Grecia la apel...Parakalo! #2

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliadis spune:

Stii la ce ma refer eu? Adik sa nu scrie #932;#959; #945;#955;#966;#940;#946;#951;#964;#959; , ci sa scrie To alfabitocred ca am citit corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

OK...Am inteles,vrei sa inveti ceva care sa nu fie scris cu litere grecesti ci latine...Dar iti spun de la sursa sigura ca daca nu stii TO ALFABITO...nu mergi prea departe!
Eu iti doresc succes si sper sa reusesti...si sa ai pe cineva cu care cel putin sa faci practica la vorbit,daca la scris si citit consideri ca ti-e greu!!!!
Alea sunt literele grecesti actuale,asa scrim si citim...ma rog...ei,grecii,dar cum sunt si eu aici de 15 ani,ma bag in oala cu ei!
Sincer eu si cand inchiriez un DVD si are optiunea la titrare tot greaca aleg...ca imi vine mai la indemana...sa vad ce o sa fac eu acum in 12 zile de azi cand oi veni in Romania dupa 9 ani...cred ca nu o sa mai stiu sa vorbesc...alta e la scris...
KALI EPITIHIA! Succes...si nu incerca sa pui litere grecesti pe forum,pt ca nu le intelege si ies numere dupa cum vezi!
Gia sou!

Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Mergi la inceput

Am inteles! Nu am cu cine practica vorbitul, poate cu voi, dar se pare ca trebe sa invat to alfabito, asa ca...la munca, nu la cerseala alfabet latin

Ce inseamna Gia sou? parca asa ai scris!

Multumesc pt ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza1980 spune:

Gia sou si de la mine (adica salut sau buna sau pa...)

Iliadis, pai alfabetul este unul din farmecele limbii. Nu este deloc greu, multe litere le stii de la matematica. Eu n-am putut invata deloc albatebul rus, asta grec mi s-a parut usor in schimb!

Cand mai ma conversez in greaca inca prefer sa scriu cu litere latine. Sa citesc pot, lejer dar sa scriu...mai greu, momentan.

Exerseaza zilnic, macar cateva cuvinte, cateva notiuni de gramatica, nu lasa sa treaca zi fara greaca. Eu ascult si radio grecesc mult, ca sunt mai "grea" de cap, nu prind foarte repede o limba straina.

Hai, pup, spor la invatat.
Theo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Alinutza e cea mai buna eleva! Pup eu fata altfel!!!!

Mergi la inceput

Alinutza, saru'mana!

Gia sou! (am invatat ceva!)

Mergi la inceput