Naturiste si homeopate (25)
Raspunsuri - Pagina 30
miruna79 spune:
La multi ani tuturor fetelor care isi serbeaza ziua numelui si sotiorii lor
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
violetamaria spune:
FETELOR V-ATI FACUT TOXOPLASMA ESTE UN VIRUS DE LA CIINI SI PISICI CAREPRODUCE AVORT
TOXOPLASMA ESTE ANALIZA
TOXOPLASMOZA ESTE BOALA
chivutamonica spune:
Ancuca draga,s-ar putea sa fie si cum ai zis tu dar se poate sa fie si o ov. numai la 2 luni...sau poate din cauza dereglarii.Te rog dupa 3 luni de trat.sa faci o pauza,este foarte important.Si mergi in continuare numai cu acid folic,ulei de peste si vitamine.MII de pupici,MONI
chivutamonica spune:
Adi,ma bucur ca ai revenit si esti bine chiar daca esti ocupata si asta-i un lucru bun.Si eu sunt in Z18,si in Z15,am avut citeva intepaturi in stinga,a fost mai mult sigur de la ovulatie.Dar noi care avem sau am avut chisturi in dreapta sau stinga,va spun drept ca acele intepaturi pot venii si de acolo.
In rest sunt bine in 9 dec.merg la party de Craciun care se face la servici pe urma asteptam Craciunul si mosul,binenteles cu daruri multe poate chiar un bb.Eu,tot ii spun sa-mi aduca bb dar vad ca nu intelege.O am si pe mama soacra aici si cred ca o sa facem Craciunul in familie.Te MONI
chivutamonica spune:
Violetemaria, zici tu bine ce zici de aceasta boala am auzit de mult dar nu o poti avea asa de usor,mai mult persoanele care au stat toata ziua cu pisica in brate,bot in bot...sa zic asa.
Am avut o prietena care si-a facut aceste analize si ea avea pisica dar nu a avut probleme,depinde.
,MONI
tzuca74 spune:
Va pe toate!
Am mai iesit din butoi,nu sunt tare vesela dar am auzit zilele astea de necazuri mai mari pe care le au altii ...Eu oricum nu am facut prea mult taraboi in jurul meu ,m-am ascuns destul de bine.Azi am mai fost la alta doctorita (cea veche a mea) care a vazut si ea la eco samburelul ,in schimb a zis sa nu mai iai absolut nici un medicament de sustinere,cica daca e ,va sta singur acolo unde trebuie.
Va spun drept ca m-am saturat pana peste cap de medici,de eco ala vaginal,de presupuneri si asteptari...Oricum sangerez exact ca in ziua 2 sau a-3 de ciclu cu dureri (deocamdata) de burta amestecate cu cele de ciclu si cu altele mai ciudate.
Pana acum am avut vreo 2 invitatii de internare-cool nu?
Dar stau cuminte si astept sa vad ce mai urmeaza...
Oricum sunt f.hotarata dupa ce trec vremurile astea sa incep un tratament cu aloe vera de la ForeverLiving(inclusiv pt.chisturile de pe tiroida).
Voi ce stiti de produsele astea?
marrina spune:
Pentru ancuca b si Madalina1968 dar si pentru toate fetele interesate link-ul pe care vi-l voi da mi s-a parut cel mai sugestiv din cate am vazut pana acum referitor la Indicatorii fertilitatii. Mi-a fost recomandat tot pe acest forum de ilenya cred. De la ea am aflat multe lucruri si chiar daca despre ea nu mai stiu de mult nimic sper sa fie bine si sa-si fi implinit visul.
Deci veti gasi informatii (in engleza)clare si desene justificative despre:
-temperatura bazala - cum se masoara, unde, cat timp si cum se interpreteaza, grafice interpretate
-mucusul cervical
-schimbarile de la nivelul cervixului - care e deschis in perioada fertila
-timpul de viata al in mucusul fertil
-oul poate fi fertilizat 12 ore dupa ovulatie
si multe-multe altele:
http://www.fertilityuk.org/nfps25.html
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ancuca_b spune:
Moni-dragutza mea,daca ovulez numi la 2 luni,e cam grav!Sotul meu ramane in tara cel mult 4 luni,asa ca am nevoie de mult noroc ca sa raman gravi.
Pe data de 23,termin 3 luni de trat.,si binenteles ca voi face o pauza.Din cate am inteles pauza trebuie sa fie de 2 luni,sau nu??
Tu ai reusit sa elimini chisturile ovariene cu trat.naturist?multi!
Marrina-Multumesc mult pt.link!Este ,intradevar destul de explicit.
adimercedes spune:
Fetelor, va astept la un nou capitol .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
violetamaria spune:
dragele mele v-am scris despre toxoplasmoza ,eu consider ca este o analiza f importanta in sarcina.eu nu am avut pisici si am toxo marele noroc al meu a fost ca nu mi-a afectat sarcina.sunt multi oameni care au si nu stiu pe care la unii se manifesta la unii nu