** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Ibelciug ce de papa buna.. ...iar baietelul tau e o adevarata comoara...si eu vreau baietel.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lbeciug sa incep cu baietelul care are niste ochi, e o papusa! Sa iti traiasca! Eu vreau fata, dar cand l-am vazut pe al tau, am zis ca tre' sa am un baietel!
Apoi, mancaricile, esti un adevarat talent si sotul tau e un norocos!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, voi ce faceti cand aveti arsuri la stomac? Am acum niste arsuri de ma termina...

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Vali5 eu sufar de gastrita si iau un Dicarbocalm, dr a zis ca pot lua dar sa nu abuzez. Ceaiul de musetel o fi contraindicat? Am vazut o lista pe DC care zicea ca trebuie folosit cu precautie.

9+

Mergi la inceput

Multumesc, chiquitita! Sa ajung acasa sa vad si eu ce reusesc sa iau sa imi treaca arsurile astea. Nu prea as vrea sa iau pastile...

Valentina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Ce harnicute ati fost,cat timp am lipsit!...Vali5 ,suntem gand la gand...si eu am baut ieri o bere!Imi placea si inainte,dar acum a fost mana cereasca.Nu am scanner,dar zilele astea o sa-l rog pe al meu (cand ajunge acasa mai devreme sa faca o poza la cea de la eco si sa o pun cumva aici.Oricum bebe n-a stat linistit o clipa,sa-l prinda bine in poza(nici mie nu-mi place sa mi se faca poze).Piticagogosica,e mare diferenta intre cele doua eco si sigur de asta nu a fost asa entuziasmat cum te asteptai...Al meu asa a reactionat la testul de sarcina(nu vedea a 2-a liniuta,isi facea probleme pt mine ca imi imaginez ca e acolo,ca am luat-o razna).II era frica sa nu se bucure degeaba...si sa suferim iar...ei inteleg mai greu formele de la eco(acesta era clar).O sa vezi diferenta...Noua ne-a luat doar 700.000 din 1.500.000.Cred ca a fost impresionata de fericirea noastra si diferenta de bani ,asa bine ne-a prins!!!....

Mergi la inceput

Vali5, dicarbocalmul e un antiacid, si e pe lista medicamentelor care nu sunt contraindicate. Bineinteles, tu faci cum vrei. Poate fetele stiu remedii mai bune.
Apropo, de ceaiul de musetel stie cineva?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Liviana mai omorat cu bunatatile tale ,nu stiam ca inginierii au atat talent decorativ >cred ca sunt si bune pe cat de frumoase sunt.Ma inspir si eu de la tine.Poate cer detalii.

poze
Iri +11 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

rAZA DE SOARE,SPER CA ESTI MAI BINE...CA IERI M-AI INGRIJORAT TARE DE TOT!!!Vali5,pt arsuri iti recomand laptele...imi face bine si cand mi-e greata!Ibelciug,nu te-as egala niciodata la gatit(asa ca stau in banca mea).Cauza contractiilor mele se pare ca a fost placenta jos inserata pe uter cicatricial(am scris rezumatul).Se pare ca nu e indicat sa mai merg la lucru(deloc).ma hotarasc de cand...oricum va trebui sa trec prin comisie pt ca voi depasi 90 zile)Am consumat 56 din aprilie incoace cu operatia de la genunchi....Arthurana,ce mai faci?

Mergi la inceput

chiquitita, o sa trec si pe la o farmacie in drum sa imi iau ca nu mai pot. M-ai convins!

Chris27

Fetele, plec acasa. Am atata treaba si nici o tragere de inima... Va pupicesc pe toate!

Valentina 14+

Mergi la inceput