GABRIELA !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 26
cgaby spune:
neatza...o cafelutza fetelor???
stef e mult mai bine, nici ieri n-a facut febra, dar mai sta si azi acasa sa ma conving eu ca e bine...sa nu cumva sa se intoarca raceala.
pupici dulci.
gabella spune:
cgabi, da ce matinala esti cu cafeluta
.Noi nu ne trezim asa de repede ca ne culcam tarziu. Bine ca nu mai sunteti bolnaviori. Si de maine mergeti la gradi?
Gabi_K spune:
o.k. fac eu cafeaua astazi, va astept, Gabitelor!
Gaby, ati mers la gradi?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
gabella spune:
Multumim de cafea. Eu deja asa bea-o pe a doua ca mi-s cam nervoasa. Toata dimineata ma-am sortat pozele si mi-am facut un cd cu cele pe care vreau sa le developez si pe cand ajung la studioul cu pricina tipul e plecat pe teren??? Probabil n-avea chef de lucru.
Ma duc in alta parte si nu fac poze decat de pe film. Asa mi-am pierdut o jumatate de zi cu Andrei dupa mine
Sper ca voi ati avut o zi mai buna
Ma duc sa-mi beau cafeaua![]()
cgaby spune:
gabella - nu mai enerva...ca faci riduri!
pupici sa-ti treaca supararea.
stef n-a mers la gradi ca inca mai are muci si am zis ca e mai bine sa stea acasa pana luni...sa fiu eu sigura ca nu se intoarce boala. plus ca azi dimineata ploua....
pupici dulci.
gabella spune:
Daca-s numai muci inseamna ca sunteti pe calea cea buna si va facei bine
. Parca vad ce ma aseapta din toamna si pe mine cand il voi duce la gradi.
Si la noi e o vreme naspa si astepam ninsorile alea abundente cu care ne sperie cei de la stiri.Nu de alta dar sa vedem si noi un fulg de zapada iarna asta
gabella spune:
Fac eu cafeaua azi. Cea de dupa-masa. Si va astept la povesti ca incepe weekendul.

Toata lumea bea cafea? Eu beau cate 2-3 intr-o zi. Voi?
nanami spune:
hehehe...multumim gabella, eu beau una mareeeeeeeee dimineata , si f. rar peste zi la servici , mai sucuri in cursul zilei , iar seara binenteles bericica ![]()
ce faceti??? cum mai sunteti???
noi deocamdata suntem bine , asteptam mult we-dul sa ne distram putin , ca nu prea am avut cum in ultimul timp .
numai ca eu am musafiri (CM) si nu stiu ce voi putea face , ca tare rau imi mai e , aveam de gand sa mergem la patinoar , nu m-am urcat pe patine de vreo 15 ani
poate reusesc sa-mi rup vreo mana , un picior , un gat 
pup pe toata lumea si WE placut 
*
-ul fetelor fantastice*
poze
gabella spune:
Deci nanami daca ai musafiri o sa ai un weekend linistit
. Si nu-ti face griji cu patinele ca tre sa fie a mersul pe bicicleta, adica nu se uita niciodata.

nanami spune:
quote:
Originally posted by gabella
Deci nanami daca ai musafiri o sa ai un weekend linistit. Si nu-ti face griji cu patinele ca tre sa fie a mersul pe bicicleta, adica nu se uita niciodata.
Gabriela si Andrei(22.06.2004)
Andreiucu
pai eu nu stiu sa merg nici pe bicicleta

*
-ul fetelor fantastice*poze