Aspirante optimiste > 20 ani (12)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eu draga mea,sa citesc in continuare tot asa vesti bune!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiqui sa nu mai faci, iubita, de acum! mie mi-au spus fo doi dr de treaba asta, ca eu cica ma tratam cu naturiste! Nu fie de deochi creste burticuta

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Laura si eu tot de asta faceam. Credeam ca trebuie sa nu stau cu fundul in apa fierbinte dar picioarele ce au?! Bine ca mi-ai spus. Te pup!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Catty> mai avem o proaspata mamica printre fostele aspirante gravidute...Simo29(Simona)!!

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Home

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...la raport...
v-am urmat sfaturile..ieri mi-am luat echinaceea, ceai de salvie si nazomer...

m-am tratat ieri si asa am putut cat de cat sa dorm linistita..
dar azi vad ca o iau de la capat...tot rau ma simt, beau ceaiuri cu multa lamaie..iau echinaceea in continuare...si nazomer...sa vedem..
poate pana maine ma pun pe picioare...

ce "aspirina saracului" aniast?! eram asa terminata aseara, ca n-am fost in stare de nimik...de-abia am reusit sa adorm intr-un final...
poate in seara asta, ceva-ceva...daca oi fi in stare...

daca nu imi revin, ma duc si iau si Oscillococcinum din ala de care ziceti voi...

auzi, laura...dar ce face rau ? apa fierbinte sau sarea? ca eu mai faceam baie cu apa fierbinte cu seminte de mustar la picioare..mi-a spus cineva ca-i bine..si chiar mi-a facut mai demult bine ca aveam febra mare si nu voiam sa iau pastile..ca tot asa eram in asteptare...

chiquita...cum adik "100% bine voi fi cand se va intoarce uterul."ce se intampla cu uterul tau? sunt intarziata, nu stiu problema...

pupici fetele mele!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata la toate fetele cucuiete...

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Rox pai mie mi-a zis sa nu fac bai la picioare, ca se pune sangele prea tare in circulatie si poate duce la avort.

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fete frumase. Raportul pe ziua de azi suna cam asa: z2 si inceputul stimularii pt IA. Asteptam sa vedem ce va fi.
SIMO felicitari. Sa dea DD ca bebe sa fie sanatos si tu sa te refaci repede dupa nastere.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Neata!Ce fac iubitele mele?Ancutule cum esti?
Eu sunt foarte prinsa cu serviciul zilele acestea dar va citesc in fiecare seara cand ajung sau printre pacienti la serviciu!Va urez tot binele din lume si mai vbim noi....z6 ma pregatesc de cumparat teste de ovulatie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata, fetele!

In ultimele zile nu prea am avut timp nici sa respir, dar v-am citit din fir-a par.

Laura, ma bucur sa te vad si ca esti bine!

Rox_dox,Oscillococcinum chiar e bun, I-am dat sotului cand era racit rau si i-a trecut in 2 zile raceala. Si a luat doar cate doua doze pe zi. Incearca-l pt ce a foarte bun. Daca Nazomer nu isi face efectul, poti incerca si Pinosol. Este cu extract de pin si poate fi folosit si in timpul sarcinii. De asemenea, pt tuse si dureri in gat poti sa bei ceai de busuioc cu lamaie, dar nu mai mult de 3 cani pe zi. Face adevarate minuni. Mie mi-a trecut o ditamai behaiala cu el.

chiquitita, ai grija de tine! burtk!

Mychy, ma bucur sa te vad asa optimista! Bravo!

Anca, ce ai facut cu dr? ai ajuns ieri sau ajungi azi?

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput