Rahova sau apropiere (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Dory232002 spune:
Monica, bafta azi la dr., poate aveti mai mult noroc!Ma bucur sa aud de copilasi ca sunt bine. Tu pt. ii dai ceva lui Ruxi?
Si sa stii ca ceea ce am pus eu nu este din cauza netului tau, nu fac ceva bine si de-asta nu ti se deschihe.Poate ma ajuta Cristina cu vreo info. , adica ce trebuie sa fac mai exact ca sa mi se deschida doar poza pe care vreau sa o pun.
Alexa in noaptea care tocmai a trecut a fost ft., ft. linistita , sa dea Domnu sa o tina tot asa desi ma indoiesc, pt. ca trebuie sa-i sparga si cel de-al doilea incisiv laterat, unul la-m simtit ieri la deget.Noi in weekend, adica diseara vom plecat la tara, avem parastasul de 3 saptamani pt. socrul meu.Pe Alexa o sa o las cu mama ca nu am cum sa o iau cu noi pe vremea asta plus ca o sa am destula treaba de facut si nu pot sa fac nimic cu ea.
Va pup si sa auzim de bine!
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
anangel_lexi spune:
Buna
Abia azi pot spune ca Maria e ceva mai bine, azi noapte n-a mai tusit decat de 2 ori si parca incepe sa rupa tusea. Off, sper sa se faca repede bine!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
am fost la dr alergolog(care pare cel mai"bazat") de pana acum, ne-a dat un spray(ca un inhalator) si vrea el sa observe ceva dupa acest spray(daca luni cand mergem la el o anume analiza este putin marita inseamna ca alex are totusi o forma usoara de astm)...daca nu...numai dupa ce-i repeta analiza asta ii face alte teste de sange pentru alergii(oricum astazi nu i le putea face fiindca era inca sub efectul siropelului pentru alergii si nu ar fii iesit klumea)
azi noapte iar a tusit rau de tot...sa speram ca se mai calmeaza dupa tratamentul dat de alergolog
va pup pe toate si ma bucur ca sunt mai bine si copilashii vostri
we placut tuturor
monica
monica-elizabet spune:
ce fac fetele? toata lumea plecata la petreceri?
noi am fost la o mini serbare la gradi, astia mici s-au simtit f bine, au cantat, au dansat, au papat "dulciurele" abia, abia i-am induplecat sa venim acasa.
va pup
monica
aissa spune:
Hai ca bantui si eu pe forum...pana se scoala mandra.
Monica nici nu stiu ce sa iti zic, sa mearga tratamentul asta, sa mai faceti investigatii...important e sa se simta bine Alex si sa ii gasesti buba ca sa stii ce sa tratezi.
Pupam pe toata lumea!
monica-elizabet spune:
asta este ce-mi doresc si eu cristina...sa aflam odata ce anume trebuie sa tratamsi multumim de urari
monica
anangel_lexi spune:
Eu o sa dau mai putin pe-aici in perioada urmatoare pentru ca pe langa raceala Mariei mi-a picat o traducere maaaare asa ca folosesc fiecare minutel liber ca sa lucrez la ea.
Azi-noapte la 4 a apucat-o pe Maria mea o criza de nas infundat de ne-a disperat pe amandoi. Pana la 6 jumate n-am reusit s-o linistim. Asa ca acum sunt chiauna. Ce-as mai dormiii
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
monica-elizabet spune:
salutare fetelor,
la noi nu e mare schimbare dupa spray-ul dat de alergolog(tot tuseste alex), astept cu nerabdare ziua de maine sa vedem ce zice, ce teste mai facem....
va pup pe toate
sanatate multa copilashilor si voua
monica
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
Noi ieri am ajuns in Buc., si nu am reusit sa intru ca am fost obosita rau.., si am mai avut si musafiri fiind ziua de nastere a sotului.
Plecand de vineri seara de acasa, am stat numai cu gandul la fata, sambata dimineata sunand-o pe mama sa vad ce face , ii facutse temperatura ft. mare, nu ia luat febra pt. ca era noapte si fata dormea , sambata a continuat sa-i scada si sa-i creasca pana spre seara cand ia trecut de tot.Abia asteptam sa vin acasa ca-mi era gandul numai la ea.
Si surpriza ieri cand am venit acasa era vesela, nu mai avea absolut nimic, si surpriza cea mai mare a fost sa vad ca ia mai iesit o maseluta si un dintisor .Acum Slava Domnului este dine.
Monica, imi pare rau sa aud ca Alex inca nu e bine, dar azi poate aveti mai mult noroc!
Sa ne spui ce ati facut azi.
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002