** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 17
mica0307 spune:
Iri ne-am mutat pe langa parcul Sebastian intr-un apartament cu 3 camere. Tre sa postez neaparat poze ca arata super. La 500 mesaje cred ca o sa ai 2 stelute.
Cat despre
nu am chef aproape deloc. Poate peste 2 saptamani, cand intru in trimestrul 2 se schimba. Si atunci, vb Raza o sa....
.
Mica
13
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
La cate mesaje am 2 stelute?
la 500! pt k ti-e greu sa-i scrii nickul, nu-i mai simplu sa-i spui chiqi? k si eu trisez...la multe alte nume...si la al tau, de ex, pitico...
felicitari pt fetele care mai adauga o sapt!!!

fete, eu mai iau cate-o gura de vin..eu care nu beau! da' poftesc, ca socru-meu a facut un vin rosu dulceeee...de salivez langa pahar. apai daca poftesc...
Mos Craciun in...pantaloni scurtiNunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !
8+
piticasigogosica spune:
Raza,eu fac parte din grupul manechinelor care beau apa plata cu lamie
si d'asta
.As fi mancat si la 12 noaptea dar nu stiu de ce ieri m-i sa- pus asa un capac in gat(chiar asta e senzatia) dupa ce am manacat ultima oara pe la 16.Abia daca am inghitit o ciorbita acra de dovlecei pe la 20.Mai are cineva senzatia de dop?Si chiar asa nu sunt pitica
,am 1,72...puteti sa-mi spuneti Irina,sau Iri ca e mai scurt.
Eu as propune sa ne spunem pe nume ,e mai simplu.Eu asa si raspund,unde stiu .
Pauly,merci la fel!
Mica pe langa Mariott?Si noi ne-am mutat de curand la 3 camere,tot mari, in Vatra Luminoasa.Eu am tinut mortis pentru zona asta,sunt numai vile vechi si 2 blocuri,am numai verdeata,nu vad nici un bloc pe fereastra,suntem aprope de parcul national.Sunt tare curioasa va vad cum l-ati amenajat,ca si eu vreau idei.Noi inca suntem la stadiu de "fara mobila" pe ici pe colo.Acum mai strangem bani.![]()
poze
Iri +11 si Iris
addinel spune:
de amuzament...
Subject: Fw: Mesaj Inlantuit! - super tare!
Tin sa multumesc tuturor prietenilor care mi-au trimis e-mailuri inlantuite pana la aceasta data Deoarece, gratie amabilitatii voastre:
1. Am incetat de a mai bea Cola de cand am descoperit ca dizolva tartrul de pe peretii vasului de WC !
2. Nu ma mai duc la cinema de frica sa nu ma asez pe un ac de seringa infectat cu SIDA !
3. Put deoarece nu mai folosesc deodorant care poate sa-mi provoace cancer !
4. Nu mai stationez cu masina in parcare deoarece mi-e frica ca cineva imi va inmana un esantion de parfum pentru a ma droga si dupa aceea sa ma jefuiasca !
5. Nu mai raspund la telefon deoarece mi se poate solicita sa formez un numar lung si stupid urmand sa primesc o factura infernala cu apeluri in Uganda , Singapore sau Tokyo !!
6. Cand ies la club nu indraznesc sa ma uit dupa nici o fata, chiard aca este foarte frumoasa, deoarece mi-e frica ca ma atrage intr-un hotel, ma drogheaza si-mi preleveaza rinichii pentru a-i vinde pe piata neagra!
8. Am depus toate economiile in contul lui Amy Bruce, o fetita sarmana care a fost spitalizata cu o maladie ingrozitoare de cel putin 7000 de ori. (Ceea ce este straniu este ca aceasta fetita continua sa aiba 8 ani din 1995...)
9. GSM-ul meu Nokia gratuit n-a sosit niciodata, nici vacantele platite la Dysneyland care le-am castigat !
10. Mi-am pus cel putin 50 de dorinte care nu s-au realizat niciodata si am difuzat mesajele < norocoase > la toate cunostintele mele de frica sa nu fiu atins de vreo criza cardiaca daca nu le trimit !
Tuturor le MULTUMESC DIN INIMA !
IMPORTANT: Daca nu trimiti acest mesaj in urmatoarele 10 secunde la cel putin 12000 persoane, o pasarica ti se va gainata pe cap maine fix la 17h30!!!..
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by piticasigogosica
As fi mancat si la 12 noaptea dar nu stiu de ce ieri m-i sa- pus asa un capac in gat(chiar asta e senzatia) dupa ce am manacat ultima oara pe la 16.Abia daca am inghitit o ciorbita acra de dovlecei pe la 20.Mai are cineva senzatia de dop?Si chiar asa nu sunt pitica,am 1,72...
bine, bre, uriaso!
cu numele, nu's ce sa zic..eu m-am obisnuit sa ma strige lumea Raza/Razuca/Razuta...doar Amely (pe un' umbli, fato?)-mi spune pe numele real cateodata..da' mi se pare ciudat..si ma gandesc ca poate nu-s singura cu numele ala si poate nu cu mine vorbeste.
am o prietena aici, pe forum, care cand ne vedem tot Razuca-mi zice..
pup fetele, aveti grija de voi si de bebei! ma pregatesc de plecare...sper sa nu cobor iar din maxi mai repede decat as vrea..
Vine bebe !
8+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
IMPORTANT: Daca nu trimiti acest mesaj in urmatoarele 10 secunde la cel putin 12000 persoane, o pasarica ti se va gainata pe cap maine fix la 17h30!!!..
astept pasarica!...gata, fete, plec...
Vine bebe !
8+
addinel spune:
am pus intrebarea si la un subforum specializat... stiti pe cineva care sa-mi zugraveasca si mie camera bebelului cu desene animate?
8+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
quote:
am pus intrebarea si la un subforum specializat... stiti pe cineva care sa-mi zugraveasca si mie camera bebelului cu desene animate?
hait, vad ca nu ma lasi sa plec...am vazut acum vreo sapt la anunturi pe cineva de pe forum care se ocupa cu de-astea..
edit:
uite aici!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=5494
pa!
Vine bebe !
8+
addinel spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
hait, vad ca nu ma lasi sa plec...am vazut acum vreo sapt la anunturi pe cineva de pe forum care se ocupa cu de-astea..Mos Craciun in...pantaloni scurti
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !8+
hai fugi acasa... eu fug la anunturi sa caut...
8+"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

16w