Cremele de la Amaway!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Poate ca sunt bune, nu am folosit. Dar mie nu imi inspira incredere nimic din ceea ce nu e pe raft, nu stiu de ce, adica daca sunt asa de bune de ce nu le vand in rand cu alte produse. Nu contest ca sunt produse cu adevarat bune, dar nu imi place stilul de vanzare al produselor gen piramida.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Alebazi , multzumesc ptr. informatie !!!
Scuze ca nu am raspuns pana acum dar nu am avut net!!!
Lilianasoare sar#8217;na mult !!!O sa iti trimit PM!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna dimineata,
De anul trecut am auzit si eu de AMWAY. Ce fac, cu ce se ocupa si altele. Sotul meu a devenit reprezentant AMWAY, asa ca, daca doreste cineva vreun produs ma poate contacta pe e-mail la oprea_kata@yahoo.com.
Eu mi-am luat cateva produse de la ei pentru machiaj. Sunt multumita de ele, mai ales de un produs pentru intretinerea parului. Si si-a luat si sotul meu pentru ingrijirea tenului.
Va doresc o zi buna
Bye

http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissD spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Alebazi, ce produs anume imi poti recomanda pentru un ten cu tendinta de uscare in anotimpul rece? Dar pentru prevenirea ridurilor? Mersi!
Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eniko.t spune:

quote:
Originally posted by copilutzu

Scuzati-ma ca dau buzna!!! Dar nu vreau sa descid alt sub. fiind vb. de produse de la aceeasi firma.
De unde pot cumpara produsele???
Cu ani in urma (in tineretile mele... ) mi-a adus un amic pasta de dinti. Am fost super multumita!!
As vrea sa mai cumpar dar nu stiu de unde sau de la cine???
Ma puteti ajuta????

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Buna,
te pot ajuta daca inca esti interesata de aceste produse. Trimite un mesaj pe neni7878@yahoo.com
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensita spune:

Va pot ajuta si eu cu produse de la amway, fara cost suplimentar.
e-mailul meu: mirela_carmen2002@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
Problema acum este de unde as putea procura acele servetele care sunt intr-adevar foarte bune iar marea mea dilema este:AM FOST "LUCRATA" sau NU?

Sunt convinsa ca DA. Si posibil ca acele servetele "miraculoase" sa scoata numai genul acela de cafea
Eu am avut o experienta aiurea cu produsele artistry. Am luat cateva (crema, demachiant, lotiune tonica si crema contur pt ochi). si m-au costat o avere. le-am folosit tocmai inainte de nunta . Mi s-a dereglat tenul foarte tare (adica s-a ingrasat) si am batut cabinetul cosmetic vreo 2 luni din 2 in 2 saptamani ca sa-l repar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am si eu cateva produse de care sunt multumita, rimelul, pasta de dinti, sapun, si produsele de scos petele. Cu acele servetele am avutt surpriza sa imi si decoloreze un pantalon dupa ce a scos o pata de grasime. Stiu un reprezentant, dar e din Constanta, asa ca daca cineva de pe-acolo e inteeresat sa-mi dea PM.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

mai fetelor la ce preturi achizitionati voi produsele pt ca am gasit o lista cu niste preturi exorbitante o crema de zi 1400000(rol)si acel tratament 130ron,vi s-au facut discounturi ?as vrea sa achizitionez si eu dar poate se mai fac ceva reduceri ca asa

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 25sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

quote:
mai fetelor la ce preturi achizitionati voi produsele pt ca am gasit o lista cu niste preturi exorbitante o crema de zi 1400000(rol)si acel tratament 130ron,vi s-au facut discounturi ?as vrea sa achizitionez si eu dar poate se mai fac ceva reduceri ca asa

Da... sunt destul de mari preturile. Parca si eu am dat vreo 7 mil asta prin 2004.. parerea mea e sa ceri o mostra inainte daca e posibil ca sa nu ai surprize.

Mergi la inceput