GABRIELA !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Stau cu soacra pt.ca nu se poate altfel,e bolnava,are Parkinson si nu iese din casa.Socrul a murit si a ramas pe capul nostru.Mi-e mila de ea,o ajut cit pot,dar citeodata e atita de cicalitoare ca ma innebuneste.Asa ca, cele care nu stati cu socrii fiti fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Off ce greu trebuie sa-ti fie. Sa mai ai grija si de ea pe langa sot si copil. Macar de-ar stii sa aprecieze ce faci pentru ea si sa nu te cicaleasca

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Gabri, nasoala treaba:((( Dar ce sa faci, trebuie s-o suporti

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Ce faci Gabik? Mai sarbatoresti?
Copiii ce zic? Cred ca lor le este un pic mai greu.

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

aoleuu....gabri ce nasol tre sa fie , mai ales ca e bolnava

eu nu am soacra , doar socru , si nu are treaba cu noi , cateodata ma gandesc ca, daca ar fi trait soacra , poateera altfel , ma ma afuta si ea cu copilul sau...., dar poate e mai bine asa . ca multe am mai auzit cu soacrele astea

gabik inca mai sarbatoresti? dar , chiar , ce zic copii?

numai bine.

G.K.R

Mergi la inceput

staaaaati asa fetelor, ca abia am inceput cu sarbatoarea:)
Cel mare e incantat si fericit, micuta nu prea pricepe ce se intampla in jurul ei. Un pic se pare ca ii este dor de tati, e si normal, ea saraca nu a inteles scenele de cearta si betie. Oricum s-a schimbat de cand ne-am mutat, e mai calma, linistita, vorbeste mai bine.

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Tot raul e spre bine Gabik. Asta conteaza cel mai mult sa-ti fie copiii linistiti si sanatosi.
Eu l-am lasat azi pe al meu la soacra ca am lucrat dar cu inima stransa. In afara de faptul ca l-am adus murdar si cam flamand si ca l-a culcat de amiaza la ora 7 seara ,se pare lui tare i-a placut.

gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bey...ce vorbiti voi de socrii vostri...nasol...cu socru-meu nu prea ma inteleg, dar ne "suportam" reciproc. iar soacra-mea e ok! asa ca nu ma plang.
pupici tuturor si multa sanatate.

Mergi la inceput

Ce mai faceti fetelor?
Eram codase azi , tocmai pe pagina 4. Dar noroc cu mine
Eu ma duc de noapte la servici si e prima noapte dupa maternitate si cam am emotii. Si Andrei ramane cu tati, sper sa-l poata culca.
Abia astept sa fie dimineata

gabriela

Mergi la inceput

gabella, sa fie intr-un ceas bun... sper sa fie totul o.k.!

ex- gabibarta

Mergi la inceput