Buna
Exista la Chibric in spatele policlinicii o gradinita de stat cu program pana la 17, imi poate spune cineva numarul ?
Astept raspunsul vostru
Laura
La Piata Chibrit, in spatele policlinicii Clabucet, nu este o gradinita. Este o institutie de stat, un fel de centru pt. ajutorul persoanelor du handicap, nu stiu exact denumirea.
In zona , exista Gradinita 222 (de stat),vis-a vis, pe str. Arad - are program prelungit (pina la 17.00) si un pic mai incolo, pe Grivita, langa Sp. de Arsi, este gradinita 281, tot de stat, cu program prelungit si saptamanal.
La 281 l-am inscris eu pe Cristi si pot spune ca nu am fost multumita, nu s-a acomodat, ma intereseaza orice gradinita din zona pt ca trebuie sa il duc undeva decat sa stea acasa.
dar nu am nici o cunostinta si pe epste tot mi se spune ca nu mai sunt locuri, ma poti ajuta cu vreo informatie?
Cineva din zona mea, in sfarsit! Aveam impresia ca sunt singura care locuiesc in acest cartier.
Pe fetita mea o duc la gradinita Little One, de pe Str. Soveja 106 (dupa benzinaria Agip a doua strada la dreapta). Noi suntem foarte, foarte multumiti. 
Te cred ca eti multumita........Ce taxa achiti lunar?
Eu nu imi pot permite pe timpul iernii o gradinita particulara...
Eu dau 150 de euro pentru programul scurt, cel lung e 200 din cate stiu.