Exista medici buni in Pitesti?
Raspunsuri - Pagina 2
catty spune:
Mie dr Tanasescu mi-a spus ca sunt gravida, ca aveam o intarziere de cateva zile, m-a pus sa imi fac test de sarcina, a iesit negativ si ea o tinea una si buna ca e sarcina. M-a trimis si la eco unde normal ca nu s-a vazut nimic. Si intr-un mare final mi-au venit musafirii.
Eu una la dr de Pitesti nu mai merg nici moarta.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Dariela spune:
Iyoana Suscriu la ceea ce au spus fetele despre dr din Pitesti si Arges in general. Cel mai nerecomandat medic posibil mi se pare dr. Pletea - are detule cazuri urate la activ(despre unul s-a scris foaret mult in ziarele locale). Daca vrei musai pe cineva ai bun este dr. Nurciu de la Sp. Calinesti, desi unitatea nu este tocmai ok si nu are aparatura noua. Macar acesta a avut puterea la un moment dat, sa spuna ca problema medicala respectiva il depaseste, si ca nu are nici experienta nici aparatura necesara pentru a o rezolva.
Fetelor este cineva printe voi care a facut sau se pregateste pt. FIV?
filofteia spune:
Subscriu si eu... daca ai posibilitatea du-te la Bucuresti.
Poti naste si in Pitesti, dar daca ai complicatii bebele este ca si mort...
O doctorita destul de buna este Copacianu (are cabinet in centru), dar nu vine de acasa si prefera cezariana.
La pediatrie este intredevar nenorocire, dar ca medic eu il recomand pe dr. Vasilescu. Dumnealui i-a salvat viata lui Adi la 6 saptamani, desi veneam din spital de la Bucursti cu el. Lui Adi ii merg bine tratamentele dumnealui, iar dupa 3 ani foarte rar ne-a dat antibiotic. Am avut caz in care Adi tusea de numai putea si ne-a dat antitusive si ne-a spus sa plecam linistiti la mare ca ii trece... si a avut dreptate. Pana acum, in sase ani nu s-a intamplat sa-i greseasca tratamentul.