** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 21
katthy spune:
Pauly mult mai curiosi decat noi erau bunicii.
Parerile sunt impartite si fiecare asteapta deznodamantul
Katthy
13+
katthy
chiquitita spune:
Eu de abia astept sa aflu sexul! Ca as lua de pe acum hainute dar nu stiu ce culoare!
9+
Amely spune:
Chiqui, Paflo, Katthy, Pauly...multumesc, fetelor
Am sa incerc sa stau cat mai departe de febra (un pic mai devreme aveam 37,1 si sper sa nu mai creasca) si aveti si voi grija sa nu cumva sa mai raciti. Intr-adevar, este un stres in plus pt. ca avem bebe in burtica, practic pt. el imi fac griji ca altfel eu as suporta orice...
Katthy, vestile sunt prea bune ca sa te necajesti pt. atata lucru
Iar placenta, daca stai cumintica o perioada si nu te agiti cu tot felul de drumuri si eforturi, se va ridica si ai sa vezi ca va fi totul bine
Fetelor, eu mi-am bagat un medical ca sa am timp sa ma refac cu raceala asta, asa ca nici maine si nici luni nu merg la servici. Dar din pacate maine am de facut cateva drumuri la notariat pt. ca am vandut ceva si tb. sa ma ocup de acte, iar sambata si duminica am cursuri de dimineata pana seara
, asa ca tot nu o sa pot sta cumintica in pat asa cum as vrea... Am vrut eu neaparat sa fac si Drept, iar acu' imi iese pe nas...
Dar daca ma simt nasol nu ma mai duc si gata. E mai important bebicul de 1000 de ori... Offf, as vrea sa adorm si sa ma trezesc peste 1 luna, si sa stiu ca au iesit bine si dublul si triplul test. Si sa fi scapat si de raceala...![]()
Raza, ce faci, puiule? esti ok?
V-am pupicit pe toate... noapte buna!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
13
addinel spune:
valen, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de lumina si caldura in viata asta! 

restul de burtici.. va scriu cand ajung la serviciu 
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
pauly spune:
buna dimineata burtici,
cum m-am trezit am fugit repede sa va citesc...dar nu prea a-ti scris..ok inteleg ii dimineata.![]()
m-am catarit in dimineata asta si am constatat ca m-am mai ingrasat putin..si ma intrebam cum am reusit ca nu am fost asa mancacioasa din cauza greturilor?dar asta e
voi cum stati cu kg?
pupici
8+
pauly spune:
valen la multi ani, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ,fericire si implinirea tuturor dorintelor.si nu in ultimul rand un
sanatos.pupici

8+
cristinamaria spune:
La multi ani Valen! Sanatate , fericire, o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos si frumos!
Poohy
cu intarziere!!! Poate facem un tabel cu sarbatoritele fiecarei luni ( stiu ca eu sunt fata cu sfaturile pt aranjat prima pagina dar desi Andoix a incercat sa-mi explice cum se face n-am reusit sa ma descurc dar nu ma las...)
Amely sanatate maxima!!
Monytza bine ai venit!!!
Katty felicitari pt eco!! Azi merg si eu si nu mai pot de emotii!!
Chiqui e bine in sapt 15! Drept e ca mie nu mi-a fost foarte rau dar acum e chiar bine
Las ca nu mai aveti mult...
cristina
15+
Paflo spune:
Neatza, burtici!
Profit de faptul ca sunt acasa cu ocazia virozei si scriu si eu mai des...Hi,hi, hi! In tot raul si un bine!Parca imi mai revin din starea aia idioata de ceata pe creier...
Pauly, eu m-am cam ingrasat; cred ca mai mult decat ar fi trebuit: am cu 4,5-5 kg in plus si-s in saptamana 14.Ma cam necajeste faptul asta, mai ales ca eram cam rotunjoara din start (ce sa-i faci, imi place papa bun-bun!). Am de gand sa ma inscriu la cursurile de gimnastica speciala ptr gravide, macar sa-mi pastrez tonusul, caci inainte de a ramane gravida tocmai incepusem (de vreo 2 luni) sa merg la sala si-mi era chiar bine.Cu mancatul...e ciudat, caci daca mi se face foame atunci e musai sa mananc...Oricum ar trebui sa fiu un piculet mai atenta.
Valen, la multi ani, sanatate, un bebic sanatos si voios si ...nastere usoara!
va doresc o zi buna si un weekend linistit,
Florina 14+
Florina R.
mica0307 spune:
Valen LA MULTI ANI
un bebic sanatos si frumos
.
Amely sa te faci repede bine ca sa nu ne dai si noua raceala
. Am o colega de birou racita, insa am trimis-o azi acasa.
.
Am fost ieri la farmacie sa iau vitamina C si acid folic. Farmacista nu stia nimic de acordarea de compensate numai pentru venituri mici. A spus ca nici un medicament nu e acordat in functie de venituri. Saptamana viitoare ma duc la medicul de familie si o sa aflu ce si cum.
Pupici si spor la treaba azi,
Mica
13+
katthy spune:
Valen
Paflo inca putin si trece raceala.
Bravo pentru initiativa. Miscarea este vitala in timpul sarcinii si la fel si papica bunuta-bunuta.
Eu te inteleg perfect am devenit o pofticioasa fruntasa. Nu ma pot abtine de la nimic si pana acum am luat 3kg.
In schimb cand am vazut ce grasun e bb nu ma mai abtin de la nimic.
Katthy
13+