Nasici de 2007!
Raspunsuri - Pagina 17
printesa_roz spune:
Bee, noi am facut nunta in 2004 si am dat pe luminari cred ca 100-150 de euro. Dar de biserica ce stiti? ca eu am auzit ca dau nasii citeva milioane la preot.....am fost super socata
Bee spune:
Eu stiu ca la Botez, nasha a dat 1 mil jumate sau 2. LA acelasi preot in aceeasi Biserica. Nu stiu cum s-o da la nunta comparativ cu Botez. Cred ca minim dublu.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
printesa_roz spune:
N-as vrea sa fiu rea, dar inseamna ca tre sa dam cam 100 de euro la biserica, iar eu as prefera sa dau banii astia la fine, dar asta este. Imi iau rochia mai ieftina si la fini tot atitia bani cit mi-am propus dau
Giova spune:
Mama ce preturi sunt la voi la biserici!!!
La noi la botez nasul a dat 500.000 lei la preot, la nunuta 1 mil.
Lumanarile si la noi au fost simple, dar nu au costat mai mult de 1 mil. jumate.
Bee, pretul meniului depinde de locul unde-l faci. La noi cu manacre, tort, bauturi am iesit la 50 euro. Sunt si locuri mai ieftine, dar nu cu mult.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Miramar spune:
Mda - la Bucuresti preturile la biserici te dau pe spate. Si cand m-am maritat eu in 2004 erau mari. Culmea noi, idependent de pret am ales o biserica si cocheta si in centru si cu un preot - Doamne ce voce! Ce charisma! si culmea nu ni s-a cerut decat sa platim corul 1,2 mil - apoi anul urmator ambele noastre perechi de fini care fusesera la noi la nunta au zis ca le-a placut atat de mult incat vor si ei tot acolo, asa ca tot asa corul si gata
Dar iete ca finii de-acum si-au ales alta biserica, si aici ni s-a spus 5 mil cu totul cor, preot, biserica tot - asta este o sa platim ce sa-i faci.
In plus vom plati ca si pt. ceilalti buchetele, aranjamentul floral pt. masina noastra caci noi vom lua mireasa si lumanarile, voalul si coronita miresei si o sa le dam probabil in jur de 500 euro, seara la masa ca toata lumea. Cununia civila este in aceeasi zi asa incat o sa aduca barbati-miu un buchet mare si frumos pt. mireasa si gata.
Noi mai mult nu ne permitem si nici nu cred ca se asteapta la mai mult.
Am auzit de casa de moda Ioanin - lucruri bune de altfel, dar nu am fost personal la ei.
Eu una la capitolul toalete stau bine - am cel putin 3 variante in dulap - eu am ceva rude prin America care-mi tot trimit rochite de seara, si le mai am si pe-ale mele, chiar nu stiu pe care s-o aleg. Voi vedea mai aproape de eveniment si-n fct. de vreme.
Dory232002 spune:
Eu stiu casa de moda Ioanin, intradevar, stiu ca sunt scumpute, dar nu mai stiu acum ce preturi au,noi avand nunta in provincie, am inteles ca taxa la biserica este de 2.500.000 lei.Noi vom mai suporta si : lumanarile, voalul si coronita miresei, ceva bijuterii de pus cand ii pun voalul, oglinda,un material care trebuie sa i-l pun miresei pe mana inainte de a pleca la biserica(asa e obiceiul), esarfa.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
Giova spune:
Miramar te-ai scos cu toaletele.
Sunt exagerate taxele in Bucuresti, dar asta e, n-ai ce face.
La noi, nasii platesc, doar lumanarile si biserica, nu si aranjamentele de pe masini.
In Ardeal nici nu e obiceiul cu voalul, oglinda, esarfa, etc. asa ca am scapat de astea.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
printesa_roz spune:
Giova, hai ca m-ai lasat mascaPai cum adica sa plateasca nasii si aranjamentele de pe masini???????? Pai daca e asa, ar trebui sa platim si aranjamentele de pe mese la restaurant.....oricum, eu faza asta cu aranjamentele de pe masini nu am auzit-o , mai pai daca e asa...punind la socoteala voalul, coronitza, buchetul, luminarile, aranjamentele de pe masini, cadoul nostru pt nasi, inseamna ca nasii nostri nu ne-au dat nimic la nunta, adica 500 de euro cit ne-au dat ei, de fapt trebuiau sa plateasca toate astea ....
Dory232002 spune:
La noi au venit aseara finii sa ne intrebe cate familii vin cu noi la nunca ca trebuie sa cumpere daruri si pt. ei , pe noi ne-au zapacit, ne tot intreaba ce sa ne cumpere ca dar de nunta, si sincer ca noi ii cununam de drag, din prietenie etc..., le-am spus ca nu vrem absolut nimic, dar nu vor sa inteleaga, si iar...
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
CRIXIA spune:
Dory, parca tu ai pus un link cu super rochite, BESTIAL![floare]
Printesa roz, si io tot pe 14 iulie sunt nascuta, dar nu asa norocoasa ca tine!(adica tu cununi de ziua ta)
Fetele, in sfarsit v-am ajuns din urma, vom fi nasi!
Constanta, 01.sept 2006, rest Modern-Mamaia!
D'acush ma tin de voi!
Ma bucur ca mai trec pe la topicul asta si nasici de anul trecut, ca sa mai invatam cate ceva!
Sanatoase sa fim ca sa realizam ce am promis!