GABRIELA !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor...mi-am cumparat usa pt apatament...acum abia astept sa fie gata sa ne mutam.sper ca pana la 1 mai sa ne mutam.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Pai atunci facem chef de casa noua chiar de Ziua Muncii. Oricum usa e cea mai importanta la cati hoti sunt in ziua de azi.
Nanami ne-ai bagat pe toate in boala cu omul vostru de zapada. Eu mi-am luat azi costum de baie ca era lichidare de stoc la un magazin si pe-aici nu mai stii cand apare vara si te prinde nepregatit. Ca uite deja GabiK. merge la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

quote:
Originally posted by gabri_andrei

Gabi_K,ce viteji sinteti ca mergeti iarna la bazin,asta zic si eu calire,bravo.
Nanami,sa sti ca si la Andrei tare greu ii cresc dintii noi, cei de jos parca au iesit mai repede,dar lasa ca au timp sa creasca.
Eu acum sint mai bine,dar si acum obosesc.
Va pe toate.

gabi

da, ne calim... sambata trecuta am observat ca s-a cam ros costumul meu intreg si mi-am luat unul nou.. abia astept sa fie iar sambata
Gaby, va mutati in apartament mai mare?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

ne mutam in apartament putin mai mare, tot 3 camere, dar mai spatios. plus ca aici stam cu chirie, acolo va fi apartamentul nostru. abia astept...nu mai am rabdare....

Mergi la inceput

ce bine de voi!!!! Spor la mutat!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

cgaby spor la mutat , si sa-l stapanesti cu bine (apartamentul)

ccce ce ce ??? cine face plaja in miez de iarna?

ia uite mai , voi va cumparati costume de baie si eu nu mai stiu cate pulovere sa iau pe mine cred ca va trebui sa-mi cumpar izmene , ca ma dor genunchii de mor

o zi buna dragelor

*-ul fetelor fantastice*

poze

Mergi la inceput

neatza.
o cafelutza doriti???
usurel...ca nu ma mut asa repede...desi as vrea.
o zi buna.pupici.

Mergi la inceput

nanami, acum doar inotam, fara plaja, dar tin minte ca in urma cu o luna, in mijlocul lunii decembrie chiar stateam la plaja, era atat de cald, vreo 20 de grade afara, era un timp superb! Insa cand ies din apa calda, si mie mi se face dor de pulovere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Eu as vrea o cafeluta ca dorm in picioare. Poate pana diseara ma trezesc.
Am lucrat azi noapte si Andrei s-a trezit de buna dimineata.Plus ca acuma in timp ce scriu face o criza de isterie ca el nu se culca de amiaza si astept sa-i treaca ca se trage pe jos urland. Grele-s crizele astea de personalitate
Ma duc sa vad ce face ca se pare ca i-a trecut daca nu l-am bagat in seama.
pupici tuturor

Mergi la inceput

daaa, imi plac si mie crizele... capul sus, ca trec ele odata cu inceperea pubertatii si atunci urmeaza alte crize...

Mergi la inceput