Ajutor!Galmutza dupa ureche la bebe!!!!!

Ajutor!Galmutza dupa ureche la bebe!!!!! | Autor: lauramonica

Link direct la acest mesaj

Sunt disperata...si pana cand sun pediatra pentru programare o iau razna...Am descoperit in seara asta dupa urechiusa stanga a baietelului meu o chestie umflata sub piele...nu se vede decat o umflatura,la pipaire se simte ca o vena...Bebe are aproape 9 luni si ma gandesc ca poate a capatat-o azi, cand s-a lovit...Intrebarea mea e: ce sa pun acolo?Am tinut compresa rece...offffff sper sa ma programeze saptamana asta pediatra....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Poate fi un hematom daca zici ca s-a lovit. Pune-i rivanol tinut la frigider pe o compresa, apoi tamponeaza-l in locul respectiv.
Si unge-l cu niste galbenele.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

(teoretic) Este un ganglion inflamat si LASA-L in pace !!!

Du-te la dr. sa vada copilu.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

daca nu s-a lovit chiar in locul in care ai gasit umflatura parerea mea este ca e un nodul limfatic. e normal sa fie inflamat, copiii au in general ganglionii mai proeminenti. mai ales daca a fost racit sau a avut o viroza in zona superioara a sistemului respirator (nas, faringe, laringe) - ganglionii limfatici reactioneaza la orice stimul infectios.
mai ales daca zici ca "se simte ca o vena" inclin sa cred ca e un nodul limfatic, plus localizarea....cam asta trebuie sa fie.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

Va multumesc pentru raspunsuri...astazi dupa masa avem programare la pediatra...o sa imi lamuresc misterul!!!O sa revin sa va spun ce era.

Mergi la inceput

am fost la pediatru..este vorba de ganglion inflamat, asa e. Ganglionii reactioneaza la infectii - medicul mi-a explicat ca bebe a fost zgariat, sau a aavut o bubita care s-au infectat si ganglionii au reactionat. Este o reactie frecventa la bebei, si se rezolva de la sine. Singurul tratament aplicat este baneocin unguent de 2 ori/zi, unsa usor zona inflamata...
Doamne, cat m-am mai speriat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

laura , si eu am observat la piticul meu de 3 anisori ca are o galma dupa urechiuse iar daca incerc sa il ating galmutza se misca adica este ca un zgarci sub piele... maine avem si noi programare la dr. sa vedem ce zice .

stau si eu cu frica in san pana maine...sper sa nu fie nimic grav

ma bucur pentru voi ca nu este nimic grav

Elena36+
POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

exact ca un zgarci se simte si la al meu...dar nu gaseam cuvantul potrivit!!!Sanatate puiului si tie sarcina usoara in continuare, elenalove!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

Elenalove,imi cer scuze ca te intreb,ce ti-a spus medicul?
matei are 3 ani si de la 1.5 ani are ganglioni occipitali si unul dupa ureche,la gat si inghinali.toti medicii spun sa nu-mi fat probleme,dar nu pot.unii ganglioni se micsoreaza sa dispar,dar cand raceste se simt iar.cei de la cap si cel de dupa ureche nu dispar doare se micsoreaza cand nu e racit.

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput