buna fetelor!
vreau sa fac si eu o tochitura ardeleneasca! dar din aia ca la mama ei(care se papa cu mamaligutza si cu ou ochi si cu telemea!). am mancat la hanul drumetului o tochitura cum n-am mai mancat in alta parte! f f f buna! dar nu stiu cum se face!
daca aveti vreo reteta pe care ati incercat-o, va rog dati-mi-o si mie!
eu nu stiu sa fac tochitura decat din organe de pui, care iese intr-adevar f buna, dar e altceva...
na, ca n-am avut pofte toata sarcina si m-a apucat acum cand nici n-am timp de gatit ca-s ocupata cu bebelusha...(si nici de dus la resto, ca n-am cu cine s-o las)
raluca
de
alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
www.youngnutrition.net/member/tickers/50735/ticker2.png" target="_blank">m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
Nu stiu cat e de ardelenesca, dar iti zic cum fac eu:
- carnuri asortate(porc, pui, ficat de pui, carnati afumati, feliute de kaizer)- poti pune orice alte carnuri vrei, dar si ceva afumat
- 2 cepe, 1 ardei gras, suc de rosii, sare, piper
Carnea se taie cubulete si se inabuseste in ulei, se adauga ceapa si ardeiul tocate marunt, apoi se pune apa cat sa le acopere si se lasa la fiert. Se pune sucul de rosii, sarea, piperul si se lasa sa scada pe foc. Separat se face mamaliguta si oua ochiuri. Pe o farfurie se pune in mijloc mamaliguta cu un ou deasupra, de jur imprejur se pune tochitura, apoi se rade telemea peste si gata.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz