SALAJENCE ( p.21 )
Raspunsuri - Pagina 15

claudiasabou spune:
Scuze pentru mesajul de mai devreme, l-am trimis din greseala.
Aveti aici cateva poze.
Adriana noi azi am fost a 3 oara la locul de joaca,sunt doua femei care au grija de ei si este obligatoriu sa-ti lasi nr. de mobil.
Mihaela distractie placuta si "La multi Ani!" sotului tau.
la toate inca o data.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca

Bimilit spune:
salutare!
mihaela LA MULTI ANI! colegului.sa aveti distractie placuta.
ioana si claudia , moama ce copilasi frumosi aveti.ce i-as mai smotocii.ii tzuc apasat
adriana mama , vaz ca tu tot intr-un chef esti.moama de cand n-am mai fost la chef.da astept 20 decembrie si poate pica ceva.
cami , i-a luat cineva locul babutei plecate dintre noi?
ps mi-a evedat iar broscuta.cred ca trebuie sa le schimb vasul.luni fac manevra .acu astept sa apara.
va tzuc si mai vin..........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

elutaf spune:
salutare
m-am intors acasade la bucuresti, sunt obosita tare, dar cu atestat de libera practica (doar ca tre sa ma cheme sa-l ridic) ... pe deasupra sunt doar eu singura cu mihaita pentru ca alin e la poiana brasov
mihaela La multi ani sotului tau
revin maine si promit sa vad si poze cu copii dulcei

diplodocus spune:
multumit de admirat
Tin sa va anunt ca mie o sa mi se ridice o statuie......Calin faca taxi ca al doilea job, asa k acasa doar doarme...Efectul colateral e ca eu fac TOT in casa...inclusiv baie la Luca
No...sper sa nu dureze mult situatia asta k nu ma vad bine...
CLAUDIA-Am vizionat si eu pozele cu Rebeca, dulceatza mica...
ELUTZA-felicitari pt atestat!A fost greu?
BIANCA-biata broscutza...s-a smecherit acum...recidiveaza
MIHAELA-La Multi ANI pt OVI!
ADRIANA-si eu merg tot la Elvira cu Luca...Oricum fac cumparaturi si le planific in asa fel incit sa stau si cu el, cel putin 30 min la locul de joaca...Eu nu l-as putea lasa singur, e prea mic
OTLIA-bine k ai terminat tratamentul...
GIULIA-nasoala faza cu plimbarea aiurea in Romania
OLIM-a inceput prost, dar cum s-a terminat ziua ta cde ieri?
Pupici la toata lumea si noapte buna

dianaiulie2009 spune:
' neatza Zalau !!!
Ce vreme frumoasa e afara !!!
O zi minunatata va doresc tutruror !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

diplodocus spune:
buna dimineata la amiaza...
Azi e Calin acasa asa k o sa iesim la o plimbare toti 3...lucru ce nu s-a mai intimplat de nu stiu cind
Pupici la toata lumea

mihaela_s spune:
Multumesc fetelor!
Ziua lui Ovi e maine, dar l-am sarbatorit azi...
Ieri cu copiii a fost foarte bine, s-au distrat, au ras, au dansat, am fost chiar si o tura pe afara ca voiau sa joace baschet, dar din pacate nu era deschisa curtea scolii, asa ca am facut doar o plimbare. Diana daca e acum mare baschetbalista, a primit de la noi in dar o minge de baschet si colegii au fost foarte incantati!
Eu sunt cam obosita, am bucatarit 2 zile non-stop, ieri am facut 2 tarte cu fructe, ca asa a vrut Diana si se poare ca a fost foarte inspirata pentru ca au mancat copiii cate 2 felii fiecare. Iar pentru azi am mai facut un tort, pentru Ovi desigur, cu crema de ciocolata, cu visine si cu frisca.
Si tot felul de mancaruri, desigur!
Alte noutati nu mai am, nici n-am avut timp sa iesim afara, eu abia ce-am apucat azi sa ma asez...asa ca va pup si va doresc o seara frumoasa si o saptamana minunata!
Mihaela si fetele mele

dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI PENTRU OVI !!!
Numai bucurii si impliniri alaturi de familie !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia