Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
In sfarsit a mancat si al meu copil piureul de legume, i-am pus mai mult cartof ca de obicei in el si branzica, vad ca i-a placut mai tare decat pana acum.Diversificarea asta e un mare stres pt mine, el ar manca numai lapte..cereale nu mai vrea deloc, fructe..ia 2lingurite si gata, piureu pana azi nu a mancat..nu stiu ce sa ii mai dau.Cred ca incep sa ii bag galbenusul de ou si carnea, am citit in Mama si copilul ca se introduc la 6 luni. Mi-e ca se anemiaza daca nu vrea nimik altceva in afara de lapte.
Eude
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian
Ama faci tu cum simti mai bine.Si eu aseara iam dat o bucatita de ficatel si io placut ca facea scandal ca mai vrea!!!DAr imi era frica sai mai dau.Voi ce ziceti sai dau, ca ei ii place.Si a inceput sa nu manince pireu de mere, da mamica o amageste cu suzeta si cind deschide gura ii baga lingurita cu pireu, da pe cel de pere il maninca foarte bine.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Steluta spune:
Buna fetelor,
In primul rand LA MULTI ANI de Sf. Mihail si Gavril!! Atat cireselor, cat si mamicilor de ciresele!!!

LA MULTI ANI si cireselor ce implinesc 6 luni!!!

Ralucis, eu iti recomand din toata inima Batista bebelusului. Initial am fost reticenta la aceasta solutie, dar cu pompita nu reuseam sa scot mare lucru. M-am gandit ca decat sa ii apara complicatii, gen otita, mai bine ii aspir astfel mucisorii. Insa sa stii ca exista doar un orificiu micut prin care se aspira. Si pentru bebe nu este deloc traumatizant. Prima oara am tastat instrumentul pe mine
.
Angelica, frumoase povestirile tale! Multumim ca ni le-ai impartasit!
Miti, intr-adevar 7 mese pe zi la aceasta varsta este cam mult. Andrada de obicei are 5 mese (de laptic, caci nu am inceput diversificarea inca). Ma intrebai de acea infectie cu e.coli si cum am descoperit-o. Fiica-mea a avut un episod febril scurt (ceva febra intr-o dimineata si apoi iar seara), fara alte simptome. Ni s-a recomandat sa face urocultura. Prima data se pare ca am recoltat incorect urina, si ne iesise alt germen. La urmatoarele 3 uroculturi ne-au iesit acesti e.coli. Urmeaza sa ni se prescrie tratament cu antiobiotice si o igiena mult mai riguroasa.
Aseara a venit si sotul acasa...
. Azi trebuie sa duc si ultima proba de urina la laborator, si maine sper sa ajungem la dr. Marcu. De asemenea vom incepe sa cumparam toate cele necesare botezului...
livada de cirese.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by camelia.tquote:
Originally posted by A.C
Fetelor,voi ati folosit servetele umede Pampers sensitive,cele cu musetel si aloe?Eu am luat azi dar mi se par oribile la miros.Mai bine ramaneam eu la ce am luat mereu,pampers clasic,mi se par cele mai bune.
Alina,mami de fetitza tare cumintica,Delia Amalia (4 luni)
Alina nu am folosit, dar am intalnit intr-un market o tipa care era acolo cu stand pampers si facea demonstratii si incerca sa ma convinga cat de bine miros si ce treaba fac ele cu ph-ul pielii. Aduna impresii de la consumatori.....asa ca i-am spus cat de bine sunt vazuti de consumatori pampersii astia noi cu banda verde, si cat de "bine" miros!!! Contrariata a zis: Pai sunt mult imbunatatiti fata de cei dinainte!!! I-am zis ca dupa mine mai bine ii lasau la fel, mai buni erau cei de acu 4-5 ani cand era Fini mic. Astia put cand i schimbi de-ti sucesc nasu'!
Mi-o tot explicat ea mie chestia cu gelul absorbant, cat de mult retine....bla, bla,....si la sfarsit i-am zis: ce folos daca put?!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
.Camelia eu in locul tau(nu stiu daca erai cu piciul) ii faceam o demonstratie ca atunci cind piticu face ceva in pamper biros "asa de bine" si pampersii(cu toate ca si asa miros), si servetelele.Am fost zilele astea la Metro si tot aveau demonstratie de pampers cu dunga verde si nu era nimeni la stend ca le faceam un scandal de ma tineau minte(in Metro si asa ma stiu toti din cauza de servici care este scutit de TVA
).doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
abibrinza spune:
La multi ani IRINA-GABRIELA,ALEXANDRU MIHAI,RADO GABRIEL,DAVID MIHAI, RADU-GABRIEL si ciresicilor care isi serbeaza 6 lunisoare azi Ingrid, Sofia si Alexandru.
La multi ani si mamicilor si taticilor care se numesc Mihai,Mihaela , Gabriel si Gabriela.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
ralucis spune:
steluta, multumesc
! chiar vroiam sa iti spun ca ii tinem pumnii andradei sa fie bine, ma gandeam aseara, cum zicea si viviana, ca e ciudat cu copilasii astia, cu hormonii lor, si eu ziceam in urma cu cateva pagini ca m-a speriat chestiunea aceea gelatinoasa pe care am gasit-o la pasarica ilincai si cum mi-au zis fetele, e din cauza hormonilor. pai atunci ce mancare sa mai consumam noi si ce sa le mai dam copiilor, daca totul e afectat de una, alta??
nicolungu spune:
Buna dimineata ciresici si La multi ani! de Sfintii Mihail si Gavril
Ralucis, poti folosi linistita batista bebelusului, eu o folosesc cu succes la Elena, am folosit-o si la Petra, nu te speria ca se ataseaza la aspirator, poti sa incerci si tu sa vezi ca nu e asa neplacut (eu am incercat mai intai "pe nasul meu", ca sa zic asa)
Angelica_g, te admir pentru imaginatia ta, frumoase surprize (si la mai multe!) - in legatura cu laptele praf, noua doctorita ne-a spus sa-i dam mai intai formula nr 1, chiar daca numai pentru o saptamana si sa facem apoi treptat trecerea la 2 (asta la prima fetita, pe cand avea vreo 7 luni)
Lyly, imi pare rau pentru tine si iti spun ce-mi zicea si mie sotul "nu te mai stresa cu serviciul ca oricum nu-ti ridica aia statuie", important e sa fie Alex sanatos si tu la fel, sa poti sa ai grija de el - si daca tot e de stresat, cum fac sa intram si noi in clubul razaciosilor, iti trimit tie poza pe mail? stiu ca ai mai scris in capitolele trecute, dar te rog nu te supara pe o mama uituca (chiar asa, am inceput sa uit, imi puteti recomanda ceva?) si cu lipsa de timp!
va pupam,
Nicoleta, Petra si Elena
camelia.t spune:
quote:.Camelia eu in locul tau(nu stiu daca erai cu piciul) ii faceam o demonstratie ca atunci cind piticu face ceva in pamper biros "asa de bine" si pampersii(cu toate ca si asa miros), si servetelele.
Am fost zilele astea la Metro si tot aveau demonstratie de pampers cu dunga verde si nu era nimeni la stend ca le faceam un scandal de ma tineau minte(in Metro si asa ma stiu toti din cauza de servici care este scutit de TVA).
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
Doroti nu eram cu piciul dupa mine, era acasa cu sotul.Eu ma refeream la mirosul scutecelor nu al servetelelor,ca pe mine scutecul ma scoate din sarite la miros.M-am saturat sa-l schimb si de pantalonasi de minim 2x/zi.
Foarte "instruita" tipa m-a asigurat ca va transmite mai sus nemultumirea! Mare branza......
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
iulyp spune:
quote:
Originally posted by angelica_g
Intrebare pt avansati: daca vreau sa o incerc cu un lapte praf (in eventualitatea ca nu mai produc la nivelul consumului), ce ar trebui sa-i dau pt prima data? Formula1 sau formula2?! Ce e mai "bun" (tolerat/testat/acceptat)? Milupa, Nan, ...? (Eu pe Razv l-am crescut -si chiar bine- cu Lactovit, ca era gratis si din belsug!!!)Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si
Sara-Maria 9 mai 2006
Incepe cu formula nr.2 pt. ca deja are peste 6luni.Oricum vezi ca pe fiecare cutie scrie intervalul de varsta pt. care e recomandat laptele respectiv. Eu de ex. folosesc Nan si sunt foarte multumita.
ralucis spune:
camelia, doroti, a.c., eu nu mai pun mana pe pampers ever, ever. mai nou sunt fan libero si sper sa nu se tampeasca si astia prea curand. iar servetelele care imi plac sunt nivea sensitive, nu miros aproape deloc.
iulyp spune:
Am mai dat niste raspunsuri la capitolul vechi pe masura ce citeam mesajele voastre si abia apoi am vazut ca deja s-a deschis un nou capitl si a ajuns si la pag. 3 intre timp. Asta este.
Vreau sa revin cu o intrebare pt. Vivi: spune-mi si mie cum sa-mi determin fetita de 2 ani sa accepte sa se spele pe dinti cu periuta. O folosim cu succes 3-4 zile apoi vrem doar sa sugem pasta de pe periuta apoi n-o mai acceptam deloc. trebuie sa las un interval maricel de timp pana revin la periuta ca sa o accepte. Daca incerc cu degetul infasurat in tifon scot degetul ferfenita din gurita ei
. Si uite asa avem zile bune, chiar saptamani cand stam nespalate pe dinti desi la varsta asta mancam si bomboane(nu prea multe ca e zgarcita mami si le da cam rar desi sunt solicitate extrem dar extrem de des
)

Irina, cu
Robert-Andrei (apr '97),
Razvan-Stelian (oct '03)si