** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Monytza bine ai venit in odisee.

Si fetelor nou venite. Mai cu tupeu. Ca e bine aici, nu tre sa va fie frica sa intrati.

Mica 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

monytza, bine ai venit!

fetelor, cu puterea de concentrare cum stati? eu muncesc intr-un ritm... vai de mine! noroc ca nu am nimic urgent de facut si ca nu am sefi.

8+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Monytza bine ai venit la odisee.sarcina usoara si bebic sanatos....cat despre sexul bebelusului mai ai de asteptat ...ca noi toate de altfel.noi(eu si sotul) primul lucru ne dorim sa trecem bine de trim I .deja doua mamicute stiu sexul copilului, avem 2 fetite si un baietel.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Monytza, bine ai venit! Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme referitor la varsta copilasului, mai ales daca ai un ciclu neregulat... cine stie cand ai avut ovulatia... important e ca se vede la echo si e bine. Cat despre sexul bebicului, mai ai de asteptat. Tu sa ai grija de tine si va fi si copilul bine, indiferent ce este.

addinel, sunt exact ca tine: fara sefi si fara nici un chef de munca. Daca nu as fi in primul birou (la intrarea principala in firma) cred ca as pune capul pe tastatura si as dormi...

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Vali si Addi subscriu si eu la "cheful nebun" de munca Nu am nimic presant,dar treaba ar fi
ma chinui de pe la 13 sa scriu si eu un mail.da hai ca ma pun pe treaba

poze
Iri +11 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

chiquitita, eu nu cred ca e asa greu, trebuie sa ai rabdare si sa-ti placa. Eu una m-am descurcat mereu bine cu practica daca am instructiunile corecte. Deh, abilitati de inginera. Cafeaua este chiar indicata in sarcina, cine zice ca nu e? Este bine sa bei o cescuta pe zi, caci creste tensiunea care in sarcina de regula scade. Asa iti dispare si senzatia de ameteala. La fel si pt bautura alcoolica, un pahar din cand in cand de bere sau sampanie face foarte bine.
Paflo, stii ca si mie mi s-a facut pofta de portofele?
Androix, asa o fi, desi eu nu-mi mai amintesc. Era vorba de albumul asta sau asta?
Monytza, bine ai venit. Sa stii ca ecograful estimeaza cel mai bine varsta BBlui si data DPN-ului.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Doamne, Ibelciug, m-ai terminat cu pozele tale! Tu vrei sa ne omori aici de pofta? Felicitari, arata super!
Si sa iti traiasca Matei, e un scumpic!

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Chef de munca??? Ce e ala? Ca de vreo 3 luni nu prea mai stiu de el. Noroc cu sefa care pleaca, vine si nici nu am f multa treaba. Cateva mailuri pe zi + multe mesaje de citit si scris pe DC.

Mica 13

Mergi la inceput

Liviana. Si nu am deschis decat prima pagina. Nu am avut curaj sa vad fiecare poza. Bravo e super ca te pricepi.
Si ai un bebe super frumos.

Mica 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Lbelciug eu si asa am tensiunea mica, plus cz ma ajuta sa ies afara! Acu' vreau sa vad si eu pozele tale! Te pup!

9+

Mergi la inceput