi mentina caldura corporala si isi aminteste cum era in uter.Cum am ajuns acasa bineinteles nu l-am mai purtat infasat si tot i-a fost bine.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

E colostru Cata daca e galbui ca la inceput asa vine.Cind mi-am muls primul laptic sotul a zis in gluma ca e suc de portocale asa galben a fost!

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Anis a si nu numai ca mi l-au infasat dar s-au pus sa ma si invete diferite tipuri de infasari chinezesti,europene si zau daca nu ma incurca in feshele alea.

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Off..aiska sper ca macar copii nostrii sa scape de unele babisme.Pe langa infasat ce razboi am avut cu mama mea ,care imi infasura copilul la picioare de cate ori sughitea..bineinteles ca nu-i trecea, si era iar o etapa normala a copilul ,cand sugite pana se regleaza treaba cu fluxul si refluxul..sa zic asa ..

AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

La multi ani, Gabrielelor si Mihaelelor!
Roandre uitasem sa te intreb: intaririle de burta care iti scurteaza si tie colul sunt dureroase!?
Criss ar fi bine sa pot fara sa macai a renunta la cate unele din mancare. Ieri am realizat ca eram deja frustrata si ma simteam total nesatul;a caci nu puteam pune gura pe dulciuri desi mancasem bine...interdictiile imi scot piticii rosii la revolta. Asa ca ieri dupa 6 seara am reusit ca si compromis sa mananc numai vreo 4 banane, o portocala si un iaurt (cu fructe bineinteles) cu fulgi...si astea toate cu gandul la creme de ciocolata, prajitura mea preferata si alte asemenea...he he he...la un moment dat ma amuzam pe seama mea...tare fleatza mai sunt!
Catalina felicitari pentru un nou inceput!...este colostru.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burticoase!
Mai intai de toate "La multi ani!" de Mihai si Gavril.
Ralu, frumos carutul.
Ralu si Anis, bravo pt bebeline grasulinele
Helenutza 23
Va pupic!

Loredana 27+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Doamne Roandre ce puiutza frumoasa aveti!!! Si ce mai pui mic o sa aveti iar :))))

Anis, shi io sunt impotriva tuturor babismelor, mai ales cu infasatul. Eu o sa-mi iau haine pt. BB cu mine in spital, eventual si manusi pt. manute si un sac de dormit, paturica! Daca io n-as suporta sa ma lege cineva nu inteleg cum ar suporta asta puiul meu!! Moama sa nu care cumva sa faca vreunul vreun pas gresit ca l-am mancat! Io sunt tare temperamentala la faze de-astea!
Shi nu inteleg ce treaba are infasatul cu uterul caci acolo el e liber sa se miste, dimpotriva! ODIOS..

Aventura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

catalina mie imi curge cam de o luna lichidul galben inainte era incolor si mi-am umplut toate bluzele de casa ca nu suport sutien si in casa

roandre acum m-am dumirit la spital prefer sa o infaseze ca aduc cate 10 bebelasi pe carucior si am auzit ca nu sunt foarte atente cu ei la manevrare cand tii aduc la pat

oanabucur sper ca nu te stresez dar mi s-a spus sa am mare grija si cu fructele 2-3 mere si 1 banana pe zi ca cica si astea ingrasa ; sa nu arunci cu rosii ca eu una nu am reusit deloc sa ma tin de regimu lor desi as fi vrut

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Catalina sa stii ca si mie a inceput sa curga colostrul inca de pe la 21 saptamani. Ce-i drept foarte putin, dar este. Asa emotii am avut cand am vazut prima data. Parca atunci am inceput sa realizez ca voi fi mamica. Deci esti pe drumul cel bun.

Legat de infasatul bebeilor sunt total impotriva. Saracii copii... oare noua ne-ar place daca ne-ar strange cineva de maini si de picioare... nu cred. Cica, de aia se leaga copiii ca sa nu ramana cu picioarele strambe...babisme e clar.

Alina25+

Mergi la inceput