Zodia Gemenilor (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ba da, stau doar 2 zile acasa.
Iti iau bilet la geam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Suna bine !

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Este cel mai favorabil moment pentru a con- solida relatiile sentimentale, de care in ultima perioada nu prea v-ati mai interesat. Nu iertati nimic, ci doar gasiti scuze noi.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Ati ajuns la un nivel stabil al treburilor la care va aduceti contributia, si pentru ca sunteti multumit de ceea ce ati obtinut, trageti cat mai mult de timp, dorind sa pastrati aceasta stare de bine vreme indelungata. Pentru ca nu va aparea prea curand nici un aspect neprevazut care sa va strice linistea pe care ati atins-o acum, aveti numai motive de bucurie pentru ceea ce ati reusit sa atingeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Viata este scurta si trebuie sa o traiesti din plin, asa ca nu rata nici o placere. Aminteste-ti, desi momentan esti mai ocupat sa-ti planifici viitorul decat sa apreciezi ceea ce ai.

Neata, frumoaselor!

Luna? Ai vazut ca ti-am multumit pt banutzi, da? Aici la subiectul asta! Ca n-ai mai zis nimik...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Inseamna ca au ajuns.Ma bucur foarte mult.Adevarul e ca speram sa ajunga deoarece am pus plicul recomandat.
Se pare ca mi-a scapat postarea ta,cu toate ca in general obisnuiesc sa citesc ce s-a mai scris.
si mult succes in actiunea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ce horoscop dragut avem azi, mai fetelor
dar se putea si mai bine, nu?
o zi frumopasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uite-aici, Luna:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87732&whichpage=3

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Da,intr-adevar mi-a scapat,s-ar putea deoarece era penultima postare de pe pagina.
Au ajuns foarte repede !
Banii i-am adus din Ro.vara trecuta cand am fost in vacanta.N-as fi crezut vreodata ca se vor intoarce acolo prin plic.Interesant!
De obicei folosesc western union sau virament prin banca dar pentru o suma mai mica nu are sens,iar paypalul nu functioneaza inca.
Mai aveam 15 lei,pacat ca nu i-am trimis.

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Colaborarea cu colegii este fructuoasa, din discutiile cu acestia, din contributiile reciproce ale unuia in activitatile celuilalt, ajungeti la rezultate cat se poate de bune. Sunteti multumit de ceea ce realizati alaturi de ei, pentru ca fiecare participa cu alte calitati si alte talente, care, coroborate, duc la ceea ce – iata – se contureaza din ce in ce mai clar. Poate roadele acestor eforturi se numara in bani sau macar intr-o evolutie mult mai stabila.

Mergi la inceput