Zodia Gemenilor (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fereste-te de accidente. Se vor intampla pentru ca esti grabit sau atunci cand vei folosi echipamente electrice. Dezbaterile si conflictele sunt favorizate de limba ta ascutita si desoeri reusesti sa si castigi.

Sa aveti o zi frumoasa!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce horoscop
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Īn cazul in care nu va programati cu mare atentie toate activitatile, nu veti putea finaliza nimic. Va implicati in noi si noi ocupatii, din cauza unor taxe neplatite.
Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Tindeti sa fiti prea strict cu anturajul familial, mai ales atunci cand ambitiile se justifica. Aveti multe talente si toate va pot aduce beneficii financiare.
Buna dimineata!Va invit la cafeluta!si apoi fug la treaba!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Acum imi servesc cafeluta dar nu-mi mai place .Ce parere aveti despre cafeaua Lavazza de la Carrefour sau e teapa .Am auzit ca este buna cafeaua asta dar nu vreau sa platesc Lavazza si sa beau nechezol sau altceva adica sa nu fie contafacuta .Maine intentionez sa merg la Constanta si daca trec pe la Carrefour vreau sa-mi iau o punga de cafea pentru ca la noi au preturi foarte mari (de fapt orice in Tulcea este de 2-3 ori mai scump ca-n tara afara de stifturi .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smolei_2004/album?.dir=/759fre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va doresc un wek placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOP DE WEEK-END

Unele probleme nerezolvate la serviciu va afecteaza inca si nu va puteti elibera de griji. Posibil sa fiti nevoit sa treceti si in week-end pe la locul de munca pentru a termina un proiect sau doar pentru a-i face sefului pe plac, care scoate untul din subalterni. Insatisfactiile profesionale au efecte negative si asupra altor planuri ale vietii, pentru ca nu va puteti detasa de probleme.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

He he he, io chiar is la munca!

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetelor,

Abia acum v-am gasit. Eu sunt leu dar as vrea sa imi inscriu si eu sotul pe listuta de gemeni. El e nascut pe 22 mai 197x.
Merci.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Sunt atenti la sfaturile date de cei din jur. Sunt constienti ca exista persoane care ii invidiaza sau doar le barfesc actiunile din plictiseala, dar aceasta stare de lucruri nu ii influenteaza negativ.
Va pup pe toate!Va astept cu o cafeluta fierbinte!Apoi fug la treaba!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput