mamicutze casnicutze(78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Georgi, o manea nu merge?din buric asa...http://www.youtube.com/watch?v=OqyC9KoLXak
ce zici merge?inainte de alergat?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu am fost la dentist si sunt inca sub anestezie si nu pot vorbi cu voi. Dar va urmaresc...din umbra...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

doina,ce alergat mai pe georgi?! nu auzisi ca sunt rusii peste ea ?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ange, si ce dac?prin spatele casei...baie...e loc de alergat.Tre sa isi ia cadoul !

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

da si daca stau bine si ma gandesc cadou sexual poti primi in mai multe feluri

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ange

da si daca stau bine si ma gandesc cadou sexual poti primi in mai multe feluri

Danutza bananutza , ia vinde-mi un pont, stii ceva pentru miini, ca-s tot timpul uscate, le dau cu crema si nimic, nimic. Poate stii vreo retzeta de la soacra ta, ca ea e moderna
Maria2mami si pentru tine. Soacra, soacra, poama acra... nu mai stiu cine itzi spunea, ca o sa ai probleme cu ea, daca locuitzi impreuna. Sper ca stai la mamicutza ta si miercuri, ca sa ne auzim mai mult, nu te duci sa stai in zi de sarbautoare cu socrella.
Cuscra sa-ti treaca anestezia.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cica!
Pentru inia o pauzarea pielii: turnati putin ulei de masline in apa, cand va spalati pe maini.

Pentru maini uscate: masati-le cu ulei de migdale sau de porumb.

Pentru un ulei aromat de uns mainile: varsati cateva picaturi de ulei aromat (lamaie, lavanda, rozmarin) in 60 ml ulei de masline sau de migdale.

Amestecati o lingurita de miere, doua lingurite de untdelemn de masline cu doua grame de ulei esential (aromat) de lamaie. Masati-va.

Crema de unt
(pentru maini uscate)

Ingrediente: 1 lingurita de unt proaspat, o lingurita de crema hranitoare (crema dvs. obisnuita de fata), cateva picaturi de lamaie.
Mod de preparare: lasati untul sa se inmoaie la temperatura camerei, apoi frecati-l putin intr-o casoleta. Adaugati crema de fata si sucul de lamaie, pana ce obtineti o pasta omogena. Folositi-o de-a lungul zilei, dupa ce terminati treburile gospodaresti.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gomaj cu zahar pentru maini uscate
Amestecati un pumn de zahar cu o lingurita de ulei de migdale dulci. Frecati-va bine mainile cu acest amestec, apoi clatiti- le cu apa calduta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Danuta stiam eu ca te pricepi
Multzumesc

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

banana,unde-i faci feti petrecerea?acasa?
te-ai apucat de facut liste si listute ?
ai vazut torturile de pe culinar?

foto

Mergi la inceput