Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by gonghy

Doris daca i-am dat ieri jumatate de mar cu un biscuite mai pot sa-i dau si azi la pranz? Ca nu pot sa-i incep alt fruct,abia de luni am inceput cu marul si am inteles ca in aceeasi sapt nu ai voie sa-i dai 2 fructe.
Iar supa de zarzavat sa i-o dau de saptamana viitoare?
Ce greu e cand esti incepatoare in ale bb-ilor!

Laura

Laura,eu i-am dat doua fructe o data combinate Luanei...Cine te opreste sa ii dai in fiecare zi mar cu biscuite micutei?Si nu te mai lua tu dupa absolut tot ce scrie in carti.Alea sunt sfaturi generale,scrise sa fie citite si adaptate la fiecare copilut in parte,dupa cum ii e felul...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Saluti fetele!
Astazi in loc sa fie o zii fericita pt mine,pt ca Maya a facut 4 luni,sa ne chefuim,a fost exact pe dos.Claudius al meu a facut pneumopatie cu febra 40 si Maya are de aseara dureri de burtica.
Eu cred ca o doare burtica de la mar,ca de cand ii dau mar face asa.Este
si putin constipata,i-am bagat 1/2 de supoz de glicerina a facut putin kk dar si ala tot tare si gata,i-am dat si sab simplex care vad ca au calmat-o putin,acum trage niste bombe parca e mitraliera. Saracuta cred ca astea o deranjau pe ea.Imi este tare frica sa nu ia raceala de la al meu...
Plus ca m-am intalnit cu un coleg de la un depozit de medicamente si mi-a spus ca,cumnata lui pe care o cunosteam si eu a murit chiar pe 26 decembrie. O zii f trista pt mine .
As vrea de maine sa-i dau lui Maya suc de portocale,as putea sa-i dau?
Ca sa o mai imunizez putin sa nu ia de la tasu'.
Azi... si vremea a fost ca si mine.

Laura

Mergi la inceput

Salut si eu fetele....

Iaca ce weekend cu soare avem si daca punem la socoteala si temperatura ridicata de afara....putem spune ca e primavara in toata regula...Pe de o parte ma bucura si pe de alta ma ingrijoreaza timpul asta,mai ales dupa toate cele dezastre vazute la stiri...Se razbuna Mama Natura pe noi si Pamantul asta...of!

Laura,in primul rand sanatate multa sotului tau si micutei voastre!Nu stiu ce sa zic de chestia cu constipatia printzesucai...nu stiu daca este de la merele cu biscuiti,dar pentru linistea ta nu-i mai da 2-3 zile mar cu biscuite...da-i cereale cu lapte si lapte,apoi dupa asta incearca iar...Vezi ca sucul de morcovi se da in diaree...asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa nu-i dai.Cat despre sucul de portocale...eu zic sa mai astepti,este prea micuta Maya pentru suc de portocala.Portocala este un fruct acid si s-ar putea sa ii provoace arsuri,gaze si chiar diaree...Mai asteapta putin.Si sa nu uit:LA MULTI ANI! la 4 lunishoare de viata Mayei!

Dragele mele,sa aveti un weekend super in continuare!Va pup si mai vorbim!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana68 spune:

Ciao gagici,
Noi am fost astazi de la ora 12 la patinoar, a venit si Mihi cu trupa adica Jaki cu Lori au aptinat si Mihi cu Arpi si cu mine ne-am uitat. eu azi nu am avut chef de pati asa ca l-am lasat pe Zoli cu Robert. A fost fain dar pe gheata a fost plin de apa. POate mergem si miine.
Laura si eu zic sa nu ii dai inca suc de porto pentru aca ia face acid si s-a putea sa dea in diaree. Este inca prea mica. Sanatate sotiorului si tinem pumnii sa nu ia si Maya.
Doris in data de 16 febr. eu acuma zic prezent dar cine stie ce va fi pina atunci sper sa nu intervina nimica.
va doresc un we placut si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata fetele!

ma aliniez si eu celor bolnaviori: cred ca am facut bronsita si nici nu stiu ce sa iau. e groaznic, la dr. nus tiu cind pot ajunge si pina atunci latru de numa'. n-am mai dormit de doua nopti si sunt tahuie. nici n-am apucat sa va citesc decit pe diagonala.
danitin, faina faza!!!!!
laura, nu te stresa, bine spune danitin!!!!nu vrea sa pape ceva, incearca altceva, daca nu, da-i lapte si ziua urmatoare faci alte combinatii. de foame tot o sa pape ceva, cit de putin.
va pupez ca nu mai pot sa stau nici pe scaun, ma mut afara la aer un pic, poate pot respira mai bine.
sa aveti o zi buna!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciocolata cu piper spune:

Ceau fetelor,

Chiar daca cu intarziere va urez un 2007 plin de impliniri, bucurii si multa multa sanatate alaturi de cei dragi.

Doris draga te rog sa-mi trimiti si mie pe mail cura de slabire.Trebuie si eu sa fac ceva caci cu sarbatorile astea.....trebuie luat masuri.

La intalnirea din 16 sper sa vin.
Va pup pe toate si va doresc un inceput de saptamana cu spor!
Multa sanatate!
Cioco!

Mergi la inceput

Salutare...
Angy...ma bucur ca ai dat p-aici!Te pup!
Kati....mey,insantosire grabnica!Nu mai amana mersul la doctor...ca dupa cum cred ca ai vazut si la stiri...nu prea-i de glumit cu racelile...

