SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi am stat acasa, Silvia e bolnavioara si nu am vrut sa plec la drum cu ea...a tusit 2 ore non-stop azi noapte, a vomat, ce mai, toata tevatura de raceala cu tuse groaznica. Habar n-am cum s-a linisitit pana la urma ca nu aveam cum sa o ajut...peste zi nu tuseste mult, sper sa-i mai treaca si sa am o noapte linistita. Poate maine mergem la Timisoara, daca pana maine e mai bine...

Asadar la noi nimic de povestit...:((

Va pup! We bun in continuare!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare!
Mihaela multa sanatate printesei.
Ioana multa sanatate si lui Luca. si lui.Va doresc sa treceti cat mai repede peste aceasta situatie.
Adriana mersi.Am auzit de d-na doctor Vladutiu ,cred ca are o colega nr. ei de telefon.In privinta bonei si eu sunt de acord ca nici o bona nu e perfecta.Rebeca o iubeste foarte mult pe tanti ,insa si eu am unele nemultumiri in privinta ei.
Otilia e superb tortul,si de asemenea si aranjamentul pentru aperitive.Pacat ca nu stai in Zalau,ca as comanda la tine torturile pentru evenimentele din familie.
la toate si duminica placuta.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia eu nu am vazut tortul masinutza , numai cel cu alba ca zapada si ceva platou cu aperitive , in total 4 poze .... mai da link-ul inca o data , probabil nu e cel care trebuie ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Mihaela sanatatate Silviei !!!
Ati "prins" ceva viroza ? Eu ii dau paulei ceai de podbal si cimbru amestecat pentru tuse si ii merge foarte bine de cand bea aceste ceaiuri . Incearca si tu ca rau nu are ce sa-i faca . M-am specializat pe tratamente naturiste studiind problema fetelor mele si vad ca da rezultate mai bune decat cu medicamente . Daca aveti nevoie de ceva indicatii rpd iau cartea si va spun , apoi ramane sa hotarati voi daca folositi sau nu reteta respectiva . Oricum , eu merg pe principiul ce e din plante nu poate dauna organismului .
Drum bun maine la TM , daca veti putea merge !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mersi mult! Eu i-am dat doar nurofen, era racita cobza, ii curgea nasul si ochii, a facut ieri si putina febra. Da, probabil un virus, o raceala. Pentru tuse i-am dat doar Bronchicum, e un sirop din plante care in primavara i-a facut foarte bine. De baut bea ceai de ceapa indulcit cu miere, azi am luat o ridiche si vreau sa o fac cu miere. Abia azi dimineata i-am dat cate unsfert de tableta de bromhexin de 3 ori pe zi. Peste zi nu mai tuseste decat rar si e tuse productiva, se rupe, sper ca vom scapa. Daca ai timp, mai spune-mi ceva coktailuri de ceai din plante pentru tuse...eu aveam un ceai anul trecut de la plafar, special de tuse dar l-am consumat si n-am mai mers sa iau...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Mihaela , eu ii fac acum la paula o zi ceai de cimbru amestecat cu podbal , iar o zi ceai de patlagina amestecat cu salvie , poti sa le indulcesti cu miere .
Am facut si urmatorul amestec :
- 4 caciulii de usturoi ( caciulii nu bucati )
- zeama de la 4 lamai
- 1/2 kg de miere de albine poliflora
Se amesteca toate bine ( eu le-am bagat in blender ) , se lasa la macerat timp de 10 zile intr-un borcan inchis , la loc intunecat si racoros ( in camara de ex. ) , apoi se da copilului , pana se termina amestecul respectiv , cate 1 lingurita dimineata si 1 lingurita seara . Se poate amesteca cu apa,ceai , suc , etc. Se zice ca scapi de bronsita si tuse pentru o perioada lunga de timp , chiar cativa ani buni , iar daca ai grija de sistemul imunitar te ajuta sa nu mai tuseste never . e bine facut acest amestec 1-2 ori pe an .

Sanatate la copilashi !!!

Noapte buna !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Duminica placuta !!!

Liniste , liniste , liniste ....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!

noi ne pregatim sa mergem la METRO la cj.duminica placuta.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Drum bun sa aveti , Bianca !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am fost plecati la tara

va pe toate, sper sa reusesc sa trec mai des pe aici

Mergi la inceput