Grecia la apel...Parakalo! #2

Grecia la apel...Parakalo! #2 | Autor: Theodora

Link direct la acest mesaj

Grecoaicele

Aldebaran 18.ian.1971
Polixeni 19.ian.1980
Artemis1578 15.apr.1978
Theodora 28.mai.1967
Energy79
Melina34 1.feb.1968
Zuzunaki
Girly

Iubesc Grecia

Carolada -Austria
Enn -Germania
Nastea -Portugalia
Olim -Spania
Ralucoantza -Elvetia

Micii greci

Iris(Melina)- 28.feb.1998web
Nikolas ( Polixeni)-16.mar.2006web
Alexandros & Yannis ( Theodora)-03.apr.2004web
Matei-Gabriel ( Artemis)-26.iun.2004
Aris ( Aldebaran)-12.aug.2005web
Xenofon-Alexandros & Sofia -( Zuzunaki)

--------------------------------------
Happy 2 be back! POZE IN ALBUM

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Kali mera,kali ebdomada...soare azi in Atena,15grC...eu cu treburi dis de dimineta,cumparaturi,masina de spalat,ma pun si la calcat,am facut si niste FURSECURI CU VISINE in fuga...Ochiul nu e negru,multumesc de urari...
Ieri am fost la Cinema si am vazut Masinile(Aytokinita),prima oara in viata lor,au fost f impresionati...apoi am fost la Goodys...ei nu mananca nimic de acolo,dar vor jucaria...si sucul!!!

Fetele din Grecia,ati vazut aseara SUPER DEAL???????
Fantastic! Eo suma imposibila de inchipuit...pt fetele de afara,acest joc e simplu dar foarte ucigator...mori acolo de inima...din cauza emotiilor...aseara la acest joc un tip a castigat nici mai mult nici mai putin decat 175 000 euroooooooooo!!!!!!!!!
DELIR si adrenalina la maxim!!!

Astept in continuare de la cele care nu au trimis date sa completam listuta!

Gia sas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

yasas kiries,
va cer milioane de scuze caci n-am reusit sa ma ocup de forum, asa cum ma laudam vineri; motivele sint diverse si obiective, si anume:mi-au intrat banii pe card asa ca am plecat urgent sa-i cheltuiesc, pt mine si copil, plus coafor pt mine!!!simbata am bananit pe afara plus McD cu inca o mamica si o fetita, iar ieri...nu-mi vedeam capul de treaba-curatenie plus gatit plus pregatit uniforma copilei si credeti cumva ca am reusit sa stau in casa?????no way!!! am fost la bricostore sa caut lustra dar mi-am luat spalator de geamuri cu brat telescopic!!k tot nu mai tzin minte de cind n-am mai spalat geamurile de la balcon.....
anyway, daca ma mai primiti in lista desi am fost neserioasa, ma inscriu la capitolul babe(scuza-ma Theodora dar sint si eu pe-acolo...)je:1 feb1968, koritaki mou 28 feb1998(Iris)nu sintem grecoaice doar simtim greceste;
na, ca am comis-o,m-am dat de gooooool!!!
pupix tuturor!

M.

Mergi la inceput

Theodora, cum sa fac sa pun si poze parakalo?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theodora spune:

Melina,trebuie sa pui pe un site poze,ex yahoo si apoi imi dai link-ul si il lipesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Bine v-am regasit in noul capitol!
Va promiteam si eu un rezumat al ultimelor zile.
Theo, ma bucur ca e cald in Atena, sa se faca si mai cald sa nu ma car cu vreun bufan prin valiza!
Melina, iar te-ai rasfatat la coafor!
Ce tot ziceti voi de gries mey? Kamia den einai gria edo! Oi pio omorfes kai kales eimaste! Peite mou an exo dikio h oxi!

Si acum botezul. Sunt atat de mandra de finutul meu........a stat cuminte in brate toata slujba, m-a privit in ochi, a dormit, n-a urlat cand l-a scos din apa decat foarte putin. Am fost atat de emotionata, nici macar nu am reusit sa-i dau gecutza pe el cand l-am imbracat asa ca am solicitat ajutor! O chestie nu a iesit bine, ba m-am ales si cu o bombaneala din partea maica-mii. Si anume: lumanarea! Am comandat-o dintr-un catalog de poze cu lumanari de botez, mi-a placut ca nu era incarcata cu fundite si voaluri si diverse frunze in exces, asa ca imediat am ales-o. Cu o ora inainte de slujba a fost iubitul meu sa o ia, si a venit cu o lumanare care nu avea nici macar suport de lemn pt a fi tinuta bine in mana, funditze nu-mi pusesera......... Ce sa mai am timp sa ma duc sa le fac scandal......... Am lasat-o asa. Nu era ingrozitoare, dar cred ca se putea mult mai bine! Azi ma trecut pe-acolo si m-am gandti ca mai bine nu intru in florarie pt ca sigur declansam un scandal si ma simt prea bine ca sa imi innegresc sufletul cu prostiile altora! Daca m-ar fi chemat dimineata la prima ora sa o iau, cu siguranta nu as fi lasat lucrurile asa! Dar acum........ Ma rog, totul e bine cand se termina cu bine!
Ieri l-am imbaiat cu pene, grau, miere, galbenus, petale de trandafir, aur si argint, dragul de el! Apoi am ramas sa mancam si am ajuns undeva pe la 11 si 20 acasa!
Am adormit in 3 secunde!
Acum incep sa ii fac bagajul Ubitului, maine sa duc la mama jucarii si hainute pt 4 zile, apoi termin bagajul meu.

De dimineata mi-am dus la tradus invitatia, alti 60RON si distractia asta. Corina, ai mare dreptate, dar intr-un fel este privit tatal tau, si altfel o femeie tanara! Si saptamana trecuta, pe iubita amicului meu au intrebat-o la granita ce cauta in Grecia, cat sta, etc. Am zis sa nu risc, mai ales ca de data asta sunt dispusa sa mor cu ei de gat!

Fug sa , fac si o supa de pui si ne vedem mai pe seara.
Filakia polla

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Melina incadrezi linkul asa: [url = " linkul tau " ] poze-sau ce vrei tu sa scrii [/ url]. Elimini spatiile dintre semne cand editezi semnatura din profil da?

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

pupix Theodora+Artemis!!!
Artemis, chiar vroiam sa te intreb dk ai vazut Divertis aseara, eu am tv in birou si am vazut acum,dansau nebunii pe o melodie greceasca cunoscuta,am mai auzit-o si eu pe la petreceri, o stii?

am deja album pe yahoo dar e cu prea multa lume, hai k fac altul, efharisto mey...
M.

Mergi la inceput

Da, Melina, chiar cand butonam televizorul, am prins genericul cu Divertis, stiu bine melodia, insa nu imi vin acum in minte cuvintele. Este exact melodia pe care o canta trupa de lautari la Terasa Doamnei, de 2 ori am fost acolo cu Nikos si am cerut sa ne cante greceste. Evident, toate cuvintele stalcite si rostite cam dupa ureche. Ne-au mai ametit cu un zorba amarat si multe ranjete. Sanatate! I-am premiat cu 10 RON de fiecare data!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Theodora, uite http://pg.photos.yahoo.com/ph/melinamercouri34/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna grecoaicele mele
harnicute tare suntetideja la a 2a pagina .la mai multe
tre sa va citesc din urma,c am ramas tare in urma
va pupicesc

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput