SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Si eu sunt pe aici,dar nu prea am timp de net...Luca a trecut la 1 somn, inca nu stiu cum sa ma organizez..nici el nu stie prea bine ...Acum deja a adormit

ADRIANA-iridiologul e undeva in spate la Nazareth? Da-mi si mie adresa exacta sau nr tel, te rog...E 300.000 sedinta, parca, nu?
OTILIA-bine k te simti mai bine
BIANCA- cum e Tudor cu tusea?

Pupici, noapte buna1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare sila toate fetele!
N-am mai intrat de mult pentru ca am dat o fuga pana in Romanika.
A fost o calatorie dáia fulger si cu mari emotii ca am lasat-o pe mama cu Calin aici in Franta( va dati seama ca mama nu stie o boaba franceza si am stat cu niste emotii si din 2 in 2 ore cu mana pe telefon). Eh, pana la urma totul a fost bine, s-au descurcat si fara noi.
In Romanika mi-am incarcat bateriile caci ne-am vazut intr-o seara la restaurant cu prietenii nostrii caci tare imi era dor!
Nu de asta ne-am dus pana in Romania ci pentru ca doream sa ne cumparam o casa langa Bucuresti.
Afacerea a picat pentru ca investitoru lu' peste s-a dovedit a fi un paduche care vroia finantarea integrala pe banii nostri!
Doamne a atata tupeu in tzara asta a noastra, el ne-a prezentat situatia foarte rose la telefon,pe mail, am facut drumu pana in Romania... iar in realitate am gasit cu totul altceva!
Iar de preturi, nu mai vorbesc, parca-s nebuni!
Asa ca ne-am intors botoshi si io si colegu ca nu ne-a iesit pasentza!
In fine , am devenit cercetasi de nadejde si cautam cercetarile de aici...
In rest, suntem bine,sanatosi si " acasa ".
Va pupik si revin cu noutati!
Sanatate copilashilor!
Va pupik si numa bine va doresc!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!
Eh, mai traiesc si eu...intre reprize de foc automat la serviciu si foc cu foc acasa...is franta, abia astept sa pun capul jos. Sambata si duminica avem petreceri...sambata cu copiii, de-mi vine sa plec de acasa numai cand ma gandesc, dar or trece cateva ore si sper sa ramana blocul intreg :)). Apoi duminica il sarba(u)torim pe Ovi, doar in familie, dar tot chef se cheama, nu?

Sanatate copilasilor bolnavi, un we cat mai placut va doresc.

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Azi a murit una din babe, nu am o zi prea...vesela.
Nici vreme sa citesc pe-aici ce mai e nou nu am.
Miine o sa am liber, si o sa stau sa recuperez.
Mai intru mai pe seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

buna dimineata!

pt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !!!

O sa iti trimit pe Pm nr. de tf. a lui iridiolog , Ioana . Sedinta e 30 lei , intr-adevar . Eu am cumparat de la el un gel cu aloe vera si o crema de galbenele , lucreaza cu ceva firma din Germania si sunt de calitate produsele .

Azi merg la coafor ... iar imi schimb look-ul !!! Pe mine cand ma apuca schimbarile ma tin mult si bine , dar si cand ma satur iar nu mai dau vreo 2 ani pe la coafor ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Salutare,sunt prezenta si eu .
Ieri le-au externat pe bolnavioare ,iar aseara le-am dus la tara ,asa ca sper sa am timp de acum inainte sa intru mai des pe aici.Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris ,sper sa reusesc zilele astea sa recuperez.
Doresc multa sanatate bolnaviorilor de pe aici.
Rebeca e bine ,nu a mai tusit in ultimul timp.
Am fost sambata trecuta din nou la locul de joaca,am lasat-o acolo o ora,i-a placut foarte mult,nici nu a observat ca noi nu suntem langa ea.
Duminica am fost la circ,a fost foarte incantata de animale,dupa ce am ajuns acasa povestea la toata lumea ce animale a vazut.
la toate si week-end placut.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

salutare la toate lumea!

Sunt si eu pe aici dar nu prea am chef sa scriu...cred k ma paste o depresie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by diplodocus

salutare la toate lumea!

Sunt si eu pe aici dar nu prea am chef sa scriu...cred k ma paste o depresie

si pe mine.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

quote:
quote:--------------------------------------------------------------------------------Originally posted by diplodocussalutare la toate lumea!Sunt si eu pe aici dar nu prea am chef sa scriu...cred k ma paste o depresie --------------------------------------------------------------------------------si pe mine.
Subscriu.

Mergi la inceput