Travestitul Naomy
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Oana
Si oare ce-o fi zicand Mariana aia acuma cand il vede asa?...
"Multumesc, Doamne, ca am scapat de el!"...
Mos Craciun in...pantaloni scurti
Vine bebe ! 8 +
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Vine bebe ! 8 +
Mirela
ken spune:
IMI CER IERTERE DACA< SUBIECTUL ACESTA AR TREBUI SA AJUNGA LA GUNOI > cum a spus cineva.NU am vrut sa jignesc pe nimeni sau sa aduc prejidici vreunei persoane .AM vrut doar sa comentam impreuna acest subiect.DACA ESTE NEPOTRIVIT...LA LOCUL NEPOTRIVIT rog modelatori cu cel mai mare respect sa fie inchis
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Vine bebe ! 8 +
aualeeeu ce m-am ras! sunteti mortalee!
au ce mai vedeta, sarmanul sau sarmana (?)...hmm hac!
baby-boom spune:
Vai, TU fetelor TU, ce homofoabe sunteti, TU....
....ati fost mortale, zau....macar sa ne descreteasca fruntile subiectu' asta, io miros c-o sa vada binu' in curand....pi buna driptate!
Florina, mamica Elisei(9 iulie 2004)
" Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship ..."
Melody spune:
Uite ca nu m-am putut abtine sa nu zic si eu ceva. Eu nu am stiut cine este, dar dupa ce l-am vazut la emisiunea 9595 la Dr. Andrei, am inceput sa ma intreb daca oamenii astia de la televiziune realizeaza cat de penibili sunt aducand o persoana de genului acestui travestit cu un nivel de cultura mai jos de calcaiul broastei...
Este ceva de groaza...
Cel putin in emisiunea aceea, cand s-a luat la cearta cu toata lumea, cel mai tare cu aceea paraphiloloaga care a studiat in America( am uitat cum o cheama)a fost de rasul lumii...
De fapt eu cred ca vrea atentie, poate chiar sa fie celebru, ca talent eu nu cred ca are de nici un fel...poate talent sa se faca de ras in fata intregii tari...
E nu stiu ce o tot spunea, ca o placa stricata ca vrea sa fie acceptat de catre toti din Ro, ca, eu sunt aici in CA de mai mult de 7 ani si nu am vazut sau auzit sa fie imbratisati sau iubiti, pupati sau incurajati homosexualii, travestitii, sau alte persoane de alta orientare sexuala. Dar el el este cumva ca doar Ro este impotriva lor...
Whatever...
Delidana spune:
Ieri am intrat intr-un magazin de cosmetice, am vrut sa-mi iau un parfum. Am incercat sa conversez cu vinzatoarea in engleza insa ea a chemat pe alta, care probabil vorbea mai bine. Asa m-am trezit fata in fata cu o "tipa" imbracata in negru, mulata, aranjata si machiata, ce mai, scoasa din cutie. Numai ca nu era o "ea" ci un el. Vocea a dat-o de gol. S-a purtat foarte frumos, a incercat sa ma ajute si cind am plecat mi-a multumit cu zimbetul pe buze. Eu, ca de fiecare data cind sint pusa in asemenea situatii, incerc sa nu ma holbez si sa ma port la fel de frumos.
Travestiti, transexuali, tara asta e plina de ei. Sint acceptati si lumea nu-i arata cu degetul. De ce o fac? Ce e in spatele dorintei lor de a fi femeie? Nu stiu sigur, insa din cite mi-am dat seama este dorinta de a fi altfel, de a iesi in evidenta.
Ii vad aproape in fiecare saptamina: pe strada, in magazine, in autobuze, sint peste tot. Am invatat sa-mi stapinesc reactiile, nu-i inteleg insa ii accept.
Probabil de vina este si lipsa educatiei, o fac pentru ca au vazut si la altii si probabil le place atentia de care aceea se bucura. Pentru noi, vesticii, o astfel de persoana e de-a dreptul ciudata si probabil credem ca le lipseste o doaga insa cultura asiatica este diferita, la polul opus as putea spune.
Cit despre travestitii de la noi, asta chiar e de ris. Oare ei nu-si dau seama la ce se expun? Probabil ca stiu insa dorinta de a fi altfel e mai puternica. Nu pot sa-mi dau seama ce e in capul unui barbat care a mai fost si insurat si s-a trezit dintr-o data ca ii sta mai bine in fusta si cu sutien.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog • www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
kla78 spune:
mai fie ei bolnavi sau nu dar mie mi-e pur si simplu grata de ei sau ele sau cum sa le zic ca zau nu stiu....si dupa ce ca nu-i suport de nici un fel a mai trebuit sa mai si inghit faptul ca unul de fapt una i-a facut sotului meu avansuri intr-o parcare........l-a urmarit,l-a asteptat pana a iesit de la toaleta... ,ce mai...aproape ca s-a urcat cu el in masina.....pai daca eram acolo ii trageam pantalonii jos sa-i arat ca e barbat nu femeie...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
uitasem sa va spun...a vrut chiar sa-l platesca pe sotul meu daca merge cu "ea"...
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos