Bucurii de sept - oct 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
eloise spune:
Inni dar avem Helpnet si la Iashington!
Nicol, ce amuzant! Sa pui pozele alaturi de cele ale copiilor....
Ileana si al meu daca are ochii gri-inchis-usor-albastrui (asta o fi culoarea vantului turbat?) inseamna ca ii va avea albastri sau verzi? Pai cu cine sa semene, ca noi 2 ii avem negri, respectiv caprui, si nici bunici sau rude apropiate cu ochi deschisi la culoare nu avem.
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
inni spune:
quote:
Originally posted by nicolstoy
[font=Comic Sans MS][limegreen]Ei Inni si tu acuma...ce mi-e Iasi ,ce mi-e Bucuresti
[b]Da bineinteles..tu du-te si intreaba daca mai are ...macar sa se zgarie pe ochi fata ca nu gaseste la ea
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by lilina
alessia, frumos copilasul Armand
inspirate poze
e un copilas norocos si frumusel foc....ca si parintii lui
noi il botezam pe Vladis sambata asta
dar nu facem nici o petrecere
fapt pt.care eu sunt un pic frustrata...pt.ca mi-am dorit cu totul
altceva pt.aceasta zi....
dar asta e....nu le poti avea pe toate in viata
Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
Lilina, eu zic sa nu renunti la petrecere. Chiar daca o faceti acasa!
Eu, dupa 7 luni de stat in casa fara iesiri, cluburi, terase, eram disperata sa reintru in circuit! A fost super frumos si asta datorita chefului meu nebun de distractie. AM antrenat pe toata lumea si a fost foarte bine! Eu zic ca botezul, ca si nunta, ca si ziua ta de altfel e doar o data in viata, asa ca trebuie marcat evenimentul. Parerea mea!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
inni spune:
quote:
Originally posted by eloise
[green]Inni dar avem Helpnet si la Iashington!
Stiu ca aveti ca s-au impaienjenit astia in toata tara..nesimtitii ..(io sunt de la concurenta )
[b]Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
gripo spune:
ILEANA, intr-adevar emotionanta, haioasa pe alocuri si plina de minuni. Eu as zice ca Doamne-Doamne te iubeste, si nu putin! Sa-ti traisca ambii copii si sa ai o viata luuuuuunga sa te bucuri de ei cat mai mult.
NICOL, m-ai dat pe spate! hormonii astia bate-i vina!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
adameasca spune:
Eloise, e o pura oservatie de-a mea, nestiintifica, treaba cu culoarea ochilor... Luk s-a nascut cu ei caprui, si caprui ai ramas...
Gripo,
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
osna spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Fetelor voi beti acidulat(apa minerala)!Eu simt nevoia sa beau acidulat si nu am baut de cand l-am nascut pe Victor.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
noi numai apa minerala bem.si de cand am nascut n-am facut exceptie.doar sucuri am baut mai rar cu acid.nu l-au deranjat.matei am avut norocul sa aiba colici foarte rar.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by eloise
Alessia foarte frumoase pozele de la botez, Armand este un scumpel si a crescut mult! Seamana cu tatal lui? Ca mie asa mi se pare in poze... Tu ai revenit foarte repede la silueta de inainte de sarcina.
Cand ma gandesc ca eu, la 3 saptamani dupa nastere, am 90cm in talie , si inainte aveam 63cm... cum dau eu jos 30 de cm? Am slabit 14kg, mai am 9 in plus (na, daca am halit ca sparta 9 luni...) scaderea ponderala se vede, dar talia de butoi ma da gata !
Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz
EU
Multumim mult! Din fericire eu am pus doar 11,5kg. Dar am ramas si eu cu 4kg si nu le pot da jos! Mananc cioco toata ziua ca sparta!
Dar din feb, sala scrie pe mine!Vladutzu
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
uite cum cresc...
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by inni
Si eu am sarit de la marimea 42 la 46. Of.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
La fel si io...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
amarantina spune:
Yo am 72 in talie si sunt multumita. Ma incap si toalele mai nou, dar cam tzipa pe mine, oricum sunt pe drumul cel bun.