Timisoara, impreuna (48)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ho-ho-ho....
Neatza, dragele Mosului...ma asteptati, nu?

Sa incepem numaratoarea inversa:
Deci, mai sunt 4 zile, pana la Ajunul Craciunului.

Cum stati cu pregatirile? cu cumparaturile?
Eu azi spal geamurile, desi ma enervez ca ploua...si muncesc degeaba...
Aspirat, sters praful, alea alea...

Cine mai vine vineri?
Haideti, fetelor, se termina un an, avem atatea de povestit...faceti cumva sa ajungeti macar jumate de ora...
Doar eu, Silvana si Vali?

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Ce liniste pe aici!! Fac eu cafeluta de dimineata, asa ca poftiti la o cafea
Noi azi mergem sa cumparam brad. E nasol ca nu prea am timp de cumparaturi si pregatiri, lucram pana pe 22 inclusiv asa ca curatenia o fac seara cand ajung acasa.
Doris, n-o sa ma agit prea tare cu masa de Craciun, ma gandeam la salata de beof, supa de pui cu taitei, sarmane, friptura de porc si bineinteles prajitura (cumparate ca sunt antitalent la facut praji).
Kati, ma bucur ca sunteti mai bine!
Ana, cum e Luana? I-au trecut bubitele?
Dani, unde esti?

Va pupa
Mamica de Spiderman si Spidermanu Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Vad ca nu puteti veni la intalnire, ok...
Atunci amanam intalnirea...nu va mai fi in 22...
Daca vreti si puteti stabilti o zi eventual inainte de revelion, 28,29...
Daca nu...asta e... la Anul si La multi ani!
Ne revedem la anul...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Dia bi,bine ai revenit!Sa iti creasca mare si frumoasa fetita,sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Gabi...pai ai vaz't ca am mai "bagat" si de o iesire,ca deja ma luam de Marius fara rost si fara motiv...
Kati,saru-mana de pupici,ii intoarcem insutit la micutii tai...Luana e bine acum,pot spune.Au inceput sa ii cada cojitele pe ici pe colo si au ramas niste pete micute rosu inchis...ma gandesc ca se vindeca...
Angi,multam de ciocolata calda...May,ce tot vorbesti tu acolo de zapada?Ai vreo stire in privinta asta?Ca io n-am auzit nika ,ba din contra,cica prin zona n-o sa prea fie...Iti dai seama ca eu ma bucur de saniuta si zapada mai rau ca gorobetii mei...
Silvana....spor la treburi...Cu cine serbati Craciunul?Da,Luana e mai bine...
Doris...nu mai fi mah, suparata...lasa ca ne-om intalni noi...acum toata lumea este ocupata,care cumparaturi,care servici pana tarziu...sti si tu ,doar,cum este...E laudabila si de apreciat initiativa si dorinta ta de a organiza o intalneala,iar din punctul asta de vedere ai nota 10 de la mine si incredere deplina,ca doar cine e maestru de ceremonii daca nu maman Dolores?!...Uite ca si eu am mai facut cate ceva din cumparaturi,mi-a mai ramas sa merg in piata dupa legume si varza murata...asta pentru Craciun,ca inca nu m-am aprovizionat si pentru Anul Nou...De mancare pentru Craciun o sa avem porcarii,fripturica de porc,ciorbita,cozonac....sarmale fac de Anul Nou si salata de boef...Prin casa mare lucru nu am facut,ca saptamana trecuta am mutat mobilierul prin sufragerie si am sters atunci pe sus si pe jos si prin restul casei,asa ca sambata voi da o tura cu aspiratorul si mai dau o carpa pe mobila....Geamurile,beah!,nu mi se leaga de mana...asta e sarcina lui Marius...Cam atat!Aaaaaa,sa nu uit:nu stiu daca iti mai amintesti ca mai demult ti-am zis de niste haine de dat de la noi si daca Vali ar vrea si poate sa le duca la sat...nu stiu cum sa fac...Le mai pastrez daca e sa le duca sau cum sa procedez?Tu ce zici?Eu nu stiu sa ajung la Vali sa i le duc si nu stiu daca ea are drum la sat ,nu vrei tu sa vorbesti cu ea,te rog!?

Fetele,va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Salutare Timisoara,

Maman Dolores, uite un de la mine sa treaca supararea.
Am uitat sa va zic ca am fost la Ciufuleasca Doloresc si m-am tuns ... cu breton. Cica arat mai tanara ... nu ca as fi arata ca o baba da' iaca m-am intinerit putin.
Ana, Craciunul il facem acasa in familie conform traditiei, revelu' la un restaurant cu gasca de prieteni ca doar e ultimul revel aici asa ca o facem lata rau de tot.

Celelalte fate pe unde umblati???

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
iaca pe aici suntem si noi!

doris mama, uite si nu mai fi supa! chiar nu pot sa ma descurc nici acasa cu amindoi dar mai sa ma duc si la mall. si pe sot nu pot conta ca el face oficiile de mos (adica cadoiuri). asa ca...

cit despre sarbatori ce sa zic: acasa, in familie, intre doua alaptaturi. pregatiri? ce e aia?. ma bucur daca o sa apuc sa aspir un pic si sa sterg praful. cit despre curatatul geamurilor, mai incolo, poate cind mai sta ploaia.

de gatit mari specialitati nu fac: o supa de fazan, o friptura, o piftie si cozonac si praji de la magazin. cam asa m-am gindit, vedem ce iese.

na, pai, va pupez, sa aveti o zi usoara!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Iaca am revenit din concediu. Astept o confruntare cu sefu ca nu prea i-a convenit saptamana mea libera. A fost fain dar a trecut prea repede. De odihnit nu prea am reusit dar am facut curatenie mare si am cumparat totul pentru Craciun. Vom avea musafiri, nasii, finii, vecini de la parter, un prieten vechi, cumnatul meu cu prietena, in total vom fi 15. Pregatesc salata de boef, salata de vinete, chiftelute, carnati prajiti cu hrean. Tortul il aduce buni de la sat iar socrela face cozonac. Spiridusul primeste o masuta pentru facut Lego, Lego si o papusa. Am cumparat toate cadourile, din fericire am avu bani pt. ca mi-a iesit afacerea de care va spuneam. Acum is cam somnoroasa ... astept intalnirea cu sefu si sper sa ies nesifonata...Mai vorbim

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Neatza...

Hai mey...ca nu-s suparata...ce aveti?
Asa mi-a iesit din tastatura expresia: La anu si la multi ani!
Glumeam, desigur....
No problem...cu intalnirea...e normal sa fiti ocupate, dar ziceam ca era frumos....
Sa nu va ganditi ca eu nu am treaba, ba din contra, de nu-mi vad capul, pe deasupra si cateva cliente, si serbarea sambata...asa ca....lasam pe anul care vine sa ne vedem...
Azi facem bradul la mama, ca Ines deja nu mai rezista...o face pe Kity, pom de Craciun,. daca nu-l facem azi...
Apoi cu Radu dupa ultimele cumparaturi, bauturile si sucurile.
Tot azi impachetez sarmalele, vreau sa fac checurile...
Si mai am sa scot bigudiurile din barba si din peruca lui Mos Craciun, sa le piaptan...
Mosu va fi un vecin, costumul e autentic...
Mai repetem poeziile, calcam hainutele de serbare...doamne si cate mai am de facut....

Na pai spor la trebi, sa va creasca cozonacii si aluaturile, sa aveti spor in toate...

Va pupacesc pe toate...
Revin mai pe seara...

DORIS siINES

Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dragelor...va doresc la toate un "Craciun fericit!",sa vina Mosu' la voi cu daruri multe si frumoase,sa fiti sanatoase atat voi cat si toti cei dragi voua...si sa fiti iubite la maxim...!!!!
Petrecere frumoasa tuturor!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragele mele, va doresc un Craciun fericit, plin de lumina si bucurii. Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine in momentele mai putin placute prin care am trecut uneori, ca m-ati ascultat, m-ati incurajat si am avut intotdeauna un sprijin de nadejde in voi. Chiar ma gandeam ce v-as pune sub brad daca as afla ca ipoteticul meu unchi miliardar din America mi-a lasat o mostenire substantiala. Asadar
Anei un Smart sa poata intra in orice curte si sa ramana muuult loc pe langa porti. Si o sticla de sampanie ca-i la fel de efervescenta si datatoare de optimism ca ea (sampania).
Pt. Katik o luna in Caraibe cu bona inclusa in pachetul de servicii. Ea doar sa stea in hamac si sa savureze vre-un cocktail din ala cu nuca de cocos si fructe exotice. Si sa manance muuulte fructe de mare!
Silvanei o casuta romantica undeva la munte, sa aiba unde venii in tara in concedii (si unde ne invita pe noi la o mare intalneala)
Pentru Gabi as deschide o librarie cu ceainarie gen Carturesti si as pune-o mare boss acolo, daca tot sta cu nasul in hartoage macar sa o faca de placere.
Pe Mihi as trimite-o intr-o croaziera in jurul lumii pe un vas de lux. Sa simta marea si libertatea si fericirea.
Doris clar primeste SPA complet dotat- la Buzias iti convine sau vrei alta statiune? , ea doar sa ne faca si noua cate un program de rasfat.

Asta doar asa, pentru cele mai active membre ale sectiunii, dar ar avea mosul meu si un sac plin cu toale, cosmeticale si bijuterii pentru fiecare.

No, acu doar sa mai astept mostenirea, ca in rest le-am cam rezolvat pe toate....

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput