Rahova sau apropiere (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Monica, rulada mea e inca in frigider, adica nu am scos-o deloc, dar am pus mana asa...de control si mi s-a parut moale. Oricum, eu am ambalat-o deja fracturata, imi iesea sigur daca lasam cascavalul 5 minute in plus, dar macar stiu data viitoare. Si eu chiar nu sunt priceputa in bucatarie, mai mult la intentii stau bine decat la realizari.
Si sa stii ca si mie mi se pare ciudata linistea, nu ca ma omoram dupa pocnitorile alea ca ma disperau, dar chiar deloc? Adica....parca una asa pe ora ar merge. Si Tony zice ca nici la noapte nu vor fi artificii date de oameni, numai alea din oras. Chiar asa o fi? Ca mie imi placea la 12 noaptea cum se dadeau din toate partile :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

din cauza accidentelor produse in noaptea de revelion si a zgomotelor incepute cu 2 luni inainte si continuate si 2 luni dupa anul nou crezi ca nu o sa mai fie la fel ca anii trecuti in noaptea asta?
dar in magazine oare s-au gasit de cumparat artificii?
noi nu avem decat niste artificii din alea mici care se tin in mana(cum erau pe vremea lui ceasca) altceva nimik

monica

Mergi la inceput

Monica e interzis prin lege, cica te duci la puscarie. Nu s-au vandut deloc nici artificii, nici pocnitori, cred ca doar artificii din alea de tort s-au gasit. Au dat si la TV, comparatie cu anul trecut si cum e acum, nicaieri nu s-a vandtu. Poate unii mai smecheri sa fi facut rost, dar oficial nu s-au vandut.
Ma duc sa deschid capitol nou!

Mergi la inceput

Gata, va astept aici

Mergi la inceput