** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 20
pauly spune:
chiqui am cautat pe mai multe site-uri si am citit ca gravidutele beau ceai de musetel.deci cred ca poti sa bei, ...de fapt cred ca o sa beau si eu unu.![]()
8+
chiquitita spune:
Multumesc PAULY.
Fetele, uite ce am gasit eu si imi atenueaza greata: limonada de lamai, in care mai adaug o felie de lamaie, asa de design.
Storc lamaia, apa plata, zahar si o feliuta la sfarsit!
9+
lbelciug spune:
Fetele multumesc.
Vad ca unele din voi vreti chiar sa ma impuscati!
Hehe, da' voi cand ma omorati cu varza, rasolul si hreanul?
Eh? Una peste alta ma bucur ca v-au placut pozele, bunatatzurile si nazdravanul meu. Nu e mama mai mandra ca mine
, chit ca e greu sa cresti baieti:
,
,
,
, 
Vali5, deja ai arsuri? Hmm....
eu zic sa intrebi doctorul, mi se pare cam devreme pt ele. Sa te feresti de chestiile care fac aciditate in stomac sau de bauturile cu bule (atentie, berea are bule!).
Pitica, cu cea mai mare placere iti raspund. Sper sa-mi amintesc, caci de acum 8 luni n-am mai repetat retetele.![]()
Chris27, practice is the key! Ai grija cu contractiile si stai acasa daca asa trebuie. Nu stiu sa-ti spun nimic de comisie, dar cred ca e bine sa intrebi la "probl legislative".
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Amely spune:
Fetele, azi am implinit 13 saptamani si am sarbatorit...racind!
asa ca am ramas acasa sa bolesc, am baut la ceai cu miere si lamaie si vitamina C de-mi vine sa vomit. A inceput aseara cu dureri de gat, care m-au mai lasat azi dupa ce am supt nici eu nu mai stiu cate pastile homeopate si cu propolis, dar dupa cum ma cunosc, raceala nu si-a facut inca mendrele, asa ca ma astept zilele urmatoare la tuse, muci si tot tacamul...
Offf, macar o saptamana mai putea sa astepte si raceala asta, sa intram si noi in al doilea trimestru... dar sper sa nu se intample nimic rau lui bebe. Cel putin nu am febra...![]()
Oricum, cu toata bolesnita de pe capul meu, sa stiti ca mi-ati facut o pofta de bunatati... clatite, portofele...yammm
Din pacate deocamdata nu bag decat supa pasata si ceaiuri cu lamaie, si miere la greu....de mi s-a luat!![]()
Aveti grija de voi, sa nu raciti ca-i tare naspa!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
My baby development
Poze cu bebe
13
chiquitita spune:
Offf, Amely exact ce iti trebuia!
Sa speram ca iti trece repede totusi, tine-o cu ceaiurile! 
9+
Paflo spune:
Vali5, poti sa iei Dicarbocalm - este permis in sarcina, dar cel mai bine ar fi sa incerci sa le corectezi alimentar: sa eviti bauturile carbogazoase, prajelile, etc si sa incerci cu o jumatate de pahar de lapte, floricele de porumb sau un biscuite. Daca persista arsurile, poate ca nu ar fi rau sa iei legatura cu un internist.
Fetelor ma incadrez si eu in grupul burticilor fara chef de lucru. De la o persoana activa, cu 3 joburi (unul doar in fiecare vineri, dar la 100 km distanta)am ajuns o puturoasa...ceva de speriat! Am noroc ca la jobul principal beneficiez de multa intelegere, atat din partea sefilor cat si a colegelor, iar cu restul nu e asa grav caci am program flexibil.Astept si eu cheful de
, dar...deocamdata intarzie...am noroc ca sotul meu nu ma preseaza deloc, din contra, uneori am impresia ca-i este frica sa nu-i faca rau lui bebitza in vreun fel, asa ca mai bine se abtine!!!Hi, hi, hi!Au si ei angoasele lor, se pare!
Amely, insanatosire grabnica!Sa stii ca poti sa iei si cate un paracetamol, e voie! Mai ales atunci cand te dor toate cele sau cand incepi sa faci febra.In rest...hidratare (incearca si compotul mere, pere, etc sau supica de pui atunci cand te saturi de ceaiuri), citrice si...rabdare! Oricum, mie imi este deja rosu si iritat nasul de atata mucit. Dar macar nu ma zgarie atat de nasol in gat...si parca m-a mai lasat si durerea de cap.
Va pup burticutelor!
Florina14+
Florina R.
katthy spune:
Ibelciug ce de bunatati ......... 

Noroc ca si azi am avut sarbatoriti la serviciu si sunt plina de bunatati ... si nu prea imi mai vine a manca.
Amely insanatosire rapida iti doresc.
Din pacate nu prea avem arme de lupta asa ca trebuie sa avem rabdare sa treaca. Ai grija sa nu faci febra iar cate un paracetamol poti lua.
Eu cand am fost racita am aplicat si o serie de leacuri babesti (mi le-am adus aminte din copilarie de la bunica)
Fetelor ieri am facut echo morfologice de trim I si se pare ca
e bine sanatos si pus pe sotii. M-a tinut in sah si nu a vrut sub nici un chip sa ne arate ce are: putulica sau cuculet.
A stat cu picioarele apropiate tot timpul si nu s-a putut vedea nimic.
Pana la urmatoarea echo o sa am o discutie serioasa cu
. Cat ne mai tine in suspans?
Parca vad ca repeta figura.
Iata rezultatele:
varsta cronologica 12s+5z
varsta corectata conform biometriei 13s+2
Greutate fat 71g
Lungime fat 9cm.
Lichid amniotic normal
Pliu nucal 1mm
Vestea mai putin buna e ca placenta este fixata f. jos (aproape de col).
Pitica ti-am spus ca burtica se vedea asa.
Drept urmare mi-au fost intezise
si alte activitati solicitante.
La 17 s ma prezint pentru triplu test.
Katthy
13+
pauly spune:
Amely, Paflo va inteleg perfect ,abia de cateva zile am scapat de raceala, ii groaznica senzatia mai ales cand stim ca avem bebe.insanatosire grabnica fetelor si incercati sa nu faceti febra

eu ma simt un pic mai bine...am si mancat.sunt bucuroasa ca am reusit sa pap ceva... ca bebe nu poate trai cu aer.![]()
8+
pauly spune:
katthy ma bucur ca ti-ai vazut puiutul si e bine.eee ,are si el un mic secret
...nu vrea sa -ti arate putulica, dar poate la urmatorul control i-ti face o surpriza 
8+