Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by gabi25

DOROTI stai linistita, stiu cat esti de ocupata.....oricum am anuntat dintisori printre reclamatiile cu privire la jumatatile legale si de aia cred ca au fost trecuti cu privirea
Aseara am stors si eu o portocala si au iesit ca 90 ml de suc i-am pust Dariei tot in biberon ferm convinsa ca nici nu o sa vrea....si ce credeti....a baut tot!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Nu mia trecut cu vederea, eu scot tot pe foaie si le trec toate o data, si cred ca mia scapat cind leam trecut in pagina, ca pe foaie vad ca este.
papacioasei de suc!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Iaca si eu! Mai bine mai tarziu, decat niciodata!

Am lipsit mult - la inceput, din lipsa de timp si de energie (peste zi nu am timp, seara nu am energie). Dupa aia... mi s-a parut ca oricum n-are importanta daca scriu si eu sau ba. Ca toata ia o pauzarea proaspata mamica, am stari anxios-depresive care vin si pleaca. Acum cateva zile mi-am dat seama ca chestia cu "nu contez" e partial reala, dar e o mare prostie, in acelasi timp: adica daca eu stau si va citesc seara de seara, postare cu postare, si imi place si imi foloseste, de ce n-ar fi citite si postarile mele? Ca doar nici eu nu le raspund multora din cele care intreaba, si nici nu admir zgomotos intotdeauna ideile bune!

Asadar... bine v-am gasit!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

In primul rand:

Sa traiti cu numele, parinti si copilasi care a numiti Mihaela sau Mihai, Gabriela sau Gabriel! Sa fiti sanatosi si veseli si norocosi!

Mergi la inceput

In al doilea rand, felicitari tuturor cireselelor care si-au sarbatorit si isi sarbatoresc 6 luni mici, dar mari! Si felicitari celor cu dintzuci, celor care stau in fundic (ca oamenii mari!), celor care se ridica si, eventual, umbla in patru labute! Sa inteleg ca ne facem oameni mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Am lipsit mult - la inceput, din lipsa de timp si de energie (peste zi nu am timp, seara nu am energie). Dupa aia... mi s-a parut ca oricum n-are importanta daca scriu si eu sau ba. Ca toata ia o pauzarea proaspata mamica, am stari anxios-depresive care vin si pleaca. Acum cateva zile mi-am dat seama ca chestia cu "nu contez" e partial reala, dar e o mare prostie, in acelasi timp: adica daca eu stau si va citesc seara de seara, postare cu postare, si imi place si imi foloseste, de ce n-ar fi citite si postarile mele? Ca doar nici eu nu le raspund multora din cele care intreaba, si nici nu admir zgomotos intotdeauna ideile bune!

Bine ai facut ca te-ai razgandit ca sa stii ca si cea mai nestiutoare mamica are la un moment dat o informatie utila pentru alta si fiecare din noi simte nevoia sa se planga uneori si uite ca atunci se simte cel mai mult solidaritatea

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

In al treilea rand, scrisesem deja mesajul:

S-au intors pampersii buni! Asta daca nu cumva s-au pierdut pe drum cativa din aia vechi si i-am gasit tocmai eu! Am cumparat saptamana trecuta un pachet de 64 Pampers 3, din Billa, si... sunt din aia albi, banda adeziva este la locul ei, mirosul este ala vechi, capacitatea de absorbtie este buuuna! Imediat ma duc sa ma uit la data producerii, poate e scrisa pe pachet.

Aaaa... Intre timp, am verificat data de pe pachet: astia buni sunt produsi in august, aia rai la sfarsit de septembrie! Deci... am avut noroc si am gasit eu din aia vechi. Acum ma enervez si fug in Billa si imi iau mai multe pachete din astea! Probabil ca se cumpara mai mult pachetele cu 88-90 bucati, si cele de 64 (sau mai putine) bucati au ramas din vechi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

LA MULTI ANI SOFIA, INGRID, ALEXANDRU!!!!!

Bine ai revenit EllaX.Nici eu nu am timp sa raspund la toate intreebarile si cateodata am de citit f. mult din urma si uit ce-am vrut sa spun pana cand am terminat de citit....dar important e ca poti sa deschizi computerul si sa vezi ce mai fac alte mamici (si tatic) si ce le preocupa pe ele si pe ciresei.

(poze Kailan)

(nunta si botez 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ELLAX am vazut ca si la printesa ta ii place sa-si bage nasucul in haine....Daria cand doarme atata se foieste pana gaseste ceva in care sa isi poata baga nasucul si apoi e totul bine

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Bine ai revenit, si da toata lumea aici conteaza!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna, ciresici!
In primul rand, multumesc muult tututor celor ce m-au felicitat de ziua mea, celor care s-au gandit la mine (indiferent cum, nu-s pretentioasa)

Uite ca am schimbat prefixul, asta e , intineresc si eu , ce sa fac...

In al doilea rand,
La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua numelui...!!
Noi azi am umblat beleuzi pe afara, vremea fiind superba. Acum fimiu doarme (dar nu se stie cat) iar eu voi incerca sa mai reduc din dezastrul existent in casa.
Maine incep diversificarea.
M-am gandit si rasgandit si voi incepe cu legume - fructe si apoi cereale. Pt ca in Ro notiunea de legume /fructe bio e semi-inexistenta, voi lua pt primele saptamani mancare la borcan.
Apoi nu voi avea de ales si voi trece pe legume si fructe proaspete. Am vazut ca se gasesc foarte multe (dovleac, dovlecel, pere, mere etc).
Nu am indentificat cartoful dulce care e. Lyly, parca tu aveai problema asta mai demult, cat costa aproximativ?Dupa pretz cred ca il identific cel mai repede...
Carne o sa ii dau muult mai tarziu. Are timp sa manance toata viatza carne (sau poate va fi vegetarian, cine stie....)
Amonar,
Cam aceleasi temeri legate de alimentatie le traiesc si eu aici...
Romania e cea mai mare piatza de soia genetica modificata. Si ma indoiesc sincer ca soia e un caz particular...Evident, nu e intamplator ca s-a ajuns aici dupa cum nici intamplator nu e ca in toata tara asta nu exista un laborator care sa determine in ce proportie e modificat genetic un produs.

Deci uite ca o sa ajungem si noi o piatza plina de produse fara gust.si sanatoase .

Am citit si posturile referitoare la problemele de cuplu. Delicat subiect, intr-adevar!

DianaR, m-am amuzat copios!

Angelica,
TU ai descoperit cum sa pastrezi savoarea relatiei. Impresionant! Asa mi-am adus aminte ca , desi si eu obisnuiam sa fac tot felul de surprize sotului, in ultimul timp nu ma mai preocupat aspectul...

Un psiholog olandez cu care am avut seminar in weekend-ul trecut ne spunea ca o relatie, ca sa continue, are nevoie ca cei doi sa se indragosteasca , din nou, in fiecare zi.

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"

Nic cel Mic

Mergi la inceput