Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
Ioana, Humex - ptr tuse, Eurespal si Ambroxol sunt tratatiile Ancutei in situatia asta.
Martea vine dr la cresa sa ii vada, si le scrie cate o reteta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
jadi spune:
Buna dimineata fetelor!
Va scriu repede inainte sa ma apuc de munca.
Tonnia noi am vrut sa il decalotam, am fost la un ortoped (astia se ocupa de putze ca e foarte aproape de picioare) dar mi-a zis ca nu e cazul de operatie si ne-a aratat cum sa il declaotam fara sa fortam si fara sa producem leziuni ale preputului, deoarece acestea se cicatrizeaza si o face sa fie mai inelastica deci se transforma intr-un fel de fimoza. In genere, am zis la fel la Anya, mai putin stiintific insa. Recunosc ca eu nu reusesc sa trag de putza asa cum a zis doctorul insa sotul o face foarte bine si natural, se vede ca stie sa umble cu ea . Mergi la un ortoped sa vezi ce iti spune, noi am fost la Medlife, nu stiu cum il cheama.
Codrutza sa stii ca nu te-am uitat, ti-am raspuns si pe YM ca deocamdata nu am nici o veste, o sa il sun din nou pe nenea asta care merge pe acolo sa vedem ce imi zice dar cum e de umblat in arhiva probabil ca dureaza!
In sfarsit avem si noi 7 dinti, 3 sus si patru jos, tot asteptam sa ii iasa si cel de sus care e umflat din septembrie dar se pare ca cel de jos a fost mai vioi.
Alea Alea,
Deni & Vlad 28 sept 2005
mary ilie spune:
SOFIA am admirat-o pe NUKA impreuna cu Andrei( n-a avut rabdare sa le vada pe toate.... da la primele 12 poze s-a uitat cu interes)
o pupam cu drag pe NUKA cu bascutaChiar ca-i frumoasa
Mary si Andrei(29.09.2005)
poze
b_irina_c spune:
neata...
uite www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&eurl=" target="_blank">ceva fain sa va binedispuneti
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
miflore spune:
Ioana, sanatate multa Mirunicii, sa-i treaca repede temperatura!
Si eu stiu de tuse ca si Cristina, de humex si ambroxol. Dar mai bine s-o vada un doctor.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Ioana75 spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri si pentru urari.
Ruxandra, nu am nici cel mai mic dubiu ca a luat de la gradinita. Eu m-am ingrozit cum tuseau copiii cit am stat pe acolo in primele 2 zile. Nu ii dau Imunobaby.
Cristina, n-am stiut ca vine doctorul. Am vazut eu ca e un Ambroxol pe masutza de infasat, deci e clar, le dau la toti.
Irina.
b_irina_c spune:
Am citit tot din urma... dar am retinut doar vreo 2 idei .
La Multi Ani Stef! Sa cresti mare si voinic.
Sofia am vazut pozele cu Nuka. E super dulce !
Vladut cand se vede dezbracat inainte de baie se plesneste cu mainile peste burta si peste puta si zice 'goać' (imi spune ca e in pielea goala). Cand il schimb si lungeste puta cum a zis Mary .
Cge felicitari Ancutei! Abia astept sa o revad! "Humex - ptr tuse, Eurespal si Ambroxol sunt tratatiile Ancutei in situatia asta" astea i le dai pe toate odata? Sau e suficient unul singur? sa nu razi de mine dar habar nu am cum e cu medicamentele astea, doar de ambroxol stiu
Ioana si Vladut tuseste de-i ies ochii . Eu am inceput direct sa-i dau oscilo bla bla si mucii au tinut 2 zile, cu tusea vad ca inca mai avem de tras (momentan ii dau ambroxol si zic eu ca a scazut in intensitate tusea). sa-i treaca repede Mirunei.
Kristinutza ti-am scris PM.
Asera Vlad a baut 250 ml lapte de vaca... si a dormit tun . Uf... am scapat si de teama asta (la ce colici a avut cand era mic am fost ingrozita de trecerea la lapte de vaca )
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Intru un pic sa ma laud cu fata mea.
Ieri a vazut pe pat o camasa a lui Octav si a luat-o in manute si a zis:"ete tata".In traducere ete=uite.
Deci fata mea a spus prima ei propozitie.acum se recunoaste si in poze, cand vede o poza cu ea la calculator intinde manuta si zice asa dulce "etee".
Despre mine ce sa zic, am cazut intr-un butoi cu melancolie. Asa mi se intampla de la o vreme inaintea aniversarii. Si cum ma gandesc ca poimaine fac o caruta de ani ma apuca plansul. Cred ca Alexia a simtit ea ceva si a vrut sa-mi faca o bucurie!
Casiana si Alexia
alinam spune:
neata!
La multi ani Stefan! Hilde mai treci si pe la noi chiar daca esti okupata cu prajituritul .
Hilde si-a fakut subiect de prajitureala si e forte activa acolo :).
Am vazut poze cu Nuka foarte frumoasa, ete ca eu nu ma gandisem sa-mi laud copilul ca e frumos, eu doar l-am criticat pe al meu ca e puturos si nu vorbeste nu merge, sa imi fie rushine, acum zic si eu ca e frumos si asta compenseaza celelalte lipsuri.
Ioana si Vladut a tusit doua zile cu tot cu tratamentul dr.lui asa ca l-am trimis pe tasu la farmacie si a luat un sirop de tuse de la favisan cu muguri de brad, in afara faptului ca el l-a baut cu placere pana adoua zi nu a mai tusit delok.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze