Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
iulyp spune:
Mai vroiam si eu sa urez La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril, sa aibe parte de multe bucurii, si Urez de asemenea multe lunisoare si ani acelor ciresele care au facut juma de an.
camelia.t spune:
O intrebare pt cele care folositi NAN: de la 6 luni se trece la NAN2? Eu folosesc NAN1 de la inceput si nu vad scris nicaieri pe cutie ca e pana la 6 luni.Am de gand sa trec la NAN2 pe la 6 luni....e ok?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
iulyp spune:
Mi-am adus aminte aminte de inca 2 raspunsuri.
Miti si parerea mea e sa scazi nr. meselor pt. bb. Trebuie sa incerci sa ajungi la 5 mese pe zi, asa se recomanda. Tu faci cum vrei, oricum uite un
pt. o mama stresata. Imi aduci aminte de mine la primul bb.
Vivi parerea mea este sa mai amani cursul respectiv, mai ales ca te-ai exprimat ca il poti face si la anul. Incearca sa te bucuri la maxim de momentele astea cu bb mik pt. ca mai tarziu iti va fi foarte dor de ele. E adevarat ca suntem foarte stresate si asta pt. ca ne implicam extrem de mult in ceea ce facem dar daca incercam sa ne relaxam o sa vezi ca totul e super. Oricum decizia iti apartine.
adib spune:
La multi ani!!! tuturor celor care poarta nume de Mihai sau/si Gavril.
Am ajuns si eu cu floarea. A fost o garoafa. Am plecat de la servici la ora 3. Pe drum spre casa am fost deviat de la drum cu vreo 350 km (delegatie urgenta)(apropo, vind telefon mobil, dau si bani numai sa-l luati, suna cind nu te astepti si cind chiar nu ai chef). asadar am ajuns acasa rupt (eu, ca garoafa era intreaga). Am fost intimpinat cu
"- oooo, cine mi-a trimis flori? sau ti-a sugerat cineva sa-mi aduci o floare daca tot ai intirziat atit?"
![]()
per total a iesit bine.
in alta ordine de idei, trebuie (da trebuie neaparat) sa mai iesim in lume. asera ne-a vizitat fratele meu care nu s-a mai intilnit cu Raluca de vreo 2 luni. a fost un circ... plinsete, urlete, ... somn, tatonare teren,... stat in brate la unchiul dar foooaaarte precauti (parca urma sa ne rapeasca cineva). asta e. trebuie sa ne mai socializam si noi.
numai bine. si atentie, fara excese cu Mihai si Gavril.
distractie placuta.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
iulyp spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
O intrebare pt cele care folositi NAN: de la 6 luni se trece la NAN2? Eu folosesc NAN1 de la inceput si nu vad scris nicaieri pe cutie ca e pana la 6 luni.Am de gand sa trec la NAN2 pe la 6 luni....e ok?
Baieteii lui mamiAICI
Da, eu asa am facut la fetita. Pe cutia de Nan 2 scrie dozele incepand de la 6 luni.
puiudana2004 spune:
Buna dimineata cireshele!
In primul rand,LA MULTI ANI!mIHAELE,GABRIELE,MIHAI SI GABRIEL!
LA MULTI ANI,INGRID,SOFIA-ALEXANDRA,ALEXANDRU-MIHAI(de 2 ori) si la mai multe lunitze!
Si daca Mihnea vine de la Mihai,LA MULTI ANI!
Multumim pt aprecieri si ne bucuram tareeee mult ca v-au placut pozele noastre!
O zi cat mai placuta in continuare si sa petreceti bine!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by adib
La multi ani!!! tuturor celor care poarta nume de Mihai sau/si Gavril.
Am ajuns si eu cu floarea. A fost o garoafa. Am plecat de la servici la ora 3. Pe drum spre casa am fost deviat de la drum cu vreo 350 km (delegatie urgenta)(apropo, vind telefon mobil, dau si bani numai sa-l luati, suna cind nu te astepti si cind chiar nu ai chef). asadar am ajuns acasa rupt (eu, ca garoafa era intreaga). Am fost intimpinat cu
"- oooo, cine mi-a trimis flori? sau ti-a sugerat cineva sa-mi aduci o floare daca tot ai intirziat atit?"![]()
per total a iesit bine.
in alta ordine de idei, trebuie (da trebuie neaparat) sa mai iesim in lume. asera ne-a vizitat fratele meu care nu s-a mai intilnit cu Raluca de vreo 2 luni. a fost un circ... plinsete, urlete, ... somn, tatonare teren,... stat in brate la unchiul dar foooaaarte precauti (parca urma sa ne rapeasca cineva). asta e. trebuie sa ne mai socializam si noi.
numai bine. si atentie, fara excese cu Mihai si Gavril.
distractie placuta.
Varsta Raluca
avem si site
Si a fost un Happy End?Bine ca te-ai tinut de cuvand si ai ajuns cu floarea,dar....garoafa???Ai zis un trandafir,nu?
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
adib spune:
puiudana2004
Happy End? da. mi-a cintat Raluca pina am adormit.![]()
Varsta Raluca
avem si site
camelia.t spune:
Adi nu se pune asa! Trebuie sa duci o floare si cand ajungi o data la timp acasa. Atunci va avea efectul scontat!
Baieteii lui mami
AICI
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by adib
puiudana2004
Happy End? da. mi-a cintat Raluca pina am adormit.
Varsta Raluca
avem si site

E bine si asa!Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei