Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 23
ylilimic spune:
haricleeanu sunt cea mai potrivita sa-ti dau sfaturi, insa gandeste-te ca sunt tinere mame care chiar nu au pe nimeni, nici pt o vb buna, nici sa le vada o data la nu stiu cata vreme, ale caror soti sunt in misiune si nu stiu daca se mai intorc... Intotdeauna e loc de mai rau dar tie ti-ar face bine sa te mai aduni putin si daca altele au reusit, o vei face si tu, cu siguranta!
Si apoi ne ai pe noi, surori sau nu la kg, suntem macar la suferinta, dar si bucurii!
Hai, smulge-ti un zambet, chiar si cu forta, tot zambet se cheama!
Si daca mai intra Messa azi cu ale ei sigur o sa te binedispui!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
dianamizzi spune:
HARICLEEA - imi pare rau sa te aud trista , lasa ca trece si vremea asta si o sa iti vezi bebelusul si uiti de toate. trebuie sa facem toate la un moment dat vreun sacrificiu. considera asta sacrificiul tau si sa ai incredere ca se merita. ai grija de tine acolo, gandeste pozitiv si nu iti face chiar asa griji... cum adica sa nu pleci cu copilul pe avion decat la un an.... ai ma, stai linistita fata, ca nu e adevarat asa ceva. eu lucrez la hotel aici si am vazut turisti veniti in vacanta cu avionul cu bebeii de cateva luni fara nici un stres. la carucior in aeroport, in portbebe in brate in timpul zborului si gata. pentru copii sub 2 ani e gratuit deci avantaj.
ce acolo unde locuiesti tu, in cealalta tara, ca nu stiu exact unde, nu sunt doctori sa mergi sa faci vaccinuri, doamne ma...
eu am la vara in iunie liceenta, la bucuresti, si vreau sa merg cu bebelina. e greu pe avion cu bebe da am mai vazut si altii sa stii.
copilu tre sa stea cu familia, cu mama si tata, doar n-oi sta un an departe de casa ca sa mergi intentionat la doctorii din romania.
eee, ia fruntea sus, ca esti femeie in toata firea
si nu mai asculta tu la altii. las sa fie bebe bine, altele se uita.
si numai bine!
marinar spune:
buna la balenutze
Dana tare fryumusica burtik. asteptam acum si pozele liudei...
Lore da ce ti-a iesit buricul fata!!!
Aelita super rochita. eu am noroc cu mama, asa o sa se bucure si fata mea de astfel de lucrusoare. deja i-a facut pulovere si caciulite dar nu mi le-a dat inca.
Liuda grasunica si a ta bebelina.
aseara am dormit mai bine. daca faceam de paza ca unele dintre voi... cred ca eram plina de nervi.
am mai pus si eu cateva poze cu lucrusiarele pt bebe la semnatura.
Marina
29+
burtika
lucrusoare bebe
gabriela_s spune:
hello fetele!
marina, sunt foarte frumoase hainutele ^_^!Le-ai cumparat tu,ca stiu ca sotul era impotriva ![]()
eu ma duc sa motai o juma de ora ca pe urma am de facut drumuri incolo si incoace![]()
va pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
32+
marinar spune:
gabi cele mai multe hainutze le-am primit, iar paturica, botoseii, prosopelul le-am cumparat impreuna. a inteles pana la urma ca trebuie sa avem asa ceva la inceput.
Marina
29+
burtika
lucrusoare bebe
marinar spune:
. Î: Cum se numeste un barbat cu 99% din creier amputat?
R: Eunuc...
2. Î: Cum se defineste sotul perfect?
R: Un tip cu o limba de 25 de centimetri care poate sa respire pe urechi...
3. Î: Care-i asemanarea dintre un barbat si un soarece?
R: Amândoi trag la gaura
4. Î: Ce este un sot?
R: Un amant care si-a fortat prea mult norocul.
5. Î: Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda?
R: Ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei îi gasesti pe lânga televizor.
6. Î: De ce ce sunt barbatii ca zapada?
R: Nu stii când vin(e), nu stii câti centimetri va atinge, si nu stii nici cât va dura...
7. Î: Ce îsi zice mireasa dupa noaptea nuntii?
R: Doamne-ajuta ca nu am aruncat înca vibratorul...
8. Î: De ce sunt barbatii ca si cabinele telefonice?
R: Ori sunt "ocupate" ori e "telefonul" defect...
9. Î: Cum se numeste un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil?
R: Basm...
10. Î: De ce sunt barbatii ca ceapa?
R: Daca dai jos învelisul îti vine sa plângi...
12. Î: De ce sunt barbatii imuni la boala vacilor nebune?
R: Pentru ca sunt porci...
13. Î: De ce exista barbati?
R: Pentru ca vibratoarele nu aduc bani în casa...
14. Î: Care e diferenta dinte barbati si "Pedigree" (mâncarurile pentru câini)?
R: Pedigree exista si cu creier...
Marina
29+
burtika
lucrusoare bebe
ylilimic spune:

