Are ceva site-ul meu?!
Am scris la Generale sa se deschida un cap nou la Ce gatim azi,problema e ca eu nu pot vizualiza nimic de la pag 9.Si am inteles ca cap are 20 de pag.
E de la mine?!Ce pot face?
Raspunsuri
Tonia Antonia spune:
La subiectul "ce gatim azi?" capitolul 31 sunt numai 9 pagini. Vezi 9 pagini pentru ca atatea sunt.
Un nou capitol se deschide numai la 20 de pagini.
Idaira spune:
Sint 10 pagini.. iar eu nu pot vizualiza decit pina la 9.Iar mesajul meu de la pag 10 nu-l pot citi pt ca nu mi se deschide acea pag..
silvana.ady spune:
Ce internet browser folosesti?
Incearca sa deschizi aceeasi pagine folosind Internet Explorer.
Succes!
Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi
Idaira spune:
Nu cunosc termenii de care-mi scrii...dar am internet explorer...si tot nu pot deschide a zecea pagina
Tonia Antonia spune:
Eu mesajul tau de azi "ciorba de vacuta; gratar cu piure de cartofi" il vad pe pagina 9!
Una peste alta, nu stiu care este problema...
Idaira spune:
Acum dupa ti-am citit mesajul,am vazut ca ultimul meu mesaj care mie imi aparea pe pag 10 acum a aparut pe pag 9.Ceea ce e un lucru bun...
Si fiindca ma intrebai unde e problema,iti raspund(nu stiu daca nu era o intrebare retorica!):pt mine problematic era ca nu-mi puteam vizualiza mesajul,imi aparea ca fiind la pag 10.
Oricum,multumesc pt sfaturile date
Tonia Antonia spune:
Cu placere!
(nu era o intrebare retorica ci o constatare...adica, desi raspundeam la subiect, nu stiam sa iti dau un sfat sa rezolvi problema)
Karina spune:
Problema apare dupa cum am observat eu in cazul in care cineva sterge un mesaj. Pe forum scrie ca sint N pagini, dar de fapt cind deschizi subiectul sint doar N-1. Asa am dedus io dupa mai multe observatii
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Tine aripioara asta, voinice