Fetelor,sambata Alex a fost la concursul TMMATE,tinut la Loga....concurs de matematica...A luat mentiune!Asa bucurosi am fost...e un concurs destul de greu,nu stiu daca ati auzit de el...A fost singurul participant de la clasa aIV-a din scoala lui...Ne-am uitat si noi pe subiecte...ultima problema era asa alambicat enuntata...eu una mi-am prins urechile...Au participat cam 53 de copii din clasele a IV-a din 4 judete:Arad,Hunedoara,Timis si Caras Severin...E concurs inter european....cu participarea de elevi de pana la clasele a XII-a....Asa emotionata am fost cand s-a auzit strigat si a mers pe podium sa-si i-a diploma si premiul....Festivitatea s-a tinut in Sala de Festivitati de la Colegiul Loga....era plin acolo:parinti,elevi,profesori....
Urmeaza "Cangurul" cat de curand...tineti pumnii...

Dragelor,va doresc o saptamana foarte buna si o zi cu realizari!Pupici si mai vorbim!

Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

AAANNNAA:bravo alex!!!! felicitari!!!! sa-ti traiasca baietelul cel destept, papa-mama pe el!!!

pai cu dr. mai vad, deocamdata tratamente de urgenta.

cioco bine ai revenit! la cit mai multe postari pe la noi!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetelor!
Ana, BRAVO!!!!! Si la mai mare. Cred ca esti taaare mandra. Inca o data, sincer, felicitari!
Kaik, ce te chinuie la bronsita? Daca e tusea, uite leac babesc verificat de mine. Ca m-a palit si pe mine o bronsita cand eram gravida, medicamente nu prea era voi si muream de tuse. Ia o ridichie din alea negre, se gasesc la supermarket, cred ca si pe piata.Tazuie coaja, taie-o in 2, scobeste putin miezul cat sa arate ca o cupa si pune in scobitura miere. Las-o intr-o ceasca de seara pana dimineata si vezi ca lasa un suc - destul de mult. Ia din asta cate trei linguri sau chiar 4 pe zi. E miraculos, calmeaza tusea extraordinar.
Angy, multmuim de urari, poate ne vedem in 16!
Dia, ziceti-mi si mie cand mai mergeti la patinoar ca si Spiridusul e mare fan!
Laura, imi pare rau de boala sotiorului. Tine-l departe de puiut ca e groaznic cand racesc asa de mititei. Noi i-am dat portocala dar asta pentru ca ne facuse o constipatie cronica extrem de urata. Insa am avut o mie si una de griji, ne-a atentonat dr. ca poate face eritem fesier si dureri de stomacel. Eventual sa-l amesteci cu cel de mar ... eu asa am facut la inceput. O lingurita de porto la un biberonel de mar si am crescut progresiv, tot la 3-4 zile pana am ajuns la jumate/jumate.
Doris, pana la urma ce cura tii?

Auzi, printre ale voastre, tinet-mi si mie pumnii. Azi trebuia sa am o intalnire f.f. importanta pentru noul loc de munca dar s-a amanat pe maine. Daca-mi reuseste as putea spune ca am inceput cu dreptul, daca nu m-ar cam deprima chit ca nu ar fi chiar un capat de lume.
Vineri seara colegii de la Nova au dat o petrecere pentru mine, cu gratare si mititei in curte, bere, vin, a fost super chiar daca am cam dardait. Au fost asa de draguti cu parerile lor de rau asupra plecarii mele....
Am o stare tare ciudata. Pe de o parte am asa un avant de nou inceput, pe de alta mari emotii. Parca tot timpul tremura ceva in stomac, am din nou insomnii, sper sa fie bine... Noii sefi m-au intrebat daca nu am nevoie de un avans de instalare, am luat ceva banuti ca garderoba mea era jalnica in ultima vreme, sa arat si eu ceva mai prezentabila. Asa ca trupa, pumnii stransi!

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Salutare....
Oooo...lume noua....Cioco, bine-ai revenit!
Daca mai ai numarul meu, suna-ma ca vreau sa tratam ceva...in domeniul tau...urgent!
Ce cura tin? Aia cu 3-3-3.
Adica 3 zile lactate, 3 zile carne si 3 zile legume si fructe.
M-am cam acrit la stomac de iaurturi, dar de maine trec pe carne, lumea mea... numai friptane si gratare goale o sa mananc...
Danitin, tinem pumnii stransi, pentru maine...
Frumos din partea colegilor, pentru gestul facut...
Katik, insanatosire grabnica, eu mai tusesc si acum, de la revelion, cu tot cu antibiotice.
M-au ajutat granule de Stodal.
Ana, transmite-i lui Alex mii si milioane de pupici si multe Felicitari!
Bravo lui, tinem pumnii la Cangurul, sa arate ce poate!
Si tie, felicitari ca ai facut-crescut si educat asa un baiat...
Diana, si zici ca mergeti la patinaj?
si noi mergem dar dimineata , la 10.
Pai, vad ca v-ati anuntat in mare prezenta, la cheful pentru Silvana...ma bucur...surpriza pentru ea o coc eu cu Anda, mai mult nu va spunem...
Laura, ce mai papa Maya?
Sunteti ok?
In rest, eu caut pe net de nebuna, oferte pentru mare, 2007, azi am fost si pe la agentii, ca vreau sa fiu om harnic anu asta, sa-mi fac iarna car si la vara sanie...
www.plaja.ro/hotel_savoy_mamaia.htm" target="_blank">Aicivom face rezervarea.
Am sunat, m-am informat, am trimis mail, astptam raspunsul.
In rest, munca, in 14 febr, am alt examen, mai termina o grupa.

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput