Calimero

Calimero | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Nu stiu daca am postat bine, dar daca nu, oricum va fi mutat subiectul unde trebuie.
Le intreb pe cele mai "coapte" (adik la vreo 35-40 ani sau peste) daca-si aduc aminte de desenele animate cu ratusca cea neagra cu coaja de ou in cap care tot timpul era nemultumita si se plingea.
Tare as vrea sa mai vad acele desene animate si as vrea sa i le arat baietelului meu.
Daca stiti cumva cum as putea sa intru in posesia acestor desene, v-as fi recunoscatoare.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Tine aripioara asta, voinice

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Karina, eu nu stiu despre ce desene vorbesti, de aceea am dat o cautare pe Youtube si uite www.youtube.com/results?search_query=calimero&search=Search" target="_blank">ce am gasit.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Merci Teodora. Da, www.youtube.com/watch?v=G5hll4TX8hE&mode=related&search=" target="_blank">asta e ratusca, dar nu sint desenele, doar cinta !
As vrea mai mult daca se poate ! Un CD, ceva...
Pina una alta i le arat pe astea

Tine aripioara asta, voinice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Am vazut in Franta anul trecut si uite aici se gasesc in continuare:
http://www3.fnac.com/item/serie.do?OrderInSession=0&SID=2ad95a3e-60b2-0606-dbe9-d1baeb6952c5&TTL=081120061531&Origin=fnac_yahoo&category=video&UID=0fb66b5ce-11eb-5405-2d03-7a7c83b100ba&id=3885

Nu cred ca trimit in Romania, dar poti ruga pe cineva care merge in Franta sa treaca pe la un magazin Fnac si sa iti cumpere de acolo.

Daca gasesti o alta posibilitate de a le avea ma intereseaza si pe mie. Cand eram mica imi spuneau Calimero parintii, dar eu nu prea imi mai aduc aminte desenele.

Am editat pt ca am gasit aici ceva mai ieftin:
http://www.amazon.fr/s/ref=nb_ss_w/171-9317005-0596232?mk_fr_FR=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Daps&field-keywords=calimero

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina...

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.") Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Readuc acest subiect in top, poate ma ajuta acum cineva

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput