Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 2
aventura spune:
Buna dimineata!
Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli!
Alinuk, stiam de Active Center dar stiu ca sunt si f.f. scumpi si sediul e la mama naibii pe Grivita..eu fac 3 ore pana acolo in traficul asta..
Cristiana, imi pare rau pentru situatia sotului, stiu prea bine prin ce treceti...dar sa vezi tu ce repede o sa se mobilizeze si o sa-si gaseasca un nou serviciu. Important este sa il incurajezi in fiecare clipa! Te pup si ai grija cu raceala aia, baga lamaie cu miere la greu!
Si cum a ramas cu intalneala, a ramas pe 20 nov??
Aventura 26+ cu
anis spune:
Roandre si eu m-am gandit la accelasi lucru.Si am gasit pe net un adaptor pt carucior pt bb2.Se pune in spatele caruciorului, e o chestie metalica.
La multi ani tuturor Gabrielelor si Mihaelelor !!!!!
AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa, am fost la ecografie dimineata asta.Bebelusha e bine, are 1.650 g si e cu o sapt inainte, deci termenul s-a mutat pe 15 ianuarie.
In rest, colul e inchis ,dar mi-a recomandat sa stau cat mai linistita si sa nu o ridic pe Ingrid, habar n-am cum sa fac asta, sa beau lichide mai multe.
Arterele uterine sunt in limite normale, AFI e ok, 13,94 cm.
Bebelusha la 21 sapt era cu acpul in jos,acum e in pozitie oblica...hehe pana la termen ea oricum se mai pune cu capul in jos cred ca de 2 ori.
AniS 29+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
alinuk spune:
aventura,
Intalneala e miercuri, pe 22 nov ora 14.
poate la ora aia ...fiind mai putin trafic nu faci chiar 3 ore
pupik,
Alinuk 27+
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
roandre spune:
quote:
Originally posted by adela2006
pako si totusi chiar esti din timisoara ? nu vi si tu la intalnire marti cu cristiana ?
roandre multumesc de raspuns mami meu a cam uitat tot ce e legat de bebelasi ; dar totusi la ce se folosesc scutecele de finet ( am inteles ca pui bebele pe ele la spital sa nu stea pe lenjeria de la spital ) dar il si infaseaza in el ? eu ma gandeam sa fac si niste prosopele ca e asa moale
30+ alexia maria
Scutecele de finet se folosesc la inceput pt infasarea bebelusului (in spital ti-l infasa). La inceput e mai bine sa fie infasat (dar nu legat) caci se incalzeste mai bine bb si e mai linistit, nu se sperie de manute.
Apoi eu oriunde puneam bebelina ii puneam scutecelul ei sub ea. Dupa ce papa si o tineam pe umar sa scoata aerul puneam un scutec pe umar.
Infasata o tineam doar cand dormea sau dupa baita.
Uite AICI cateva poze cu bebelina infasata in spital.
Utile pt burtici, viitoare mamici
aiska spune:
Adela am dat jos la nastere 6 kg din 9 puse in total.In urmatoarele 2 luni mi-au disparut si cele 3 ramase.In spital am intrebat diferite mamici si asistente de chestia asta si unele au dat jos imediat si 11-12 kg dupa nastere.In concluzie cum a spus si Anis difera de la persoana la persoana.
Cris68 si mediterana multumesc pentru sugestii de tratament al nervului meu sciatic.Ieri seara m-a durut asa de rau ca mai mai eram sa su la spital sa-i intreb daca nu au ceva sa ma anestezieze si sa adorm.
Aventura ce sa fac, n-am incotro, tot sper sa se ridice placenta macar 2 cm sa pot naste natural si sa nu mai fie nevoie sa opereze prin ea.
Roandre si Pako voi va intrebati cum scoatem la plimbare 2 copii mici. Cel putin eu voi imprumuta de la verisoara sotului un carut cu 2 compartimente care este si landou si se poate face si sport.Ea a avut gemeni si acum are al treilea copil un baietel de 2 ani caruia o sa-i dau carutul nostru sport.Bine ca nu stau la bloc si nici pe o strada foarte circulata.Uitati-va www.vaunula.fi/kaksos.jpg" target="_blank">aici despre ce vorbesc.
Oana hai ca mult a fost putin a ramas.
Joel al meu e in faza de explorari si noroc ca mai pot inca sa-l ajung din urma.O sa vezi,la anul pe vremea asta si putzulica al vostru incepe sa se comporte la fel!
Acum continui cu cititul.
Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel
cristia spune:
La Multi Ani Mihaelelor si Gabrielelor noastre si dragilor lor cu acelasi nume ai sfintilor arhangheli!
La Multi Ani Roandre (ca pe tine te stiu sigur de Mihaela!)
Ralu, Anis : ma bucur ca, controlul a aratat ca totul e bine!
Aiska: tin pumnii sa se ridica placenta!
Cu intalneala: mai fetelor da noi cele care lucram inca suntem excluse? Eu tare as veni sa va vad dar nu pot decat dupa 17.30.
Va pup,
Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 27+
Daconst spune:
Aiska,bine ca nu ne pun astia sa avem si cauciucuri de iarna la carucior...
Tare fain carutul ala pt 2 bb-i.Imi place ideea.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
anis spune:
Roandre, mie nu mi-au infasat copilul nici o secunda in spital.Si nici eu n-am practicat sportul asta.Chestia ca se sperie de manute e o tampenie.Poate doar ca se zgarie ,daca nu i se taie unghiile si asta din simplul fapt ca bb nou nascuti nu isi coordoneaza miscarile cateva luni bine, la ei sunt miscari bruste , ca si cum tresar si e pur si simplu normal dpdv neurologic.
Cred ca daca ar fi vrut sa-mi infese copilul ii alergam prin spital, asta e o metoda invechita care n-are nici un folos, bb se poate incalzi f bine si cu o salopeta sau paturica ,ca daca e sa aibe colici nu e vreun remediu inca descoperit.
AniS 29+
anis spune:
Am gasit si linkul pt adaptor de carucior bb2.Inca nu l-am cumparat dar intentionez.
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Adaptor-pentru-al-doilea-copil---Litaf/623/
AniS 29+