Dr.Tutunaru (17)
Raspunsuri - Pagina 12
anasia spune:
dianana, madauam sa scriu povestea noastra, dar cand ma mai lasa un pic puiuta mea;
vaccin am facut infarix hexa, 2.050.000 ( l-a comandat dr de la depozit), altfel are pretul mai mare;n-am avut efecte adverse, poate doar o stare de disconfort;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
pozici
intalnire 21.10.2006
madau spune:
Fetelor ce-mi vad ochii..am ajuns pe pagina 2 ..liniste mare carevasazica. Azi la 1 ma duc la dr cu vara-mea sa-l vedem pe samburik mic, abia astept. Sper sa-l gasim in toane bune (pe dr nu pe bb mic). Va pup
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dana1102 spune:
mare dreptate ai madau, de doua zile nu se prea mai scrie nimic
eu tot astept sa aflu noutati despre dl. dr., cand este de garda, cand mai pleaca din tara, daca stie cineva sa ne anunte
pupici
ingeras26a spune:
Buna ziua, doamne Tutunarese si bebelusi Tununarei :)
Am intrat sa va spun ca luni am fost si noi la controlul de 36w4d si avem 3 kg fara 30 de grame, deci exact in grafic!
Nu mi-a facut inca programarea la ceza, incerca sa ma convinga sa nasc natural, dar pana la urma a zis ca peste 2 sapt, o sa facem programarea :) de-abia astept!
Saraca printesa nu prea mai are loc...este atat de inghesuita, era cu piciorusele in cap! colul este lung si inchis, ok, de lichid nu mi-a spus nik, deci pp ca este ok, iar analizele mi-au iesit ff bine, proteinele mi-au iesit un pic sub limita, dar restul au fost ok toate.
Suntem fericite si nerabdatoare!
A spus ca nu mai pleaca nicaieru pana la sf anului, deci super ok!
Pupicei cu drag!
Pupicei, Ingeras 36+ Maya Maria
fatima spune:
multumesc mult, nadiuta...pupici si toate cele bune si tie...sarcina si nastere usoare..ce surpriza..aici nu m-asteptam..
miha81 spune:
Buna fetelor! Am fost la control pe 22 si bebelina mea avea 2350g, este cu capul in jos deci ok pentru nasterea normala pe care mi-o doresc. ma mai duc pe 8 dec deci la 36 sapt. Deci din ce se apropie MARELE MOMENT...
fatima spune:
hai ca am reusit sa spun si eu povestea Evei...
quote:
Originally posted by madauquote:
Originally posted by dianiana
vreau sa le rog pe cele care au nascut sa posteze povestea nasterii cu toate detaliile care pot sa ne ajute;
Si eu le rugam acelasi lucru acum cateva pagini..se pare insa ca ne-au cam uitat..sau n-au timp
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
madau spune:
Fatima am citit..foarte emotionant!! Sa-ti traiasca frmusetea mica, sa va aduca numai bucurii si impliniri
Fetelor, in rest alte noutati, nu mai naste nimeni, nu se mai intampla nimic????
pozici la 11 luni
Helenutza23 spune:
Buna fetelor,
Am si eu o rugaminte la voi. Am o prietena care nu e din Bucuresti si vrea sa vina la un consult la doctorul T. Va rog sa imi spuneti unde e cabinetul (vrea la cabinet, nu la spital), cat e un consult...
merci mult
29+
natalya spune:
Buna mamici si burtici,
Va multumesc pentru urari! Intr-adevar am o minune de fetita de 3630 kg si o mare mancacioasa. De-abia mai m-am pus si eu pe picioare, am avut un travaliu lung si dureros si pana la urma am facut cezariana si refacerea a fost destul de greuta. Cand o sa se mai linisteasca bebita o sa va si povestesc prin cate am trecut in spital.
Pana la urma totul s-a terminat cu bine si suntem sanatoase amandoua.
Bafta viitoarelor mamici!
Pupici