SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am fost azi la Oradea...si cum socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa, desi am plecat sa-si ia Ovi ceva de imbracat...m-am ales eu cu o haina, nu ca nu as fi avut nevoie, dar mai puteam astepta!

Ne-am intalnit cu...Ioana, cu Luk si sotul ei! Noi ne hraneam la McDonald's, desi stiu cat e de nesanatoasa mancarea de acolo, nu ma pot abtine cand nimeresc intr-un oras in care este sa nu mergem acolo...

Bianca, ce ai shopingarit la Metro?

Noa cam atat! O saptamana frumoasa va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Otilia, nu mai pui, te rog, aici link-ul ca sa pot sa vad pozele tale cu torturile?
Vorbesm azi cu sora-mea si i-am pomenit de tine, dar cind sa ii caut unde ii pot arata...nu am mai aflat...
ca se apropie ziua lui vladut...daca apuca in timp sa le vada...poate se hotaraste de o comanda...
multumesc

Mergi la inceput

otilia nici eu n-am vazut tortul masinuta.te asteptam cu pozele.

ce fain .satu mare si zalaul se intalnesc la oradea.

mihaela am shoppingarit de numa, am luat doar papica , cosmetice si tzighi.da mi si rusine sa va zic ce am mai cumparat.mno, va zic ca sa vedeti ce fam suntem noi.am luat bomboane de pom .ca tot am cumparat din artima 3-4 pungi si in 2 zile erau gata , mno si acuma am luat din metro la greu. da 4 pungi le-am ascuns ca devoratorii ma lasa fara ele si nu o sa am ce pune pe pom.si noi am fost la Mc , moama ce-mi place mie acolo.eu am papat multa inghetata si salata de cruditati.

PS cum e silvia?

va tzuc si mai vin.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Silvia e mai bine, mai tuseste dar nu asa rau...mai are ceva muci...dar e mult mai bine! Azi dimineata i-am facut ceai de cimbru(asta am avut acasa, il folosesc drept condiment) l-a baut tare bine...maine merg sa iau si de podbal si salvie, sper sa ii treaca...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Pentru cele cu soacre "dulci", o gluma ca de inceput de saptamina, sa se amuze si sa zimbeasca pina duminica(se poate sa o mai fi auzit si voi,mie tare mi-a placut):

"Ion o vede pe soacra-sa plimbandu-se cu bicicleta, si o intreaba:
- Unde mergi mama-soacra?
- La cimitir!
La care Ion o intreaba:
- Si cine aduce bicicleta acasa? "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

Mihaela sunt foarte bune aceste ceaiuri , eu i le dau Paulei de cand am citit in cartea de care va spuneam ca am comandat-o pe net , 100 de leacuri pentru 100 de boli si sunt foarte multumita .

Bianca draga , da bradut ai pe ce sa pui bomboanele ? Hai sa-ti vand un pont , eu mi-am comandat brad artificial de la q. de 2.10 m . Este mult mai bogat si arata mai bine decat brazii naturali care se scutura si imi era frica sa nu se intepe Paula in ace sau sa-l traga pe ea .

Elutza te asteptam la povesti asa printre randuri ....

Ioana cum a fost la intalnire ? Ce ai facut cu Luca ? Ati fost si la chef pana la urma ? Poate ne pui si ceva pozici ...

Cami bun bancul ....

Otilia incearca sa mai pui link-ul inca o data cu tortul .

O saptamana frumoasa va doresc .... sunt happy ca numai 4 zile muncim in aceasta saptamana , vineri fiind 1 decembrie ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

adriana si eu as vrea brad artificial , da colegu cica , daca nu-i miros de brad in casa , ala nu e craciun.eu nu pun niodata bomb pe pom , le asez pe o tava sum brad , asta ca sa evit trasul bomboanelor de pe crengi si multi tepi pe covor.

bey , da voi ati gustat bomboanele de pom .alea care sunt cu jelu si cioco? sunt dementiale.

va tzuc si mai vin........

PS adriana scolareii sunt liberi si luni , pt ca e cerc pedagogic.deci au o mini vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mneata fetelor si cafeluta placuta!
Ei uite ca raceala a ajuns si pe aici si suntem cu totii cobza.
Calin e mai spre sfarsit, sper sa isi revina cat mai repede.
Eu am tras o raceala cum nu am mai avut de cativa ani buni ()seamana al nabii de bine cu o gripa).
Otilia, jos palaria esti data naibii cu aranjamentele!!!
Va pupic pe toate si va doresc o saptamana buna!
si multa sanatate bbilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor.
Am trecut sa va salut si sa va doresc o saptamana buna tuturor

Mergi la inceput