Ati folosit Aloe First spray?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

nus tiu ce sa zic .
cand fetita mea avea 2 ani, mia racit si mam gandit sa-i pun in nasuc un puf de first .in cateva ore am obs ca din nasuc ii curgea sange.
De atunci mie frica sa-l mai folosesc intern sincer.,extern il folosesc cu brio..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABRIELA - Daca era racita fetita, inseamna ca si mucoasa nasului era sensibilizata. Uneori se intampla ca puful sa aiba presiune sau sa apara firisoare de sange din cauza iritatiei mucoasei nazale. Nu este nimic periculos sa-i pui Aloe First. Dar ca sa nu o ranesti poti sa-i pui cu o pipeta cateva picaturi. Multe persoane sangereaza cand sunt racite.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dar, cat costa ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Si noi folosim produse de la Forever, inclusiv aloe first, in gat, in nas(ustura ingrozitor, va previn, insa este super de super) si pe oriune iti trece prin minte, hi,hi...

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

Mi se pare ca in jur de 700 000 lei costa. Dar isi face banii, parerea mea, si dureaza suficient de mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

ok ! n-am stiu ca din ccauza iritatiei ii curgea putin sange din nas ,dar sincer m-am speriat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dragele mele, aseara mi-a adus cunostinta asta spray-ul Aloe.
Bineinteles ca l-am folosit eu prima data in nas, sa stiu la ce sa ma astept...
Fetelor, ustura ingrozitor....rau de tot, dar in cateva secunde respiram mult mai bine...si peste noapte a fost super ok...
Bun, ma gandeam ca nu ii voi putea pulveriza fetitei cu pompa lui originala, ca e f. mare si incomoda, asa ca ori voi folosi o pipeta, dar in acest caz, nu mi-a spus nimeni cate picaturi ii pot pune si de cate ori pe zi.
Sau, am o sticlutza goala de olinth, as putea pune in ea si sa pulverizez.
Dar cred ca l-am luat degeaba, a mea urla ca din gura de sarpe la orice ii pun in nas, iar asta ustura pe bune...
Voi cum ati dat in nasuc?
Merci mult pentru toate raspunsurile...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Doris eu zic sa-ti faci curaj si sa-i pui in nasuc.Ideea cu sticluta de Olinth e buna si pt inceput poti sa-l folosesti diluat.Eu puneam jumi-juma apa distilata si aloe si tot asa pana cand ramanea numai aloe , cam de 3 ori pe zi.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Ii pui cateva picaturi cu o pipeta, si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kores spune:

Eu l-am folosit cu rezultate excelente in opreala de fundic pe care nimic nu o putea rezolva la bebita mea de 2 luni; pur si simplu e miraculos de bun...timp de 2 saptamani incercasem orice-orice si dupa 2 zile de spray a trecut...

acum as vreau sa stiu cit de bun e gelul de aloe cu piersici pentru copilasi; l-am folosit o singura data intr-o iarna la baietelul meu;
poate ne lamureste miria_cristina; si multumim de explicatii ; excelente

Mergi la inceput