ca prea am auzit multe "luari peste picior" din partea barbatilor, chiar nu si-or da seama ca sunt patetici?
Eu cel putin nu am ras niciodata la bancurile cu blonde, chiar daca nu sunt blonda!
Bravo marinar!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
loremunteanu spune:
Buna ziulica, burticoase!
Incep sa raspund in ordine, inversa...
Marina, tu crezi ca degeaba am facut eu scandal? Pai ce, numai unele sa sufere din cauza buricului... care mai e stramb pe deasupra (pe dreapta, nu putea sa fie pe mijloc, macar)?
Dianamizzi, multumim de complimente. De fapt am mai multe poze cu Fifi, numai ca nu puteam sa le pun chiar pe toate... Si ea e birmaneza. Toata viata mi-am dorit o persana, asa ca sa stii ca sunt geloasa. Ma gandeam chiar sa-i gasim fetitei noastre un iubit persan cu care sa faca pui si ne ne oprim o puficenie... Dar mai vedem... Deja i-am gasit un iubit birmanez la Alinatxa...
Ralu74, frumoasa burtica.
Nadiutapm, multumim de complimente. 

Aelita, Si tie multumim de complimente.
Messa, incearca la Obor sau in Europa pt suveica (putza). In Obor, sunt doua magazinase din alea de marochinarie mai aprovizionate mai pe mijloc asa...la parter... Eu am luat doar mosoare metalice si pe alea din Europa si s-au potrivit la masina. Tot Singer, dar electrica.
Mai Liuda, tu chiar te-ntreci cu gluma. Cum fata cu 3 saptamani mai mare? Chiar ti-ai pus in cap sa nasti de Craciun/Revelion si alte alea? Sa te betivanesti prin spital?
Felicitari pentru bebelina grasunica! 

Adinush, daca vrei sa mergi inapoi in Olanda cu avionul, cred ca poti aranja cu Tutunaru sa-ti treaca mai putine saptamani pe hartiuta aia de ti-o cer aia la aeroport. La fel si daca se cere si la mersul pe jos (tren, autocar), desi nu stiu daca mai ai curajul sa te aventurezi pe distante asa mari cu transport terestru... Asta daca reusesti sa rezolvi cu actele in timp util...
Mai intreba nu stiu cine pana la cat se poate zbura... Cred ca depinde de fiecare companie in parte. Ideea e ca lor le e frica sa nu nasti in avion si sa-i dai apoi in judecata cine stie pt ce... ca ei n-au medic la bord, etc... de asta zic ca nu se mai accepta de la nu stiu cate saptamani, 32 sau 34... Nu mai stiu exact... Cumnata mea a venit in tara cand avea 30 si ceva de saptamani si de la ea stiu ca difera de la o companie la alta... pt siguranta i-a trecut dr si ca ar fi mai mica (in saptamani)...
Momentan cam atat!
Nu mai stiu ce sa zic...
Va pupic!

Loredana
27+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
Liuda spune:
doamnelor eu incerc sa pun pozele, sa vedem daca reusesc! sper cel putin
Loremunteanu - uite asa, aste dezvoltata pentru 32 saptamani si 6 zile. si eu am 29 sapt si 5 zile. Mananc putin , nu stiu cat am mai pus ca nu mai sufar de mania cantarului, am zis ca fac caca pe el de cantar ca ma dispera si nu m-am mai cantarit de o luna, dar burta oricum e mare... Zicea si dr. mea ca sant unele care mananca ca spartele pun peste 30 de kile si fac niste mate gatuite de 1kil 800. Altele invers daca pun 10 kile in toata sarcina si cand nasc un copiloi gata crescut de 4 kile si ceva. Nu depinde numai de mancare. Ma tot intreba cat de mare e tata - ce sa zic e cam maricel peste 100 de kile fara a fi gras, de 1.79 deci nu il prea ia vantul din drum... Speram sa se mai stopeze la un moment dat, ca de nascut tot la 40 de saptamani tre sa nasc sau cel putin dupa 6 ianuarie ca atunci apare dr. din concediu si atrunci abia v-oi depasi pragul de prematur.... Dar problema e ca eu sant de felul meu mai prapadita asa si o sa ma desele daca tot asa o sa creasca si la 8 luni nu stiu cum o sa mai car burta dupa mine... ca si acum vai de mine cum urc in masina!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile
Liuda spune:
Fetelor start la poze!!!
START VOT!!! am "introdus" pozele asa ca puteti sa vedeti mama balenelor
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762319191625
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 5 zile