SE INCHIDE YAHOO MESSENGER?
Nu stiu daca e o gluma proasta dar am primit de la o prietena mesajul urmator<<<<YAHOO SE INCHIDE PE17 NOIEMB.2006.EI DORESC SA SE DESCOTOROSEASCA DE MESSENGERUL GRETUIT.O GROAZA DE OAMNENI AU FOST STERSI.CLIK DREAPTA PE GRUPUL TAU DE PRIETENI{UNDE SCRIE FRIENDS 0\23} SI TRIMITE ACEST MESAJ TUTUROR.FIECARE PERSOANA CARE VA PRIMI ACEST MESAJ VA AVEA O SEMNATURA SI NU VA FI STERS.PRESEDINTELE YAHOO JAY RUSEL SPUNE CA SAU DEPASIT NR. DE CLIENTI{PERSOANE CARE FOLOSECS ACEST TIP DE SERVICIU...MESSUL.}IAR ACEST SERVICIU NU ESTE RENTABIL>>>.Stie cineva de asa ceva?ACESTA ESTE DOAR UN MESAJ...NU STIU DACA ESTE ADEVARAT SAU NU..VA ROG SA NU IMI ADUCETI CRITICI.
Raspunsuri
Artemis1578 spune:
Vrajeala! Nu mai da atentie!
Toti ne-am pus la fel ca si tine, aceeasi intrebare, cand am vazut prima data mesajul! Deja sunt ani buni de cand circula!
Anka si Ubitu
ardeiash spune:
ei stiu deja care useri sunt activi... nu-i nevoie sa le zicem noi ...
s-auzim numai de bine! si
Oana_B spune:
Un hoax vechi la care periodic se schimba data:))) la cata concurenta e acum intre Yahoo-Google-MSN-AOL ideea de inchis un serviciu cu milioane de utilizatori este de neimaginat.
..si pe Yahoo CEO il cheama Terry Semel nu Jay Rusel...pe fostul l-a chemat Jay Mallett...totul e pe net la o mica cautare.
Oana_B
I love pink!
ken spune:
IMI CER SCUZE dar eu asa am primit mesajul si am dorit sa il comentem impreuna.Sper ca nu am parut ....deplasata.
mirelaispir spune:
am primit si eu mesajul asta prin vara. data limita era 17 iulie... si nimic. asa ca stai linistita!
Artemis1578 spune:
quote:
Originally posted by NinaR
Stiati? Ce parere aveti?
http://www29.meebo.com/index-en.html
Super! Te poti loga atunci cand nu ai mess-urile instalate!
Anka si Ubitu
gabitzam spune:
Inca mai crede cineva in chestia asta cu inchisul YM?
Eu cand primesc mesajul, de obicei le trimit inapoi textul ala bestial anti-idioti.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)