Ce culoare alegem pt.dormitor?
Raspunsuri - Pagina 4
nemary spune:
eu am vazut la cineva camera cu pereti roz pal si sincer... nu
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze
Miramar spune:
Votez pentru alb- galbui adica exact vanilie. Eu am luat vopseaua off-white de la firma Kaparol, este exact nuanta care-ti trebuie.
Mie imi place dormitorul, nu comentez pretul, tine de bugetul fiecaruia. Mie de exemplu nu mi se pare ieftin dar nici scump - cam astea sunt preturile pentru asa un dormitor.
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
nadyana spune:
Fetelor,am dat camera intr-o culoare roz dulce.A iesit extraordinar.Acum a ramas doar parchetul care miine este gata si sa ma decid cu privire la nuanta de mobila.Va rog si pe voi sa va imaginati putin varianta dormitorului cu cires tot si fata vanilie.Deci unde acesta de pe site are vanilie,acela are doar cires.Mi se pare ca varianta cu vanilie pare putin a spital,nu stiu cum sa explic.Si,dormitorul are deja cires,gri si sticla.Deja sunt multe culori.Voi ce spuneti fetelor?Ajutati-ma va rog sa iau o decizie pt ca de acum ar cam trebui sa ma hotarasc.Varianta cu cires nu ar fi cam inchisa?Varianta cu cires exista deja in magazin si am vazut-o,varianta cu vanilie nu am vazut-o.Se aduce prin comanda si asta cam intr-o luna si jum.Va rog,fetelor sa va imaginati un picut varianta cu cires si sa-mi spuneti ce parere avet.Va multumesc!
Clover spune:
nadyana, daca nu ai decis inca uite inca o parere: ia numai cires, fara vanilie. Eu am dormitorul in doua culori si e foarte greu de asortat. Mai bine sa poti alege ce cuverturi/draperii/covor vrei. Nu te restrictiona singura. O varianta in care merita sa mergi pe combinatia cu vanilie e cea din poza, cu accesorii vanilie. Altfel eu nu cred ca se merita.
Zicea cineva de mobila de lemn. Este foarte frumoasa, dar cred ca e un pic cam mult pentru un apartament de bloc.
The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it.
nadyana spune:
Multumesc si tie Clover pt.parerea ta.Si eu ma gandeam la fel,doar ca ma gandeam sa nu fie prea inchis.Noi am avut dormitorul mai inchis decat atit la culoare.
Moniland spune:
Si eu as alege varianta cu o singura culoare avand in vedere ca mai exista si gri si oglinzi. Cred ca va fi prea incarcat altfel. Concentreaza-te sa ai in camera maxim 3 culori.
Monica
nadyana spune:
Buna dimineata fetelor!Camera este aproape terminata,am dat cu var,am pus parchetul si acum a ramas doar sa sterg parchetul pt.ca..miine vine mobila.Am ales varianta simpla,fara vanilie si am comanat deocamdata sifonierul si patul,iar apoi urmeaza,in functie de cum voi crede ca va sta mai bine sa iau si masa de toaleta.Am gasit deja covorul care este tot pe nuanta de roz dulce si il voi asoerta cu peretii si cu lenjeria de pat.Trebuie sa aleg si perdeaua,pe care cred ca o voi alege alba si pana la jum. nu lunga.Sper sa termin saptamina asta cu dormitorul si sa incep sa-mi spal si sa-mi asez hainutele care acum sunt ffff prafuite.
Va multumesc la toate pt.ca mi-ati sarit in ajutor si va urez spor la treaba si voua care treceti prin febra renovarii ca si mine.
nemary spune:
felicitari, nadyana. te apropii de sfarsit. spor la curatenie
o zi minunata,
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
poze