Cremele de la Amaway!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

eu am folosit sistemul verde cu demachiat, tonic, crema de zi si crema de ochi si serul AHA. Mi se par foarte bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

alebazi, nu-i nici o problema! Am vazut ca ai venit cu multe detalii si am indraznit sa intreb, mersi oricum!
lilianasoare, iti multumesc mult, poti sa-mi spui cam cat costa tot complexul asta + crema antirid si fondul de ten de care vorbesti? Mi-e rusine sa zic, da' nu ma prea pricep la treaba asta cu cosmetice ...

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/laura_bucharestlife/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Am avut cele 3: crema de spalat, hidratantul si crema de fatza si am fost f. multumita de ultimele 2. Dar vroiam ceva mai... spectaculos, poate, ca si virsta mea e alta deja, si tenul. O sa incerc crema aia pt. ochi. Si mai vad. Ahhhh, tare v-as da link-ul site-ului lor de aici (nici nu se cheama Amway macar), sa-mi ziceti daca-s aceleasi sau care cum. Dar nu stiu daca e voie.....

Mergi la inceput

E gama ARTISTRY!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Simina, poti sa-ti comanzi tratamentul intensiv pentru ten Time Defiance. E sub forma de 14 fiole de ser concentrat, tratament de 14 zile. Este fabulos, aproape echivalentul unui lifting facial. Mai poti sa-ti iei tratamentul cu vitamina C si ignama salbatica, tot un tratament anti-rid intensiv. Masca hidratanta pentru ten este un alt produs care nu ar trebui sa lipseasca iarna. Cam asa la cosmetica alba. Pentru protejarea suplimenatra a tenului, iti recomand fondul de ten hidratant-revitalizant.

Mergi la inceput

Multumesc mult de sfaturi si idei!

Nu cred ca voi comanda ceva strict antirid, pentru ca nu prea am riduri (aproape deloc). Am un ten mixt, care iarna e uscat si vara gras , si am probleme cu zona de sub ochi. Acolo e buba. Am si cearcane, e si pielea f.f.f. subtire (ca o foitza aproape), si din acest motiv se si rideaza mai usor. Dar nu tot timpul. Daca ma odihnesc mai bine, pur si simplu ridurile de sub ochi dispar. E drept ca acum, cu un bebe mic, e cam greu sa ma odihnesc, tocmai de aceea am nevoie si de ajutorul cremelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Si eu tot ten mixt am. Folosesc sistemul purifiant tot timpul. Vara, ca tratament folosesc lotiunea revitalizanta, iar iarna lotiunea regeneranta de noapte Time Defiance + masca hidratanta. Poti sa le incerci, o sa-ti placa.

Mergi la inceput

deci Time Defiance e acela cu cele 14 fiole? chiar are efeccte asa vizibile?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Angelinne

deci Time Defiance e acela cu cele 14 fiole? chiar are efeccte asa vizibile?

Angelinne

Aveam o colega de servici in Bucuresti care lua in mod regulat, la citeva luni o data, si era extrem de multumita. Mai multe n-as putea sa-ti spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Am o fosta colega care era in aceasta afacere.
O sa ii trimit maine un mail sa o intreb daca se mai ocupa si cu vanzarea acestor produse.
Pentru fetele care doresc sa cumpere, pot sa va pun in legatura cu ea (dar numai dupa ce imi confirma daca se mai ocupa sau nu cu vanz produselor amway) si...fara comision suplimentar:).

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput