Britney divorteaza

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Yael

quote:
Originally posted by carissma

"Cine se aseamana se aduna!" Britney isi merita soarta! Acum o sa inteleaga si ea ce a simtit fosta nevasta a lui Kevin in momentul in care si-a bagat ea coada in casnicia lor. Acum o sa vada si ea cat e de "usor" sa ramai singura cu doi copii mici. Poate Mr.Federline ar fi divortat oricum de prima sotia dar si ea i-a ajutat "la greu".

Mie personal mi-a placut de ea doar in perioada in care a fost cuplata cu Justin Timberlake. Imi pareau un cuplu de adolescenti seriosi care lupta sa-si faca o cariera. Se pare ca numai Justin s-a tinut de cuvant.

Care nevasta, care casnicie? Nu erau casatoriti, B. a fost prima sotie a lui Kevin! Si acum B. l-a parasit pe Kevin... Sunt sigura ca stie ce-o asteapta, a durat cam mult sa-si dea seama cu cine s-a casatorit (dragostea-i oarba), dar tot e bine... Vorbeai de cariera? Pana si Justin a zis recent cat de talentata e B. si ca o sa aiba un comeback spectaculos... Asta asa, pe scurt...

Si mie mi-a placut cind era cu Justin,erau frumusei impreuna.Pacat ca s-au despartit

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

www.britneyres.com/displayimage.php?pid=27448&fullsize=1" target="_blank">Justin vs. K-Fed-Ex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:

www.britneyres.com/displayimage.php?pid=27448&fullsize=1" target="_blank">Justin vs. K-Fed-Ex

Daaa,Britney si Justin formau un cuplu superb,se vede marea diferenta.Federline asta arata ca un bandit,ca unu cu puscarias...nu imi place deloc.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:

quote:
Originally posted by carissma

"Cine se aseamana se aduna!" Britney isi merita soarta! Acum o sa inteleaga si ea ce a simtit fosta nevasta a lui Kevin in momentul in care si-a bagat ea coada in casnicia lor. Acum o sa vada si ea cat e de "usor" sa ramai singura cu doi copii mici. Poate Mr.Federline ar fi divortat oricum de prima sotia dar si ea i-a ajutat "la greu".

Mie personal mi-a placut de ea doar in perioada in care a fost cuplata cu Justin Timberlake. Imi pareau un cuplu de adolescenti seriosi care lupta sa-si faca o cariera. Se pare ca numai Justin s-a tinut de cuvant.

Care nevasta, care casnicie? Nu erau casatoriti, B. a fost prima sotie a lui Kevin! Si acum B. l-a parasit pe Kevin... Sunt sigura ca stie ce-o asteapta, a durat cam mult sa-si dea seama cu cine s-a casatorit (dragostea-i oarba), dar tot e bine... Vorbeai de cariera? Pana si Justin a zis recent cat de talentata e B. si ca o sa aiba un comeback spectaculos... Asta asa, pe scurt...

Citeam pe vremea aceea ca fosta prietena a lui Kevin era gravida cand a parasit-o el si s-a cuplat cu Britney.
Si despre Justin am citit ceva nostim: a zis despre B ca e desteapta numai ca nu stie cum s-o arate si lumea crede altceva.
Cameron Diaz si J.Timberlake mai sunt impreuna, nu?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

www.britneyalbum.com/details.php?image_id=29814 br / " target="_blank">B. in LasVegas1
www.britneyalbum.com/details.php?image_id=29828 br / " target="_blank">B. in LasVegas2

Cameron si J. sunt impreuna, au o relatie 'strong'.. B.&J. doar 'best buddies'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Cata dreptate iti dau Blackpanterro cred ca mi-ai luat vorbele din gura numai ca as fi schimbat]de la trailer trash cu white trash, in rest no coment ,o dobitoaca auzi mai are si un tape cu sex bine ii face si ala ca o stoarce de bani cand nu ai cap vai de picoare .

A si bien ii face ca incearca sa-i ia si copii si asa ii scapa in cap,poate e spre binele copiilor!

Well, Lemoni pentru ca esti la prima abatere, ai doar o maare bila neagra si un link la Punctu' 17 de la Regulament!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sincer si uitasem de subiectul asta aici deja e old news, am spus exact ce au comentat cei de aici in ziare si la tv dar daca aici se da bila neagra e ok,macar mi-am spus oful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si eu am citit azi in ziar ca ,,Kevin i-a mancat aproape jumatate din avere si acum o santajeaza cu aceea caseta buclucasa si cere 30 mil.$

Acum nu stiu cat de adevarata este stirea.

Mi-e groaza,cum se poate ajunge de la iubire la ura intr-o secunda,pacat de copilasi!!

Sorina&Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Sorina-Alexa

Si eu am citit azi in ziar ca ,,Kevin i-a mancat aproape jumatate din avere si acum o santajeaza cu aceea caseta buclucasa si cere 30 mil.$

Acum nu stiu cat de adevarata este stirea.

Mi-e groaza,cum se poate ajunge de la iubire la ura intr-o secunda,pacat de copilasi!!

Sorina&Alexa

care iubire?? pt bani, poate, si asta a ramas. Cica s-a dat oficial ca nu e ea cea din filmuletul lui asa ca nu o mai poate santaja.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Pai daca zilele, pardon, noptile trecute, Brit. se distra cu prietena ei Paris Hilton prin cluburi( desculta, cu condurii in mana), atunci nu face decat sa confirme vorba aceea cum ca "francezii se pot lauda cu cele mai fericite casnicii, dar cele mai fericite divorturi sunt made in America".

Mergi la inceput