SALAJENCE ( p.21 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Semnez condica in viteza

Mergem si noi la o aniversare de pitici deseara, cred k o sa ne distram mai mult, noi, adultii

Pupici, la toate gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

suntem bine

weekend placut sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

La noi iar a fost o noapte de cosmar ... ieri dupa-masa am fost in vizita la cineva si se fuma in casa respectiva , iar Paula azi-noapte , din cauza ca a inhalat fum a tusit tot din 15 in 15 minute ... nasoala treaba si alergia asta ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, imi pare rau pentru Paula saracuta! mi-am amintit ca atunci cand a inceput Diana cresa, acolo in Zalau, avea aproape 2 ani. In iarna aceea a facut de vreo 3-4 ori bronsita, cu febra si tuse foarte urata, se trezea noaptea si tusea si voma...dr. Manaila, ea a fost dr-a Dianei cat am stat in Zalau si a fost foarte potrivita pentru noi, a zis ca e din cauza vegetatiilor(polipii) ca sunt mari si mentin secretiile si de acolo bronsita/tusea. La indicatiile ei in primava, cand Diana avea 2 anu jumate i-am scos polipii, apoi am fost la mare si de atunci Diana n-a mai avut nimic! Doar raceli simple, fara complicatii, fara tuse...
Ti-am spus experienta mea, cine stie, poate ca e si asta un motiv pentru tusea Paulei...nu ti-a spus nici un dr. asa ceva?

restul???? dormitati???

O saptamana placuta va doresc!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Ai dreptate , Mihaela , asa ne-a spus si noua dr. ca din cauza polipilor face accesele astea de tuse. Am sunat-o pe dr. de la Cluj azi si a spus ca sa incerc sa schimb camera vreo 2 zile sa vedem cum se manifesta ca s-ar putea sa fie ceva in camera unde dormim care ii intretine tusea , cu toate ca igrasie,mucegai nu este , poate o fi praful de sub pat ... cine poate sti ??? O sa le trag toate de la loc sa fac o curatenie generala ...

va doresc tuturor noapte buna !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

' neatza !!!

Mey fetelor sa vedeti ce chestie ... am pove ieri cu dr. si mi-a zis sa schimb camera unde doarme vreo 2 zile si nu va vine sa credeti , nici mie , de altfel , ca nu s-a trezit decat de vreo 2 ori tusind ... in rest a dormit foarte bine . Nici nu mai stiu ce sa cred . Habar nu am ce ii poate face rau in camera unde cand doarme are accesele alea urate de tuse ...
Deseara mergem si la iridiologul Satmari sa vedem daca reusim sa-i facem pozasi sa ne spuna care e problema .

Va doresc o zi minunata tuturor !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

Adriana sanatate multa Paulei ... imi dau seama cum e si ce greu ii e saracutei ... am avut si eu probleme cu tusea ani de zile, incepeau toamna si se terminau primavara ... asta in conditiile in care mi-au fost scosi polipii cand eram mica, dar probabil s-au refacut la loc ... de multe ori dormeam seara cu un saculet de sare calda pe piept (ma linistea) si cu canuta de zahar sau miere de albine langa pat ... pentru ca de medicamente eram satula ... asa cum am mai zis si undeva in urma, am citit in formula as de ceaiul de salvie si dupa ce am baut o vreme tusea a disparut ca si cum n-ar fi fost ... de 5 ani n-am mai avut nici o problema serioasa cu tusea ... e drept ca o data de doua ori pe an mai fac cate o cura de ceai de salvie

va pup pe toate ... trec mai rar pe aici pentru ca sunt prinsa cu pregatirea pentru bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
va urez o saptamana frumoasa tuturor
Sanatate multa Paulei
Am reusit sa ma mut si eu, si chiar ma bucur ca am vandut apartamentul, mai ales ca in ianuarie ne da casuta.Sper ca maine seara sa ajunga si sotul acasa, ca a scapat de mutat tura asta
Sper sa pot pune antena,ca am stat tott wek fara sa vad digi tv deloc.Si cuma am asteptat carcotasiiSper sa vina azi cineva si sa monteze antena.
O zi frumopasa tuturor si o saptamana placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Stiu ca n-am fost demult...dar am motivare
Nici nu mai stiu pe ce sa pun mana... abia am reusit sa citesc... mai pe diagonala ce-ati pove... Imi pare rau de problemele de sanatate...si la cei mici si la cei mari Multa sanatate!!
Eu tot cu scoala pana la 14-15... apoi meditatii... apoi mancare si cuaratenie... Abia astept vacanta
Printre altele...am tot vizionat apartamente pana ne-am saturat In final... cred ca ne luam un apartament cu 2 camere...in spate la gorunul... chiar daca e bloc de beton... arata binisor apartamentul...dintre cate am vazut ne place cel mai mult... Nush... parca nu ne vine sa mai asteptam... Maine ar rtebui sa dam avansul... Asha ash vrea sa fim siguri ca facem ce trebuie si ca n-o sa ne para rau Tare ciudata senzatie... ca stim ca 30 de ani de acuma o sa tot platim la banca

Just married
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna fetelor!Adriana, sanatate multa Paulei.Va si va doresc o zi buna.Paula va doresc sa faceti o alegera buna! Daca ai dubii cu ap, poate nu ar fi rau sa mai astepti.

Mergi la inceput