Sunt mamica unei fetite de aproape 2 ani (acum). La 10 luni, a mers fix 4 zile la aceasta gradinita, pentru ca a facut pneumonie. Majoritatea copiilor tuseau si le curgea nasul, dar am zis sa nu fiu atat de exagerata (toti se imbolnavesc, mai devreme sau mai tarziu, la gradinita). Am stat cu ea prin spitale (Budimex si Victor Babes) vreo 10 zile. Cu directoarea n-am stat niciodata de vorba in cele 4 zile, pentru ca nu a catadixit; se inchidea in birou si o trimitea pe asistenta medicala sa discute cu parintii.
Spatiu foarte mic, multi copii la o ingrijitoare, fetitei mele mereu ii era foame cind o luam de la gradinita (ii aduceam cind veneam sa o iau o mica gustare). Fiind micuta, nu aveam cum sa stiu ce si daca mananca, pentru ca nu vorbea. Educatoarele imi spuneau ca "a fost cuminte, a mancat tot, a dormit". De unde sa stii?
Dupa cele 4 zile de mers la gradinita, au trecut vreo doua luni pana mi-am recuperat banii (platisem pe toata luna), pentru ca, ba nu era directoarea, ba nu era contabila (nou angajata). Rolurile nu sunt clare, nu se stie cine e directoarea, cine e contabila, cine ce face acolo.
Fiti atente la acest lucru, chiar daca pare un fleac, pentru ca, daca se intimpla ceva cu copiii, nu stii cine raspunde si daca o va face.
In rezumat: superficialitate, lipsa de responsabilitate si de profesionalism, management prost (aici ma refer la directoare, care e absenta).
Nu recomand nimanui aceasta gradinita.
Gabriela T.