Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andra azi ma duc ca ieri nu am reusit sa dau de ea la tel.
Dar azi merg siggur ca am inceput sa am dureri de burta si de oase in zona vaginala(sper ca ati inteles ce vreau sa spun ).
Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA sa dea naiba sa nu te duci azi la dr. Nu mai ai scapare sa stii. Te batem la cap pana te duci.
CORINUK sa ai succes luna asta si sa iaa bebe.
Pupici la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty azi ma duc sigur ca ma cam dor toate...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

laura atunci renunt la bai cu apa fierbinte la picioare..cu toate ca faceau minuni...

andra, deocamdata nu ma doare gatul...si sper sa nu inceapa...dar ma arunc la ceaiul ala de busuioc daca ma apuca...

anca, asteptam cu sufletul la gura sa ne spui ce faci azi la dr.

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Anca, bafta multa deseara!

Catty, te pup! Cum mai esti? Eu iar nu ma pot conecta la net decat foarte greu. Habar nu am ce se intampla cu netul....ca am probleme cu el si acas si la birou.

Corinuk, asteptam teste de ovulatie pozitive! Te pup si iti urez spor la "treaba"!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANDRA, stai linistita puiule. Hai ca azi noapte m-am linistit cat decat si azi dimineata am luat prima pastiluta pt stimulare. Daca sotul mai face tampenii uneori si ma unple de nervi nu vad ce de eu trebuie sa imi aman planurile de bebe, nu?
Pupici la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana1005 spune:

Buna fetelor ... Andreea ma numesc, am 27 de ani si as vrea, daca se poate, sa mai maresc si eu numarul aspirantelor optimiste cu una.

Cam de 8 luni suntem in incercari de bebe si nimic.
In a doua luna am inceput sa folosesc teste de ovulatie ... si surpriza ... o singura liniuta. In luna a treia la fel.

Am intrat la idei ... am fost la doctor de urgenta
9altul decat al meu obisnuit) ... la eco - ovare micropolichistice - cauza lipsei ovulatiei.

Am facut tratament cu antibiotic si antiinflamator si in acelasi timp si dozari hormonale si am revenit cu rezultatele la doctorul meu ... care la eco mi-a spus ca nu e nici un semn de chisturi pe ovare si ca am si un folicul de 18 mm in ziua 12 ... dar ca am progesteronul scazut in ziua 21 - respectiv 5.

Asta a fost acum 2 luni ... trebuia sa incep stimulare ptr o ovulatie mai puternica ... dar am renuntat in ultimul moment datorita unei infectii urinare ce necesita tratament.

Am terminat totul ... acum sunt in Z25 ... astept problema si incep stimularea.

Scuze ... cred ca am scris cam mult ... si m-am chinuit sa spun totul cat mai pe scurt ... nu prea am reusit.

Stiu ca sunt cat de cat la inceput ... si sper ca si cu ajutorul vostru sa reusesc sa-mi implinesc dorinta ... si bineintelesc a doresc asta tutror aspirantelor.

Va pup
Scuze inca o data de mesajul cam lung
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

deci anca n-a respectat procentu cu 70% si 100%.................vai ce fata rea! du-te mai la dr. ce vrei? sa venim cu tine???? daca vrei spune ca vedem cum facem
eu z3 si ..........zac . n-am chef de nimik..........cred ca ma pandeste o raceala.asa simt io............me lene si as pleca in Bhamas sa-mi faca vant un negru muschiulos cu o frunza de palmier............

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Bravo, Catty! Am vrut sa iti spun asta aseara, dar nu am vrut sa ma bag in intimitatea ta. Copilul nu trebuie sa plateasca pt prostiile nimanui. El trebuie sa apara pe lume atunci cand ii este dat, nu cand vom avea case, masini si bani. Iar despre soti.....ei fac cate o prostioara saptamanal, nu? Altfel relatia ar fi monotona si s-ar duce pe apa sambetei. Asa ca ne "condimenteaza" viata ca sa nu ne plicitisim.

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Mychy, eu mi-as dori mai multi negri.....ca poate nu fac fata!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput