Naturiste si homeopate (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Buna dragile mele,
...sunt aici am revenit dupa citeva zile bune,sunt mai ocupata ,a venit soacra la mine,o sa intru mai rar dar gindul mie tot timpul la voi,am vazut si vesti bune si m-am bucurat mult pt.Tzuca.
Felicitari Tzuca mea,nu am putut crede ce-am citit,brovo tie sa fie intr-un ceas bun.Oare cind imi vine si mie rindul sa va pot da si eu aceasta veste minunata?
Reghi,eu ma simt mai bine,nu mai am durerile acelea in partea dreapta,am renuntat la BU,ca ma durea in crestetul capului cind ma apasam pe cap simteam ca o durere.Acum iau numai acid folic,aloe vera,ceai de coada soriceluilui,mai multe ceaiuri.Tu esti bine?
Inca ceva,de luna asta mi-a venit CM.mult mai mult ca niciodata c-am 7 zile,in viata mea nu ma tinut atita,4 zile cel mult,poate de emotii ca mi-a venit socrela
Madalina draga,cu parul sunt tot asa,cade si ma sperii cind vad,se zice ca si din cauza atitor medicamente ,adica hormonal,mi-am facut o pasta cu ou si ulei de masline,m-am minjit toata dar ar trebuii sa fac mai des.Iti multumesc ca te-ai gindit la mine.
Mariee,ce mai faci?
,pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, am si eu o intrebare: stie cineva ce fel de trat naturist ar fi recomandat pentru un papanicolau anormal?
M-a sunat doctorita azi dimineata si mi-a spus ca mi-a iesit cu o usoara abnormalitate. Pina acuma l-am facut de 2 ori si a fost normal de fiecare data.
Parca mi-a dat cu ceva in cap cind mi-a spus. Maine ma duc sa-mi faca colposcopie si biopsie. Sa dea Domnul sa fie totul OK la biopsie.
Nu m-au testat pentru HPV pentru ca a zis ca nu ar schimba cu nimic ce ar face daca ar fi pozitiv dar ca patologul a spus ca arata ca HPV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fify spune:

Danutza, ai dreptate....am tensiunea 10 cu 6, stiuuuuuuuuu e cam mica. Dar pt un bb am papa o caleata de caca.Ma simt mai bine acum , am reusit sa accept toate starile de rau , de voma ...etc. Nu renuntz, indiferent de ce-ar fi.

Ioanatugs, te cred, dar nu am ce face ...trebuie sa incerc si varianta asta.Tot ce pot sa-ti spun , este ca ai sa te obisnuiesti cu starea asta si , probabil, vei mari doza..Nu are ce rau sa-ti faca.

Eu am programare la dr. joi, am inima cat un purice.
Va pup...si sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Kiddo,
Preul unei sedinte este 200 000lei (in vara era inca 150 000, intre timp au majorat tarifele).Rezultate la mine sunt si nu sunt...la inceputul tratamentului aveam un fibrom de 6 cm.dupa mai multe luni de acupunctura fibromul a ajuns la 4 cm (este si necrozat)...dar mi-a aparut si un chist, endometriozic se pare, de 4 cm.Ambele ecografii le-am facut la Herghelegiu, deci nu pot crede in eroare de ecografiere...poate doar natura chistului, eu stiam ca la eco nu se poate determina natura acestuia 100% sigur, doar laparoscopic.
cat despre pret, acesta este pretul pietei pt o sedinta de acupunctura, m-am interesat. Ce depaseste e categoria "specula"!!
iar 400 000 ar trebui sa fie pretul unei consultatii de homeopatie, desi si aici sunt medici care cer dublu si chiar 1 mil/sedinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Tzuca74: Inca o data: FELICITARI!!!!!! Un BB sanatos si sa ai grija de tine!!!
Am o rugaminte la tine: vrei sa-ti activezi PM-ul , te rog! As vrea sa-ti pun cateva intrebari in legatura cu tratamentul de la Sovata....daca se poate..
Multumesc!
PUP!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Maria08 te rog trimite pe mail intrebarile si iti raspund.Multumesc mult pentru felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Multumesc de primire, dragelor! Ah ce bine, ne cunoastem deja, suntem aici ca o familie mare.
Mada, multumesc pt informatie, e tentant sa ma apuc de acupunctura dar sa vad cum voi face cu timpul, pentru ca acesta lipseste aproape cu desavarsire... intrebarea mea era: oare pot sa am o trusa personala de ace, daca da o procur de la ei sau din alta parte?
Referitor la tratamentul lui Andritoiu, am aceeasi parere ca si tine, dar m-am abtinut pana acum sa mi-o exprim ca sa nu supar fetele care urmeaza acest tratament. Si as vrea sa atrag atentia ca mierea este contraindicata la endometrioza.
Ioana, problema cu BU e ca scade tensiunea, si eu am tensiune mica si cand luam BU beam si un ceai de maghiran special pentru ridicarea tensiunii. De mult voiam sa-ti spun ca durerile de cap de aici sunt, tensiune scazuta.

Madalina, Danutza, Tzuca
Va pup cu drag pe toate si ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Avalon,poti face acupunctura si homeopatie si gratuit, cu trimitere de la medicul de familie la CENTRUL NATIONAL DE ACUPUNCTURA SI HOMEOPATIE- Str. Visarion 4-Bucuresti.Eu am facut acolo la dr. Steluta Dinca si am fost multumita.
Si mie mi se par destul de mari preturile lui Andritoiu, sincer nu prea am mare incredere, dar este parerea mea.
Pupici si multa sanatate va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcismaru spune:

Buna fetelor!
Multumesc mult ca mi-ati raspuns asa multe.
Nu ma asteptam.
Sa va spun si eu cateva din incercarile mele:
am luat Duphaston 2 luni,(mi-am urmarit si TB - n-am obs nici o ovulatie in lunile astea 2),
Branca Ursului si Vitamina E cam o luna, tincura de Zmeur vreo 2 luni, miere o luna.
Am citit pe forum de Maca si mi-am cumparat. Vreau sa incerc si asta.
Intre timp imi iau in continuare TB.
Si pe cine m-am gandit eu ca s-ar putea folosi.. l-am
pus sa citeasca cate un acatist pt bb.
Am fost cu o colega la un preot care ne-a binecuvantat
sa putem avea copii. La sf. rugaciunii a spus: "si cred ca veti avea copii".
Tare mult m-a incurajat si ma incurajeaza in continuare acest lucru.
Problemele mele ... pe care le stiu: am ovare micropolichistice, ciclu cam la 35-40- de zile, o posibila endometrioza, ceva chist, uter in retroversie si prolactina un pic marita.

Tzuca: Felicitari si din partea mea! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

mcismaru,duphaston ai luat doar 10 zile/luna sau continuu?

Mergi la inceput